Milyen zenét hallgasson a gyerek? (beszélgetés)
A Bartók Rádiót!
Ezen az adón csak jó zenét hallhat.
En annak idejen (es meg a mai napig is) hatalmas Halasz Judit rajongo vagyok. De az apu zenei izlese is elegge hatott ram. Olyanokat hallgattunk, mint: Queen, Sex Pistols, Metallica, Kiss. :)
De nagyon sokat szolt Jazz, Blues, Dixie. A popularisabb komoly zenek. Sot, a Csardas kiralyno a mai napig nagy-nagy kedvenc.
amit szeret azt hallgasson.
a szülő nem erőltetheti rá saját ízlését a gyerekre.
az én fiam imádja trance zenét, meg a keményebb Chillout zenéket.
véletlen én is imádom őket:)
persze volt próbálkozás a lágyabb vonallal is.
a komolyzene kilőve. sírt rajta.
a gagyi popot nem hallgatjuk, a kereskedelmi szemetek nem szólnak sehol semmilyen életterünkben.
a petróleumlámpás szeméttől meg én hányok, ezt rám való tekintettel ő sem részesíti előnyben.
/2 -éves mult:)/
Kelly Family az nagyon jó az én gyerekeim is imádják rengeteget kell hallgatnunk a youtube-on hozzáteszem 1,5 és 3 évesek, de a pici is imádja sőt vannak kedvencei is és hiszti van ha nem azt hallgatjuk.
De emellett én is ajánlanám a musical-eket.
Az én lányom annak idején egy válogatás Kormorán cd-t kapott tőlem... egy stílusosan összerakott szövegkönyvvel együtt. :o)
(Azóta is szereti a Kormoránt.)
az mi kölkünk kizárólag a mi tökéletes izlésünknek megfelelő zenét fogja hallgatni.
popsláégerek, mulatós, progresszív és dilettáns gyerekdalok kizárva.
lilli baba például egy barátom szerint a gyerekeket visszaveti a fejlődésben.
az Óz zenéje is nagyon jó!!!
imádom!
Én sem szeretem őket. Abból indultam ki, hogy én miket hallgattam akkoriban. Nálam az Oroszlánkirály volt a favorit, úgyhogy neki is kimásoltam annak a zenéjét. :o)
Köszönöm a válaszokat. Végülis már folyamatban a projekt, sőt, egy kicsit az utolsó pillanatra is hagytam :-/
Van benne egy kis musical is, de úgy gondoltam, annyira nem tudná értékelni, mivel nem látott még túl sokat.
Azért is kérdeztem azt Tőletek, mert a barátom nővére is tőlünk kér zenéket a 9 éves lányának, de szerintem nagyon elborult ötletei vannak. Rihanna, Josh és Jutta, meg hasonló menő dolgok. Nem korai ez egy kicsit?
Értem, akkor a legjobb ha úgymond válogatáslemezt állítasz össze, kicsit a saját zenei ízlésedre hagyatkozva akár.
Én konkrétan nem szeretem a mai divatzenéket, house, alter stb.
Ajánlom a Zeneovi Téli ünnep kiadását. A gyerekek is nagyon szeretik, de a felnőtteknek is kellemes zene.
Nagyon jó!
Anyukám megkért, hogy a 11 éves húgomnak másoljak zenéket. Szerencsére még nincs "elrontva" a Viva, meg hasonló médiál által.
Vajon mik azok, amiket szívesen hallgatna, és nem is nagyon bugyuta zenék? Én első körben ilyenekre gondoltam: Republic, Robbie Williams, Madonna, Nox, Princess... Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Tudna valaki ajánlani valami vidám zenét? Nyolcadikos gyerekeknek kellene táncolni rá.
- Másfél éves picur képeiből összeválogatva csinálnék egy kis videót.Milyen zenét csatolhatnék hozzá, ami azért a gyerekkort tükrözi?
- Ismertek olyan gyereket, aki a hangos zenétől, tűzijátéktól fél, és emiatt hány?Mit lehet tenni?
- Kislanyom ovodas kepeit szeretnem felirni cd-re es hatterzenekent vmi gyerekzenet, vagy rajzfilmzenet szeretnek tenni, hol talalok ilyent,?
- Iskolás gyerekeknek egy kis tornához milyen zenét válasszunk?