Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ? cikk

Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ?


Már-már őrületbe hajszolom magam a féltékenység miatt. Én várnék túl sokat, vagy tényleg megőrült a világ?! Beleroppannék, ha véget érne a kapcsolatom, de már teljesen tönkreteszem magam a gyanakvással... Ellenőrizgetek oldalakat, hogy regisztrálva van-e rajtuk, stb. Szeretnék vele harmonikus, nyugodt, szép kapcsolatot, de minden szálat felégetek, ha így folytatom...
Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ?

Párom hétvégente jár csak haza. Bár tagadta kérdésemre, de rájöttem, hogy társkereső és szexpartnerkereső oldalakat nézeget az interneten. Mindemellett engem elhanyagol, nem érzem tőle azt a tüzet, mint régen.


A szemembe mondja, hogy soha nem csalt meg, nincs okom féltékenykedni, hisz minden férfi nézeget ilyen oldalakat! Nem tudok neki hinni.

Dugdossa a telefonját, bár tény, hogy nincsenek rejtélyes hívások, SMS-ek.


Ha próbálok vele beszélni a kétségeimről, felkapja a vizet, elfordul és folyton azt mondogatja, hogy túl féltékeny vagyok..


Mi is interneten ismerkedtünk meg 14 hónapja, nagyon gyorsan magához költöztetett, családot tervez velem, és valahol érzem én, hogy szeret, de nem tudok megbízni benne. Azóta nem, hogy még a kapcsolatunk legelején, körülbelül egy hétre az első, mindent eldöntő találkozásunk után leteszteltem. Beregisztráltam egy általa látogatott oldalra kamuképpel, majd beszélgetni kezdtünk. A negyedik üzenetében már találkára invitált...


Felfedtem magam. Azzal magyarázta a történteket, hogy nem ment volna el a randira, de a férfiaknak szükségük van flörtre, visszaigazolásra más nőktől. Akkor megbocsájtottam neki, magyarázva azzal, hogy friss kapcsolat, nem volt biztos bennem, megbeszéltük, nem fordulhat elő többé, hisz az odaköltözésemmel azt bizonyította, hogy komolyan engem akar.


De ez a történet nem hagy mégsem nyugodni. Szeretem, nem akarom elveszíteni, de ha alaptalanul gyanúsítgatom heti rendszerességgel, előbb-utóbb belefárad, amit belátok, hogy jogos.


Hogyan változtassak a gondolkodásomon?


Hogyan fogadjam el, hogy erre minden férfinak szüksége van?


Nekem miért nincs szükségem arra, hogy ugyanezt csináljam?
Írta: almondeyes, 2013. március 17. 09:08
Fórumozz a témáról: Mindent tönkre teszek a féltékenységemmel... ? fórum (eddig 234 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook