Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
most akkor melyik moziba megyünk?:))
Ugye? :)
Jajj de bírtam múltkor a b.nőm unokáit. Egy 2 éves fiú/3 éves lány. A kislányt most láttam talán 4x. Múltkor nagyon összehaverkodtunk, kérdezte is mikor megyek legközelebb. Na megkérdeztem tőle, megismer-e? Bólogatott, majd kézen fogta a kisfiút, és elhúzta. Vékony hangon megkérdezte tőle: te megismered? :DD
Szerintem minden gyerek felméri először a terepet és jól is teszik.:)
Én nem szeretnék havat!:)
persze a kis kedvenctől:S
Minden napra egy mese. Helyett egy fórum.:)
Elsőre nem pacsiznak ám le velem. Nem tudom miért. Egyik sem. Aztán le sem lehet őket vakarni. :)
Sokáig albérletben laktam a nővéremmel, egy akkor 4 éves kislánnyal. Felváltva húzta az idegrendszerünket, tudom, hidd el. :D
Óóóóó, akkor az én fiaim is imádnának.:DDD
majd mikor lesz neked is, akkor nem lesz olyan muris:D
Az a jó! Nem mukik. :D
El lennék velük, engem szeretnek a gyerekek, megtalálnak, és jóóó nagy hülyét is csinálnak belőlem, mert hagyom. :)
Rengeteget dumálnak és ki sem lehet kapcsolni őket.:-/
Jöhet jöhet, imádom mikor már tudnak dumálni. :D
vegyesen? fiú/lány? hány évesek, attól függ. ;)
Okés, de az enyém két baromi rossz mini terroristával együtt jár.;)
nem kell ahhoz gyerek, megteszi sokszor a kutya is. birom mikor az utolsó pillanatig várnak az ebbel, amjd szegény a liftbe hugyozik:SS
Majd ha leesik, cserélünk kecót. :)))
Én mindenhogyan szeretem.:) Pech, hogy az országnak azon a részén élek, ahol a legritkábban esik.:-/
Óóó, van olyan jól szituált család, amelynek kölyke hónapokon át vizelt a liftben.
Csak arra nem gondolt, hogy belül az aknában ennek nyoma van. Volt nagy meglepi, amikor kiderült.
Csak akkor szeretem a havat, ha a meleg szobából nézem ahogyan esik. :)
és hány olyan szülő van aki együtt graffitizik a gyerekkel? :DDD
Tenni kéne a kazánra még egy kicsit.
Én hófan vagyok, de ez még nekem is korai.:) Bár nem sírnék, ha leesne és megmaradna pár cm.:)
Vajon hány olyan szülő van itt hoxán, akinek a kamasz gyereke graffitizik, de a szülő nem tud róla?
És hány olyan szülő van, aki tudja, hogy szokott a gyereke közterületen össze-vissza firkálni.
Vajon melyikből van több a kettő közül?
További ajánlott fórumok: Kire gondolsz most? Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján? Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza? Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek? Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)? Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?