Lehet tényleg írt vagy beszélt vagy bármi a Jakab Pvel.
De hát értelme annak semmi 😂😂 majd pont meg szavazzák ha parlament elé megy vele
Meg miért is lenne értelme? Családi nyugdíj gyod stb egységesen egy napon legyen utalva?? Már az egységesen se lehet mert nem egy helyről utalnak mindegyiket más hivatal. Az egy napon se mert azt meg kb a bankok nem fogják bírni
Nem kis összegek ezek. És nem véletlen van így a törvény
Ahogy van
Évek óta be vált. Nyomon lehet követni simán minden megyét mert ugyan úgy szoktak
Nem fognak még variálni valamit ami működik az ő kedve miatt 🤨
Nem ő lett ki nevetve. Ha nem amit ír. Full katyvasz az egész. A fele még csak nem is igaz. Ha nem az egész. Mindannyian akik itt vagyunk várjuk ezt a pénzt. De attól amit ő csinál nem lesz hamarabb. Le lett neki írva nem egyszer mikor lesz utalás békés megyében. Nem össze vissza utal ahogy ő hiszi. Itt csak az a baj nem kűldték ki hétvége előtt. De írtuk többen is nem fogják mert békés megye utalási rendje a hónap utolsó munka napja mindig. Nem össze vissza nem lehet tudni. Lehet le írtam neki azt is idén mikor várható. Csak egy naptár kell hozzá és lehet előre tervezni mikor lesz.
Apukám számlaszáma volt ez volt a szerencsém csak inkasszót raktak rá és azért kértem másik számlára így bementem a bankba és már nem volt rajta az inkasszó így ki tudtam venni a pénzt de nem biztos hogy másnak is szerencséje lesz