Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mindennapra egy kérdés az egészséges életmódról! fórum

Mindennapra egy kérdés az egészséges életmódról! (beszélgetős fórum)


1 2 3
16. db82bed8d4 (válaszként erre: 15. - Ebe747bfaf)
2011. máj. 6. 16:04

Köszönöm :D

Egyébként Te egészséges életmódot folytatsz?

15. ebe747bfaf (válaszként erre: 14. - Db82bed8d4)
2011. máj. 6. 16:00

szerintem itt találsz


[link]

14. db82bed8d4 (válaszként erre: 7. - Venezuela)
2011. máj. 6. 15:32
Nem tudom még nem kóstoltam egy tuti recit keresek hozzá, mert ajánlották :D
13. db82bed8d4 (válaszként erre: 12. - Ebe747bfaf)
2011. máj. 6. 15:29
Az biztos... :D
12. ebe747bfaf (válaszként erre: 11. - Db82bed8d4)
2011. máj. 6. 15:27
hát Én mostanában kihagyom a lisztet belőle és nagyon jó.Akkor lehet még rozs zsemlét vagy cipót is megszárítami és ledarálni bár nem egy élmény,de arra már rájöttem ha totál egészségesen akarnék élni akkor sok finom ízről le kéne mondanom:-(
2011. máj. 6. 15:20
És milyen az egészséges bunda? ha már rántásnál tartunk... :D van kérdés dögivel :D
10. ebe747bfaf (válaszként erre: 8. - Db82bed8d4)
2011. máj. 6. 15:19
nem ,de lehet azt is
9. ebe747bfaf (válaszként erre: 7. - Venezuela)
2011. máj. 6. 15:18
igazából semilyen izű,de jól átveszi azokat az ízeket amiket hozzáadsz
2011. máj. 6. 15:18
Rántani rátottátok már?
2011. máj. 6. 15:09
És jó íze van a Tofunak?
2011. máj. 6. 15:07
kicsit olyan gumis ,de van keményebb és lágyabb belőle sok mindent lehet belőle csinálni
2011. máj. 6. 15:06

Tofu saslik

300 g tofut kockára vágunk, 200 g cukkinit és 150 g sárgarépát, 200 g gombának a kalapját 2-3 cm-es szeletekre vágunk, mély tálba helyezve kevés olajjal, teáskanál curry-porral, sóval, borssal megfűszerezzük, kb. 1 órát állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti sorrendben nyársra húzzuk, és aranysárgára grillezzük. A mártáshoz 1 fej apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítunk, 2dl vízzel felengedjük, hozzáadunk 2 evőkanál földimogyorókrémet, 1-2 kanál curry-porral, fél citrom levével, és ízlés szerint mézzel ízesítjük. A megsült tofu-saslikot a nyársról lehúzzuk és a mártással leöntve, körettel tálaljuk.

4. ebe747bfaf (válaszként erre: 3. - Db82bed8d4)
2011. máj. 6. 15:06
a kedvencem a tofus mizo leves ha sushi étterembe jársz feltétlenül kóstold meg
3. db82bed8d4 (válaszként erre: 2. - Ebe747bfaf)
2011. máj. 6. 15:03
Recepteket ismersz esetleg? Fogyasztod is?
2011. máj. 6. 14:58
egy kínai eredetű élelmiszer, melyet szójatej megaltatásával és a visszamaradt „túró” összenyomásával készítenek. Magyarul hívják még szójasajtnak. A tofu a kínai konyha alapvető élelmiszere és hagyományosan része a japán, koreai és a délkelet-ázsiai országok konyhájának.
2011. máj. 6. 14:55

Legelső témának a TOFU-t szeretném feldobni,mi is ez valójában?

Persze ha több kérdés jut egy napra az sem baj :)

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook