Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mindennapi macerák fórum

Mindennapi macerák (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
1143. Mosoly30
2011. máj. 6. 09:14

Sziasztok!

A tegnapi szülinap nagyon jól sikerült! Annyit ettünk ittunk, hogy este mindannyiunknak fájt a hasa. Mohó egy banda vagyunk.:)) Nembaj! Tázi örült az ajándékoknak tőlem két könyvet és egy bőr nadrágszíjat kapott. A gyerekek egy egy tábla csokival és egy szép versel lepték meg az apjukat. Jó hangulatú volt az este, sokáig beszélgettünk és társasoztunk. A gyerekek is nagyon későn kerültek ágyba.

Bella mi újság Levivel?

Szeklice örülők, hogy végre tudtál a férjeddel lenni és találtál kedvedre való könyveket is.

1142. Szeklice
2011. máj. 6. 07:32

Bellus! Hogy van a kisfiad?Remélem már sokkal jobban!!!Mi még mindig benne vagyunk,de azért már egyre jobb a helyzet.Viszont fél 5 óta fennt vagyunk,mert tegnap délután elvitte az unokabátyám a kislányom játszani az ő kislányához,és teljesen kidőlt:-)) Alig akart este hazajönni,úgy üvöltött,mint a fába szorult féreg.:)Na és a lényeg az,hogy korábban elaludt,viszont ma korábban is kelt...

Remélem ma jó idő lesz,elvileg mennem kell ma Pestre (gyerek addig az egyik rokonomnál lesz),de majd csak 9 körül dől el.Rossz ez a várakozás,mert nem tudom,hogy készüljek...na mindegy..

1141. Szeklice
2011. máj. 6. 06:34
A címe :33 szárnyas étel, 33 tésztaétel lépésről-lépésre.Ez egy új kiadás,nekem már van régebbről 2 fajta (ugyanez a sorozat).Egy sütis és egy szárnyasétel.Én sokat szoktam belőlük sütni-főzni,mert részletesen le van írva benne minden,képekkel illusztrálva.Ebből főztem első ebédemet,és a sütit is.Most is azért vettem meg,mert olyan ínycsiklandó kaják vannak benne,mint pl:datolyás csirkecomb sajtos karottával,borskéregben sült csirkemellsteak mustáros sárgaborsópürével,parmezános bundában sült csirkecomb boros gyümölcsmártással,és még sorolhatnám...Egy csomó jó ötletet lehet belőlük nyerni.Ennek a sorozatnak van még egy csomó hasonló típusú szakácskönyve,és még azokból is szeretnék majd venni,leginkább az ünnepi ételeset,befőzést,saláta,házi sütemény,erdélyi étel.Azt hiszem szép lassan megrendelem neten őket:)
1140. vaczila (válaszként erre: 1139. - Szeklice)
2011. máj. 6. 05:21
Milyen szakácskönyveket vettél? Én is nagyon szeretem a szakácskönyveket, már van egy csomó, de valahogy mégsem azokból főzök. De olyan jó nézegetni bennük a szép képeket.
1139. Szeklice
2011. máj. 5. 19:42

Most jöttünk meg a bevásárlásból,és bevallom, a Hulala kivételével mindent sikerült kapni.Voltam a norbi boltban is ,ahol a szokásos Nutellát meg tésztákat vettem,meg 2 péksütit.Sajnos nem tudtam a hűtőből feltankolni,mert utána mentünk a tescoba,és féltem,hogy megromlik.Ja!Vettem magamnak 2 szakácskönyvet is,úgyhogy a magam részéről ki vagyok engesztelve:-)

Képzeljétek!A férjem simán megette a zabkorpás töltött paprikát...Ízlett neki,repetázott:-)))

Később még bekukkantok..

1138. vaczila
2011. máj. 5. 16:37

Lányok jobbulást a csemetéiteknek.

Föltettem én is a kaját. Cukorborsós ragut főzök rizzsel. Bár én ma már nem eszek belőle, esetleg holnap ha hazaérek. A mai bűnözésemnek meg a párom az oka, meg is mondom majd neki. Nem ette meg az ebédjét, ezért vetettem rá magam mikor hazaértem. Biztosan későn ért haza a szőlőből és már enni sem volt ideje munkába menés előtt. Szokott ilyet csinálni.

1137. 266299594f (válaszként erre: 1136. - Szeklice)
2011. máj. 5. 16:17
Néha jó kikapcsolódni. Feltankolni pedig muszáj.
1136. Szeklice (válaszként erre: 1134. - Vaczila)
2011. máj. 5. 15:19

:-) Nálam a tegnapi nap volt "nem diétás"-és akkor finoman fogalmaztam...:-)

Lányok! Írtó finom lett a töltött paprika,bár legközelebb nem rakok bele annyi zabkorpát,de azért így is írtó finom.MM liszttel sűrítettem be,mert elfogyott a keményítőm.Azt hiszem máskor is csinálok ilyet.Desszertként meg egy almás piskótát fahéjasan Szoó Judit könyvéből,az is nagyon jó lett,úgyhogy most meg vagyok elégedve magammal.:) Elvileg 1 óra múlva indulunk a tescóba,már alig várom,hogy feltankoljak minden jóból:)))

2011. máj. 5. 15:02

Nálunk nem túl jó a helyzet. Levikém megint lázas, feje fáj és a kedve is rossz. Szegényem egyik pillanatban a hasa fáj, másik pillanatban hányingere van. Már az orrát sem tudja fújni, remélem használ a köptető.

Nála már igen baljós jel ha ki sem akar jönni az ágyból.

1134. vaczila
2011. máj. 5. 14:13
Úgy látszik ma egy ilyen pihenős nap van. Ma én is elaludtam, már fél 6 volt mire magamhoz tétem reggel. Tegnap nem ettem a vadasból és a zsemlegombócból amit főztem, de most hogy hazaértem, bepakoltam a maradékot. Pedig ez nem diétás volt. Viszont éhes voltam és hirtelen ez akadt a hűtőben a kezembe.
2011. máj. 5. 12:51
Köszi lányok, én Antipiretikus kúpot adtam neki. Jó nagyot aludt tőle. Most még igen szörcsög, adtam neki Fluimucilt este pedig Dr. Theisst kap.
1132. Mosoly30
2011. máj. 5. 10:15

Jobbulást Levinek!!

Igazad van, de én eléggé maximalista vagyok.

Néha pihenni is kell a testnek különben megbosszulja. Akkor viszont nagyon rosszul is járhatok. Úgyhogy arra az álláspontra jutottam, hogy a mai tornámat vasárnap pótolom be. Ma pihen egy kicsit a testem, holnap pedig vígan tudok tornázni.

1131. Szeklice (válaszként erre: 1129. - 266299594f)
2011. máj. 5. 10:14
Szegény Levike!!! Reméljük,hamar túl lesztek rajta! Én Germicid kúpot szoktam használni,ha lázas a gyerek,attól mindig jól tud aludni és a láza is lemegy.Jobbulást!!!
1130. Szeklice
2011. máj. 5. 10:12

Sziasztok!!! Itt sincs az a nagy hőség,de már szépen kisütött a nap.Már kimostam egy adagot,megjártam a postát,odatettem a kaját főni.Töltött paprika lesz update-esen.(zabpehely,édesítő,keményítő)Remélem a férjem nem veszi észre,bár a múltkor azt mondta,neki mindegy,csak ehető legyen:-)))

Zillus még mindig náthás képzeljétek el,a közérzete jó,csak állandóan folyik az orra meg köhög.Köptetőt nem hajlandó bevenni,az orrát viszont fél óránként porszívózni kell:(Én is még náthás vagyok,nem tudom mit kaptunk el,de elég rémes,hogy már 2 hete így vagyunk.

Mára kicsit jobb lett a kedvem,aludtam egy nagyot,és ma bepótolok mindent.Anyu délután vigyáz a gyerekre,én meg elmegyek körútra,mert semmi update-es főznivalóm nincs itthon.(akarok venni hulalát és más egyebet a tescoba)Állítólag ma délután 4 körül jön haza a férjem is,azt mondta elkísér,mert neki is kellene pár gatyát meg pólót nézni (Gödöllőn),hát..nem tudom mi lesz belőle...nem is élem bele magam.

Mosi!Egyet kell értenem Bellussal,nem jó,ha sosem alszod ki magad,néha szüksége van a szervezetednek a pihenésre,pláne hogy nem sok súlyfeleslegtől kell megszabadulnod!Vigyázz magadra!!!

Én pl.tegnap megettem 3 nagy gombóc fagyit tejszínhabbal akedvenc cukimbe,este kolbász-hagyma-tönköly toastkenyér,és utána kb.4 db Merci csoki.Torna persze nem volt,mert lefoglalták a tv-t,de nem is érdekel.Ma ismét folytatom,ahol tegnapelőtt abbahagytam,és nem érzek lelkiismeret-furdalást.Néha kellenek ilyen napok...:-)

2011. máj. 5. 09:33
Az én fiacskám beteg, már 39.fokos lázzal ébredt 6kor. Most vissza is aludt. Itt durmolnak egymás mellett az apjával, ma volt az utolsó éjjeles. Most 3 napig szabad.
2011. máj. 5. 09:30

Szia Mosi!

Gondoltad, hogy a tested nem bosszulja meg önmagát?

Mindig korán kelsz, torna, háztartás, munka, család (nem ilyen sorrendbe persze). Néha ki kell fáradni a testednek is nem? Ha nem iktatsz be némi lazítást, akkor majd ő rákényszerít. Ezért aztán ne legyen bűntudatod és pótolni sem feltétlenül szükséges. Nincsenek rajtad plusz 10kg-ok. Elégedettnek is kellene lenned olykor, nehogy már ma is az elmaradt tornával foglalkozzál.... :-))

Amúgy sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!

1127. Mosoly30
2011. máj. 5. 08:24

Sziasztok!

Itt is elég hideg van viszont nagyon szépen süt a nap.

Nem tudom mi van velem, de olyan fáradtnak érzem magam. Alig tudtam felkelni is nem, hogy még tornázzak. Kicsit lelkiismeret furdalásom van holnap valami extra tornát kell beiktatnom.

1126. vaczila
2011. máj. 5. 06:32
Nálunk 0 fok van, elég csípős volt az idő amikor elszaladtam a boltba.
2011. máj. 5. 04:41

Szép napot mindenkinek!

Bejött amitől féltem, rendesen ropog a fű. Holnap reggelre még hidegebbet jósoltak a hozzáértők.

1124. 266299594f (válaszként erre: 1123. - Mosoly30)
2011. máj. 4. 21:47
Így van, szépülj csak! Előre is sok boldogságot kívánok. Készülődj boldogan.
1123. Mosoly30
2011. máj. 4. 21:41

Amit mára terveztem azzal sikeresen végeztem. Ajándékok megvannak, futás letudva. Holnapra kicsit előkészítettem a menüt mert reggel még fodrászhoz is megyek munka előtt. Egy ilyen jeles alkalommal jól kell kinézni.

Nem lesz nagy ünneplés csak egy kis vacsi az igazi durranás szombaton lesz. Holnap gomba leves és őszibarackkrém leves. Rántott hús zöldséges rizzsel ja és a lényeg csoki torta.

2011. máj. 4. 20:18
Jaj, de féltem a kertet és a fóliát. Fagyfoltokat ígérnek reggelre erre a környékre.
1121. 266299594f (válaszként erre: 1120. - Vaczila)
2011. máj. 4. 19:10
Nem vagy, de ne itt.
1120. vaczila (válaszként erre: 1118. - 266299594f)
2011. máj. 4. 18:49
Mi történt? (Ha nem vagyok túl indiszkrét.)
1119. vaczila (válaszként erre: 1116. - Szeklice)
2011. máj. 4. 18:48

Kávézó? Na az én páromat ilyen helyre 6 ökrös szekérrel sem lehetne bevinni. Gyakorlatilag sehová sem járunk. Ha nem dolgozik, akkor sincs itthon, mert vagy a szőlőbe megy dolgozni, vagy az anyjáékhoz, vagy máshoz. Gyakran már vitatkoznom kell vele ha itthon is kéne csinálni valami férfimunkát és nincs soha idő rá.

A jövő szombaton lesz a lakóhelyemen az új művelődési ház átadó ünnepsége. 2 hete fűzöm a fejét hogy jöjjön el, mert én megyek a nagycsoportosaimmal szerepelni, énekelünk, verselünk, táncolunk. A nagy fiam is fellép a zenekarukkal, szóval igazán illene ott lennie és megnézni a családtagjait. Tehát agitálom hogy jöjjön el és vegyen föl bennünket, de még nem kaptam normális válasz. Majd ha ráér, ha esik és nem tud a szőlőbe menni, meg ilyesmi. Nem könnyű eset. Csak az az évi 1 hét nyaralás ahova elmegyünk, de oda is csak azért mert van az a fránya üdülési jogunk ami eladhatatlan. Ha az nem lenne, még oda se mennénk. De ott is jó ha egyszer elmegyünk étterembe, mert képes a strandoláson kívül az apartmanban tv-zni egész este.

1118. 266299594f (válaszként erre: 1117. - Szeklice)
2011. máj. 4. 17:37

Szegényem neked sincs jó napod.

Engem ma csúnyán becsaptak! Nem érdemes barátkoznom ezen a környéken.

1117. Szeklice
2011. máj. 4. 17:21

...szóval végül sehova sem jutottunk el,ahová szerettem volna,mert félúton haza kellett jönni.Most fél 6 van,és mindketten alszanak...ennyit a családi életről.Mást sem hallok,csak "majd meglesz az eredménye" vagy "mindenki így él",és még sorolhatnám.Már elegem van ezekből a dumákból is...

ez nem az én napom...

1116. Szeklice
2011. máj. 4. 16:47

Ne is mondd...pont ma borultam ki emiatt.Mi már évek óta így élünk,hogy soha nem látjuk egymást.A férjem húzza az igát,hajnalba megy,éjjel jön.Én meg be vagyok zárva ide.Ma véletlenül szabadnapos,az egyik kollégája jóvoltából,és el akartunk menni vásárolni,nézelődni.Persze hogy az egész kudarcba fulladt...Ő fáradt volt,és kedvetlen,és semmi sem volt jó.Én legalább nézelődni szerettem volna,meg kicsit együtt lenni.A kislányt is vittük,nem volt kire bízni.Ő úgy kezdett,hogy egy egész pohár tejet kiöntött a kedvenc kávézónkba....az a baj,hogy mindent 1 napra be akarunk sűríteni,ha együtt vagyunk,de mindenki máshogy szeretne kikapcsolódni.Annyira elegem van ebből!!! ..és még ha értelme lenne,..de nincs.Nem haladunk előre,"csak" egyik hónapról a másikra...majd még folytatom,most mennem kell...

Bocs,hogy negatív vagyok...

1115. vaczila
2011. máj. 4. 14:11
Kellemes meleg fogadott mire hazaértem, a párom begyújtott mielőtt dolgozni ment. Ez most jól esett, mert elég hideg van amúgy. Reggel elővettem megint a kabátot is olyan zimankó volt. A héten nem találkozunk, én reggeles vagyok ő meg délutános, így mindig elkerüljük egymást. Azért érdekes hogy egy helyen lakunk és csak levelezni tudunk. De már van gyakorlatunk benne.
1114. 266299594f (válaszként erre: 1113. - Szeklice)
2011. máj. 4. 10:53
Mi csak jók tudunk lenni.
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook