Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia Hajdu Bihar megyén belül
melyik vármegye és melyik bank?
Ha emelik a minimálbért...csak akkor
Egyelőre remény van 15% emelésre..
Nyugodj meg nem fogják megvonni. Jogszabály hogy 2 évente felülvizsgálat. Nálunk is így volt.
Ne idegeskedj.
Mint írtam is, én is évek óta követem. Csak nem szóltam hozzá.
Nem értünk egyet, de ez a szép, ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk.
Mindenesetre az, hogy szerinted ő sosem bánt senkit, csak most ez meg az...Én soha életemben nem beszéltem így senkivel. Az, hogy nem értünk egyet valamiben és azt leírjuk, az vita, értelmes emberek között.
Az, hogy alpári stílusban meg privátban átkozódunk, az már veszekedés és egy olyan szint, ahová nem megyek le.
Felnőtt emberek vagyunk, ha megkérdőjeleznek minket, lehet kulturáltan is válaszolni rá, nem pedig hisztizni, hogy márpedig igazam van.
Főleg hogy ha jól értettem nem kapott ma utalást, vagyis nem fejér megye utáni napon kapta, ebből indult minden. Tévedni emberi dolog, elismerni a nagyság.
Mint írtam, mindannyiunknak nehéz, pénzből élünk.
Én beteg gyerekeket is nevelek egyedülállóként (gyerektartás, családi segítség, semmi sincs) plusz fekvőbeteg nagymamát ápolok. De megoldom, mert muszáj.
Próbáljunk embernek maradni, minden körülmények között! Csak ennyit szerettem volna mondani.
Tényleg kitartás nektek is Kíra, meg mindenkinek, most már lassan mindenki megkapja! Vigyázzatok magatokra, egymásra!
Jó estét csajok. Bocsánat,hogy ilyen feszült hangulat mellett merlek zavarni benneteket a gondommal. 😪 kérlek aki ugyanilyen helyzetben van irjon légyszi. Szóval:
Végleges GYOD-ot kaptunk eddig, de ma kaptam nyomtatványt,hogy felülbírálják. Esetleg tartanom kell attól,hogy megvonják? Nagyon félek ettől, ez az osszes jövedelmünk. 🥺
Neked lehet mindegy, de mi szintünkön nem mindegy, és GYOD, rövid o-val :) tudod, otthon szó rövidítve :)
Béke veled..
Sziasztok!
Szabolcs Szatmár Bereg megyében Gyod lesz ma?
Évek óta csendben követem a fórumot, sose szóltam hozzá, így nem is regisztráltam. Fejér megyei vagyok, én raktam ki múlt hónapban faceen, hogy nem értem, mi a logika az utalásban..ünnepnaptól függetlenül, sose kaptuk fixen első munkanap, vagy utolsón, hanem össze vissza. Az utóbbi időben inkább később mint előbb.
Mikor Brandy85 írta, hogy fixen a mi megyénkhez igazítja a sajátját, még nevettem is, hogy azt hogy? Mikor mi se tudjuk mikor lesz utalás 😄
Aztán követtem én is ez hova fog kifutni, de Tolna megye fixen első munkanap kap, egy barátnőm Tamásiban lakik, ezért tudom.
Ezt hogy tudja valaki a mi megyénkhez kötni, ami olyan össze visszaságban van idén..
Ne haragudj, de sok minden eszembejutott erről, csak az intelligens szó nem 😆
Nem tudom lehet e törölni profilt, nem szeretnék tag lenni, de ez annyira kikivánkozott. Mindenkinek türelmet és kitartást kívánok. Mind pénzből élünk és mielőbb meg akarjuk kapni, de ez az utalási renden sajnos nem fog változatatni, mert fentről tojnak a fejünkre. 😅
Nincs hóközi.
Úgy tudom december 4 lesz utalás, mint a családi.
Tudom, hogy Tolna megye vagy, de Heves, Komárom, Budapesty győr sorolhatnám első munkanap kapja.
Mindegyik. És még mások is.
Első munkanap. Az mindegy, hogy ezek közül melyikbe vagy, ha egy olyan megyéhez viszonyítasz, ami viszont nem fix időpontban kapja...
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?