Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
bocsi jogos számlásokra gondoltam
Szia én postárol számlára kértem papírt nem kaptam de számlára érkezett szerintem.Neked se küldenek róla papírt hanem postán érkezik.
Sziasztok mar kerdeztem de leirom rendesen! Januar 20.an beadtam a papirt hogy ezentul a gyodot postai uton szeretnem nem szamlàra! Előfordulhat hogy holnap mèg szàmlàra utaljàk? Csak mert a csaladival is ugyanez volt a helyzet es azt 23.an adtam be es ma jott a papir hogy postan kapom mar!köszi a vàlaszt mindenkinek.
Ha nem járt le és folyamatos,és csak a kötelező 2éves felülvizsgálati orvosi miatt kell beadnod a papírt.Akkor nem vész el a folyamatos utalás.Most én is ebben a cipőben vgyok,az orvosi miatt jött a papír a beadásra.
És ebben az időben ugyan úgy fogják utalni a pénzt.Már voltam így párszor.
Az számít, hogy a szakértő mikor ítéli meg.
Sziasztok. Holnap fogom beadni a Gyodra az újra igénylést. Van rá esély hogy február végén már megkapom?
Szép estét! Megkérdezhetem melyik banknál?
semmi baj csak azért irtam hogy még megkaphatja neked is szép estét
Akkor bocsánat legyen szép estéd☺️
a kártyások lehet ő postán várja
Fejér megye már délelőtt megkapta
Hajdú Bihar megye GYOD a számlán.
Köszönöm szépen hogy segítettél.
Budapest gyod utalás 1 szerda
decemberre a 2022 évit kaptad ami kb 78e havonta, most a 2023 januárit, ami 83 kb..és novemberre részösszeget, nem teljes hónapot azért annyi amennyi.
Az ehavit már megkaptad, azt írtad..
De mi így jól járunk,mert nem tudjuk még elkölteni.Mivel nem kaptuk meg az utalást. :D
Szia kiemelt apolasira lettem jogosult ,november 11.tol Dec 11ig.visza menoleg küldtek 209 ezret.a határozatban 229 van írva nem értek semmit.es arra lennék kíváncsi hogy az e havit is ki küldik.
Ez így kevés infó
melyik ápolási? mennyit kaptál? és mennyire visszamenőleg?
Egy olyan kérdésem lenne hogy apolasim vagyok ma kaptam meg a vissza merőlegesen.de nem annyit mind a mi a határozatban van le írva.es azt sem tudom hogy ezek után várjam meg az e havi ápolási díjat? Köszönöm szépen ha valaki válaszol
Sziasztok!Anyukám a tesóm után kapja a Gyod-ot,azt szeretném kérdezni hogy, esetleg aki Fejér megyében lakik, pontosabban Enying és környéke,azok mikor kapják vagy esetleg megkapták e?
Válaszokat előre is köszönöm 😊😊
Jó lenne,de holnap sanszos!
Szép napot nem rég hozta a postás az emelt ápolásit Pest megye Dunaharaszti
Próféta szóljon belőled....
Szolnok megye holnap kap mint minden hónapban
Elvileg igen, tavaly is úgy volt hogy, a különbözetet következő utaláskor küldték.
Jo lenne tolna megye is meg kapna vegre
További ajánlott fórumok: