Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Bővebben jöhet priviben , mi történt ????????,
Dehogynem fàj! Egy éles fàjdalmat érzel, mikor àtszurjàk, de ki lehet birni. (A szépségért meg kell szenvedni, kivéve ha érzéstelenitik norcainnal, lidocainnal vagy hasonloval)
De ha bent van a piercing, utàna màr nem fàj.
Nem fáj annak a belövése????
Vertical and horizontal clitoral hood piercing
Aranyos Judit, nincs véged, csak ugy hiszed. és a làtszat csal! talàn most a legjobb, mert ennél rosszabb màr nem lehet? Pozitivàlni kell!!! Egy kis Prozac is segithet, ha magad alatt vagy...millio gyogypuszika: -)
Autoban nyitott ajtoval, vagy fûtött hàzban, meleg szobàban, süppedo pàrnàk kôzött... a két véglet. Kôzte a motor: -)
Inci-finci, te nem vagy a végletek asszonya?
asszem nem leszek mostanában jókedvű - hacsak itt a "barátok" ki nem hoznak vmit belőlem....
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki, hogy mi a neve annak az intim piercingnek amit a csikló fölé lőnek... Ha valakinek van vm fogalma róla, megkérném hogy irjon egy üzit privibe. Köszönöm.
kész kibuktam.
elegem van!
Ja és milyen hideg van most már, inkább maradok az autónál meg autó meleg szobában :DD vagy a lakásban ?
Persze, 170 kilo alatt màr nem lenne kellemes, akàrkivel is szerelmeskednél. Làttam a gépedet, azért gondoltam a motorra.... meg annak nem tudnàk ràtok csukni az ajtajàt akciozàs közben:D
Ja de a motor oldal támasszon van és felborul, és ha lehet inkább egy pasi alatt fekszem mint egy 170kg motor lenne rajtam , de amúgy motoros vagyok , ott a kicsikém az adatlapomon :DDDD :DD
na csóközön.
majd beszélgetünk!!
jó éjt mindenkinek!
na megyünk az ágyikóba .... ki ki nyugalomba?!
igen, tapogatozva sem talàlta ki, annyira ôrûltség volt ez akkoriban, hogy el se tudta képzelni mit csinàltam. Ma màr mindenki kitalàlnà :-)
hogy hogy nem találta ki sötétben...még tapogatva is?! rögtön , egyből?! hm
Van fantàziànk is! Màr jo régen, mikor még a noknél sem volt divat a szôrtelenités, emlékszem teljesen leborotvàltam elôl mindent. A randin mondtam, hogy meglepetésem van, de ki kell talàlni a sôtétben. Nagyon meglepôdtem, mert azt hittem egyszerre ki lesz talàlva, de tévedtem. De azért jo jàték volt az is :-)
így ebben a sorrendben!!!
te ismersz engem?! ;)
mire éhezel? a szerelmeskedésre? a jo szora? vagy netalàn kajàra?
ez rendben is van.
de fantázia terén?!
Na ez pinaszôr! (nemi gaz) Mert a pasik is illatositanak, fodràszkodnak, borotvàlkoznak és öltözkôdnek azért, hogy vonzobbak legyenek a randin
én nem tom de éhes vagyok!
így van!!!!
nem tudjátok milyen jó is ott..................................................................
A vezérlôpult kizàrolgagosan a Juditnak fenntartva!
Inci-finci, téged egy motoron képzeltelek volna el :-)
azt nem csípem mikor azt mondják dobja fel a nő a kapcsolatot stb...frizura, illat, más helyeken szeretkezni - ez mint okés!
de a pasi miért nem tud vmit magán kívül felmutatni ilyen téren!?
mert lépten nyomon csak azt mondják a nőnek kell tenni..
További ajánlott fórumok: