Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mindjárt itt a karácsony. Örülünk? fórum

Mindjárt itt a karácsony. Örülünk? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
2007. okt. 8. 11:20
is-is
2007. okt. 8. 11:08
nagyon sokáig nem szerettem a karácsonyt aztán mikor terhes lettem de még nem tudtam azzt kivántam bárcsak jövöre lenne egy kisbabám és nem kellene olyan egyedül tölteni a karácsonyt és igy lett....azota már két és fél éves és most azért imádkozunk hogy essen a ho decemberben,szép fehér karácsonyunk legyen mert még ő sem tudja mi is az a hó.már kiváncsi nagyon a mikulásra is és hát most lesz igazán élmény a karácsonyfa is!szoval örülök hogy ilyen most az idő mert igy reménykedem a hoban...
2007. okt. 8. 10:42
Hát nálunk a párom utálta nagyon a karácsonyt, mert 8 éve karácsony előtt az apukája kórházban volt és úgy volt hogy karácsonyra hazaengedik. Erre itthon nagy volt a készülődés sütés főzés, bementek 24-én karácsony délelőtt a kórházba látogatóba, mondták neki hogy délután hazajöhet az apukája,délután ment az apukájáért és addigra meghalt. Tehát rühelli a karácsonyt, de megértettem vele hogy attól mert neki rossz emlékei vannak, attól még a gyerekeknek tökéletesnek kell lenni a karácsonynak,hiszen a gyerekek mindig nagyon várják. Mi már nem magunk miatt karácsonyozunk,hanem a gyerekek miatt. Hogy felnőtkorukban azt mondhassák, hogy nekik gyerekkorukban milyen jók voltak a karácsonyok. Mint nekem. Anyukám mindig odafigyelt hogy minden úgy történjen ahogyan kell. És szép emlékeim vannak. És ezeket szeretném továbbadni a gyerekeimnek:))))
2007. okt. 7. 22:08
Félek az idei karácsonytól. Tavaly az Apukám volt kórházban (el is ment tőlünk). Tavalyelőtt a Férjem töltőtte a kórházban a karácsonyt és a szilvesztert.
2007. okt. 7. 22:02

Nem tudom hogy fogom túlélni. Már az őszt se bírom. Nem akarok tovább menni az időben.

Én nagyon szerettem a karácsonyt, számomra a legszebb ünnep volt mindig. És nem az ajándékok tették azzá. Az érzés most is megvan, csakhát ...

2007. okt. 7. 21:42

UUUUUUtálom a karácsonyt!!!

Valószínűleg születési rendellenesség, de ez mindig is így volt. Nem függ ajándéktól, semmitől.

Mindenkinek szeretnie kell a másikat, akkor is ha köpni tudna a szemébe. Mindenkinek ajánékot KELL venni, akinek nem akarok, vagy akinek mindene megvan is...

( Hja, és mellesleg a férjem nem szokott nekem ajándékot adni, soha.)

Ráadásul egészen végig rendet tenni, főzni, sütni, mosolyogni....Brrrrrr.

2007. okt. 7. 19:33

Tavaly,a hideg is kirázott a gondolatátol is.

pedig elötte mindig vártam.

Szeretem a lakást feldísziteni, minden évben majdnem 2000 égő ég,igaz utána van is villany számla rendesen.

Tavaly abszolut nem vártam.

És most megint nagyon várom,már most.

2007. okt. 7. 19:19
Nagyon-nagyon szeretem a Karácsonyt. És az egész családom imádja. A gyerekeim már nagyok, a legkisebb is elmúlt már 18, de számunkra ez a leggyönyörűbb ünnep. És már várjuk nagyon. Mivel nagyon nagy a rokonság, már lelkesen tervezgetjük és apránként meg is valósitjuk az ajándékokat, amit magunk készithetünk el, aztán amit meg pénzért kell megvásárolnunk megvesszük ahogy jut rá. Szeretünk ajándékot adni és kapni is, és szeretünk vendégségbe menni és vendégeket fogadni is. Mindannyian dolgozunk, nem is lakunk nagyon közel egymáshoz ezt a pár napot alaposan kihasználjuk.
2007. okt. 7. 17:56
Nem, nem vagyok vallásos, így karácsonyozni sem szoktam... és ha belegondolok rühellem is rendesen...
2007. okt. 7. 17:01
Gyűlölöm ,utálom a karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007. okt. 7. 16:15

Még várjunk vele!

Nagyon szeretem a karácsonyt,egyik leg szebb ünnep számomra.

2007. okt. 7. 16:12
még nem
2007. okt. 7. 16:10
Nem
2007. okt. 7. 16:10
Már elkezdtem az ajándékvásárlást - szeretem előre, mindig, amit meglátok, meg gondolkodni és nem kapkodni az utolsó pillanatban: engem nagyon elkeserítenek a vegyünkvalamitgyorsan ajándékok.
60. panka2
2007. okt. 7. 15:42

Hát én marhára nem örülök neki!! Na és hol van még december ???? Még ősz van !!!!

Annyira el van kapkodva,csépelve már ez a karácsonyi dolog nem olyan már mint régen!

De ennek ellenére szerntem is a legszebb ünnep.Pláne ha esik mellé egy kis hó...

Az idén tuti hulla leszek mire végzem mindennel,egyrészt mert van három gyerekem,éppen terhes vagyok a negyedikkel,és szülésig Karácsonytol pont 2hetem lesz ha minden igaz...

ugy hogy én sem anyagilag,se sehogy nem várom de ugy is eljön 3honap mulva addigra meg még megjöhet az ihletem is DDDDD

2007. okt. 7. 15:39
Utálom a karácsonyt.
58. aac9aafc80 (válaszként erre: 51. - 92ba3c78f9)
2007. okt. 7. 15:33
Gratulálok nektek! Akkor nektek tényleg szép karácsonyotok lesz:)
2007. okt. 7. 15:32
Jajj mi már nagyon várjuk. A fiam már a díszeket szedegeti elő áttörölgetni őket, meg kicserélni ami rossz. Úgy szoktuk hogy okt 27-én lemegy a szülinapom utána elkezdjük apródonként díszíteni a házat ablakot, ajtót, díszeket a polcokra, szekrényre, asztalra, gyertyákat kirakni......neki kezd a párom tervezgetni hogy miket fog sütni-főzni. Midig ő csinálja karácsonyra a menüt. Istenien süt-főz, nagyon finomakat tud és rengeteget szokott készülni kajákkal karácsonyra. Csak az ajándék vásárláshoz nincs türelme.
56. Donyta (válaszként erre: 51. - 92ba3c78f9)
2007. okt. 6. 12:05
Akkor neked(tek) lesz a legszebb ajándékotok. Persze ha már túl leszel rajta!
55. kisböbe (válaszként erre: 52. - H MAYA)
2007. okt. 6. 11:29

Csatlakozom!

Bár nem mond hideg telet,így legalább fázni nem fogunk!

2007. okt. 6. 11:23
Nagyon.Imádom a karácsonyt.Már lassacskán az ajándékokat vásárolom,mert egyszerre nagyon sok.Nagy a rokonság.
2007. okt. 6. 10:57
Nagyon várom! Már egy hónapja karácsony-lázban égek.:)) Amint talpraállok az ajándékok beszerzését folytatom. Már kis része megvan.:))
52. H MAYA
2007. okt. 6. 07:45
Ne is említsétek még a karácsonyt,még a nyári fürdőzés emlékeit dédelgetem.
2007. okt. 6. 07:44
Én nagyon, dec. 27-re várom a második picurkámat! Most egész másképp fog telni, mint általában....
2007. okt. 6. 07:42

Én most annak örülök, hogy erre figyelmeztettetek. Így most talán lesz egy kis időm lelkileg is felkészülni rá.

S talán amiket a közeljövőben vásárolni szeretnék a lányaimnak, szeretteimnek, jobban el tudom osztani majd időben és anyagilag is 3 hónapra.

2007. okt. 4. 09:10
A fiam kitalálta hogy fényképezőgépet kér.6 éves de mondhatom profin tud fényképezni,tehát meg fogja kapni a gépet. De már nekiálltunk gyártani a karácsonyi díszeket,dekorációkat.Már alig várjuk.
48. reni79
2007. okt. 4. 09:04
nem várom sőt
2007. okt. 4. 08:59
hol van az még?
2007. okt. 4. 08:57
Én már szeptemberben elkezdtem gondolkozni az ajándékokon, mert nekem nagyon nehéz kitalálni kinek mit vegyek.
2007. okt. 4. 08:40
Messze van még,de nem is várom igazán.
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook