Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Es en is sajnalom akinek nincs penzem.
En is regen voltam ugy penzem nem volt nekem se adot senki meg 4 ft se. Meg se sirtam el mentem dolgozni
Bocsánat elírtam egy betüt.Aki akart lenni nem ami
🤣🤣🤣🤣🤣 Süssél már nekem is mert én csóró ma csak főzni tudtam. Na viccet félre téve menj már innen gazdag asszony senki sem kíváncsi rád. Jó sütést főzést
KÖSZÖNÖM Tündy01 H kiállsz értünk, szürke kis egerekert.En ugyan nem gyodot várok, szerencsére nem a gyerekem beteg, hanem az egyetlen meg élő nagyon közeli hozzátartozom.Augusztusra igen aug elején jutottam el odáig, H megpróbálom ezt az ellátást megigényelni, mert a kib@szott pénztelenség miatt és a kilátástalanság miatt igen sötét gondolataim voltak.24 órából 36ot figyelek, mellette van férjem gyermekem sulis,stb... nagyon szívemhez szóltál az irasoddal.Es igen ide jöttem érdeklődni, mert életemben először kerültem ilyen helyzetbe, a sok vauzoval szívesen cserélek...A normalisaknak Minden jót, a többi elmehet a P... ...én meg várom a csodát, mert a szakértő helyszínen megmondta hogy jogosult vagyok csak nem tudom mennyire stb..2 hetet ígért határozatra, még nem érkezett meg, és csak remélni merem h a tört havi ellátást most megkapom szeptemberben.Szép napot Mindenkinek, és azt hiszem több magyarázatot nem kívánok hozzáfűzni megmaradt 5 percekben mit keresek itt..
Nem érsz rá mert sütsz fözöl mégis minden üzire reagálsz.Nem veszekedsz mégis benne vagy a veszekedésbe ami egész délután folyik.Ha mindened megvan miért kell kiváncsiskodnod hogy mikor jön postán.Akkor neked nem mindegy?Bocsi de már elég lehetne hogy lekritizáljátok kelta 67et ami szerintem már sokkal jártasabb az ügyben mint egy olyan aki ma vagy pár hónapja regisztrált
Sziasztok
Abortuszra szeretnek menni, esetleg kaphatok valami kedvezmenyt ? (Gyodon vagyok,Gyet-en)
Hát én már rohadtul várom a hétfót 🤣 pénzem nem sok bevallom. Mondjuk ha lenne sem vágnék fel vele nem az a típusú ember vagyok. Átérzem mindenki keserű sorsát pont azért mert benne vagyok.
Pont ennyit keres itt hogy ki írja mekkora valaki. Közbe meg ki tudja. Nem is az irja ha neki ettől jobb. Ezért nem is kell neki/nekik válaszolni. Az ilyen friss regisztráció csak erre megy ki. Provokál kb. De hát mondom ha neki ez jó ő tudja 😂😂😂
Kicsit fura nekem. Ahogy fogalmaz. Mintha nem is itthoni lenne. Nincs ezzel baj de az ilyen ember mit keres itt? Ja már tudom. KB 20 perc alatt megtudtuk róla milyen jól is él, 🤣
Fura vagy meg kell hagyni 🤣🤣🤣🤣
Nem kell az ilyen friss regisztrációval foglalkozni. Mindig lesznek ilyenek őket nem érdekli mikor jön nem kell neki mert minden is meg van. De azért itt van nézni mikor jön. És persze mindig friss regisztrált az ilyen 😂😂 el kell engedni had írja amit akar...
De ezt ne haragudj miért kell szétkürtölni? Szerinted érdekel valakit. Szabad fórum.. Kicsit el vagy tévedve mert könnyen kicsaphatnak innen. Ha nem segítő szándékkal vagy akkor szia.
Mellett ugyan ugy nevem gyerekeim. Háztartást vezetek
Akinek nem tetszik itt vagyok ne irjon. szabad forum az van itt aki akkar.
