Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ?
Nem veled van a baj....az én drága férjem Is Ìgy bukott le. Ő Is csak hétvégén Jàrt Haza. Ugyan ezeket csinálta mint a tied. Váltig állította hogy csak engem szeret stb.....aztán lebukott....kidobtam 12 év 3 gyerek a legkisebb 6 hónapos :(
Rohadt Internet sajnos ezt teszi
Ezt nem így látom. Szerintem a csaj nem féltékeny típus, csak egy olyan dolog zavarja nagyon, ami egy komoly kapcsolatba nem fér bele.
Ha a pasi mást akar keresni, akkor ne játsza el a "hű de komolyan gondolom, költözz hozzám" című szerepet.
Ha fent van, és nézelődik, akkor keresgél. Elment volna találkozni a másik csajjal. Ez a tény önmagárt beszél.
Az lenne a legjobb, ha a lány nem őrlődne tovább, hanem szépen elhagyná. Az ilyen hapiktól amúgy kiráz a hideg. Gyökérséget csinál, majd amikor a lány szembesíti vele, támad.
Ez után a tapasztalat után esélyes. Átverték, természetes, ha ezután nehezebben fog megbízni bárkiben.
Te ilyen után nem lennél bizalmatlanabb?
Nem Te teszel mindent tönkre a féltékenységeddel! Ahogy a többiek is írták, már otthagytam volna! Aki szeret, annak tényleg nincs szüksége arra, hogy ilyen oldalakon erősítgesse az önbizalmát!
Dobd ki a pasit, és keress normálisat, akivel tényleg lehet közös jövőt tervezni!
Szerintem nem egészséges ez a helyzet, de...
Hány éves vagy? és a pasi??
Szia!
Elolvastam a cikket 3x-or, hogy jól kommenteljek és valóban azt írjam le amit gondolok a történetedről.
Szóval a véleményem az, hogy téged ez a pasi nem érdemel meg és komplett baleknak néz. Szerelemről az ő esetében szó sincs ez a pasi melletted folyamatosan keresgél más nőt, ha talál téged ki is fog dobni. A másik verzió mgtart mint balek nőt, neked csinál gyereket és agyba főbe járhatsz nőgyogyhoz mert majd hozza neked haza a különféle gombákat..a különféle nőktől már elnézést.
Én a te esetedben fognám magam lefektetném a játékszabályokat és -2 hónapot figyelnék...Nincs szüksége erre a pasinak, hogy megnéz nőket neten, chatel velük..ez okés, de egy kapcsolatban ami normális nincs fenn társkereső oldalakon egyik fél sem szerintem még beszélgetni sem arra megint ot van a mindenki mindenkit ismer oldal. Ha egy pasi ilyen oldalkara költ és partnert keres a sexre, ott súlyos gondok vannak és nem őszinte magához sem és női partneréhez sem. Jobb a rosszba amíg nem lesz jobb a ti esetetek. Legalább neked legyen több eszed és nem húzod a drága idődet..olyan pasi mellett aki téged nem érdemel meg!
Sok sikert más oldalán a boldogsághoz, mert itt ha az úriember nem változtat sajnos sosem leszel boldog és nem lesz becsületed.
Kaphatsz te még jobbat is!
A bizalom addig működik míg a másik nem ad okot a bizalmatlanságra. Itt adott bőven, nem a topicindítóban van a hiba.
Aki ok nélkül bizalmatlan, hülye, de az is aki ok nélkül bízik a másikban, pontosabban azután, hogy bebizonyította: méltatlan rá.
"Hogyan változtassak a gondolkodásomon?"
Cseréld ki. :)
Aki ragaszkodik és birtokol: fél.
Magánya enyhítésére használja embertársait, mert fogalma sincs arról, hogy a világ Egységben él, és a szeretés titka a szabadságban rejlik. Mások rajongása, jelenlétének rendszeressége által ítéli meg önmagát, saját fontosságát, így terelteti el figyelmét a vívódásokról.
Az, aki teóriákat gyárt, ahelyett, hogy megélné saját sorsának pillanatait - menekül.
Aki a szíve szavának való engedelmeskedés helyett inkább a Tömeg útját járja, feladva ezzel álmait, és égi-földi misszióját: reszket attól, hogy megfelelni nem tud embertársainak.
A bizalom hiánya miatt és által töri kerékbe életét. :)