Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
ugye..ha kézzel ír az ember analizálgatják..milyen az írásmód..betűnagyság egyebek..na ..ha valaki emailt ír,hivatalosat és hangyányi betűkkel vala írva..na az vajh mi a bánatot szimbolizál?
isten lássa lelkem nem tudom elolvasni..még a minibbnél is minibb..most másoltam már át a levélírásokba ,hogy ki tudjam bogarászni..hát még ilyet.
az új fogyókúrás csodaszerre, a Purpura bacca-ra :o))Illetve arra, hogy hány szerencsétlen fognak megint beszopatni? :S
Érdekes módon az ajánlat mindig az aktuális napig tart. És a arra sem veszik a fáradtságot, hogy új dicséreteket találjanak ki, egyszerűen átírják a dátumokat. A feltett kérdéseim valahogy mindig kitörlődnek...... ;)
boldogok a munkába indulók!.))
dógozz helyettem is!.)
ha te tudnád...;)
na további szépet mindenkinek, húztam a segélyért dolgozni. :DDD
Ez egy hóóóóóóóóót paradoxon ;). Honnan tudhatnád, hogy az egy ufo, amikor unindentified? ;P
Pláne, hogy még azt is tudod, hogy tőle származol?
:DDD
Vinné el az összeset az Ufo! Ámen! :D
Na jó, a Lacit ne! :)
Na mindent félre, most akkor én megmondom mi az igaz. Innentől hazamegy oszt tudja! Tehát: maradjunk abban az ufóktól származunk. A fiúk a majmoktól. És így lett a galiba!
:o)
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?