Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Pest megyéről tud valaki valamit hogy mikor utal? Köszönöm!
Békés megyében 29. pénteken lesz számlán
Postán valószínűleg hétfő-kedden.
Sziasztok én ezt a levelet kaptam Tisztelt Reznyákné Nikolett!
A gyermekek otthongondozási díjának utalási időpontját jelenleg még nem tudjuk megválaszolni, a kifizetések október 5. napjáig fognak megérkezni.
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy volt már valaki úgy hogy számla számról át rakadta postai útra a gyodot és "elkeveredt" a pénz?
Ez allat azt értem hogy 2 lakcimünk van van egy Somogy megyei és egy Tolna megyei mind a 2 fel van tüntetve a lakcim kártyán de amikor át kértem postai útra akor az ügyintézö hölgynek jeleztem hogy albérletbe lakunk egy 3 címen és szeretném ha oda küldenék a hölgy oda is írta hogy levelezési cím annak ellenére nem kaptam gyodot elküldték az állandó lakcimunnkre Somogy megyébe majd vissza kértem a tartózkodási lakcimunnkre a Tolna megyére a postasnak jeleztem hogy albérletbe lakunk egy másik címen mondta hogy rendben az ügyintézö hölgy azt mondta hogy hó közzi utalsba meg fogom kapni ennek most lesz 2 hete de még semi esetleg valaki tudja mikor van hó közi utals? Valaki már volt így tényleg elküldték vagy az októberi el együtt kapta?
"a gyermekek otthongondozási díja csak gyermek után jár, függetlenül azonban annak
életkorától"
Persze nyilván függ a pontozástól az egész, de itt inkább orvosi vélemény lesz a lényeges, hogy tartósan súlyos beteg. A pontozás jó része nála még értelmetlen.
Szia
Igen.az beleszámít az évekbe,mivel vonnak belőle járulékot
Sziasztok
Jövőre a gyod-ot is emelik a minimálbérrel?
A családi pótlék marad ugyanannyi,azt tudom
Hogy dolgozol, ha ápolsz?
Hogyan ápolsz, ha dolgozol?
Napi 4 óra munka, ez lehet.
Kivéve ha otthon dolgozol, akkor korlátlan.
Ápolási díj:
"Az ellátásra való jogosultság feltételeit a járási hivatal kétévente legalább egyszer felülvizsgálja"
Majd értesítenek ha aktuális, neked nincs dolgod vele.
Sziasztok nekem ápolási díj határozatában az ál hogy határozatlan időre kaptam meg!
Mikor szokták ezt felülvizsgálni mert a papírban nem találom?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?