Szerintem masnak is van kocsija jogsija nem csak nekem.
Azert mert meg van mindenem azert van mert maszekolok 4 oraba dolgozom takaritok pesten.
Na regisztrálsz és azzal vágsz fel hogy klíma kocsi ház minden.is?
Bocsi de te miért vagy itt a hoxán?
Postan mulik mar sajnos posta nem adja ki elöbb
Az miböl élek senkire nem tartozik.
Tisztelek minden ember nem ittélem el azokat akik ebböl élnek tudom nem könnyü beteg gyereket nevelni
Akkor most elárultad magad,te is azért teszel megjegyzéseket,leszarod mikor jön a gyod,mert nem ebből élsz. Örülj neki,és tiszteld aki ebből él,ebből ad a beteg gyerekének. Téma befejezve
Hogyne volna veszekedés,mikor az ember agyát elönti a méreg. Ez a Kelta67 nagyon ráér. De lehet még ő is szar helyzetbe. Firkálgassa itt,hogy szoktak utalni. Szabolcs,Heves is mindig első munkanap kapja mint pl Szolnok megye is,ehhez képest már ott lassan postán is megérkezik. Én nem szeretem az ilyen embereket. Nem kell itt senkit bántani,piszkálni,van itt mindenkinek elég baja. Úgy látszik kelta67 a kivétel,mert ő ráér az ilyenekre. Amúgy meg neki nem mindegy ki várja a gyodot,vagy ki nem?
gyod gyerekeimé
En azt penzt félre teszem nekik.
Házam amit vette gyerekeimé ö nevükön van.
Külön örököltem házat amit eladtam abbol vettem meg hazam
Fel ujitas alatt van.
Klima fütes kocsi jogsi minden megvan gyerekeimért tettem.
Nem magam miatt
De en nem azon hisztizek mikor jön gyod majd jőn az ugy is megy gyerekem számlaszámára
Üdv Mindenkinek! 🙂
Sajnos én is úgy tudom, hogy Budapesten csak pénteken lesz számlán a Gyod.
Minden hónapban kb 20.-ától olvasom a fórumot, augusztusban és decemberben egész hónapban! 😃 Teljesen feleslegesen várok valamiféle csodát, hátha előbb érkezik az utalás.
Gyakran olvasom a vitákat is, legtöbbször pont emiatt a feszült helyzet miatt adódnak amiben mind vagyunk. 😔
Ezen kívül az írásbeli kommunikáció is nehezíti a helyzetet. A szavak önmagukban sokszor félreérthetők lehetnek, mert nincs hozzá arc, hang, érzelmi töltet. Kelta mindig tényszerűen fogalmaz, a kérdésekre reagál, nem minősít. Ehhez képest gyakran támadják, sztem indokolatlanul. Ne lássunk a szavak mögé mást is,pláne ne minősítsünk valakit, aki segíteni szeretne. Nem vagyunk egyformák, de ugyanazért vagyunk itt, információért.
Szép napokat Nektek! 🙂
Nem en vagyok aki be szol csak kelta67 aki beszel.
Reggel otta ezt hallja az ember veszekedes van itt fent
És akkor nálunk az se mindegy milyen a ceruza vagy milyen a ragaszto.Persze a legdrágább a jó :(
Nekem is van gyerekem mind2 beteg en is gyod kapok mellette dolgozom 4 orat meg se veszekedni jövök ide fel meg tudni mikor lesz postan gyod
Igen nedves törlő,3 stift és 1 technokol ragasztó is.4 ragasztó nem tudom minek,plusz színesceruza és filccek is.
Azért mert neked is,meg a Kelta67 nek is esetleg tolnak még a seggük alá,nem mindenkinek.Bele gondoltok ti abba,lehet sokan itt hó végén kenyeret nem nagyon tudnak a beteg gyerekük szájába adni,vagy a gyógyszerét,pelenkát kiváltani. Milyen emberek vagytok ti? Ne is válaszoljatok,mert már nagyon felba....a az agyam.
További ajánlott fórumok: