Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Az emelés után 240e lesz a netto GYOD és január végén jön először.
Hogy érted hogy betartják? kik? mit?
A rendeletet a kormány hozta, ott a közlöny, az vonatkozik a költségvetési szervekre amelyek utalnak. Nem decemberre nem érvéynes az emelés a GYOD-ra, egyértelműen le van benne írva.
Ha ma számlára érkezik, akkor elvileg pénteken viszi a postás
Eddig kaptunk ennyit, ez nem az emelt összeg.
Sziasztok Szép reggelt mindenkinek. Valószínűleg mindenki fog kapni papírt hogy mikortól és mennyivel emelik a gyod ot... Nekem a papirba amit küldtek az ál hogy 2023.12.01töl emelt Gyod-od folyositanak ami 232.000ft és eböl lejön 10% nyugdíj járulék. Remélem evel tudtam segíteni akinek kellett :) Fejérmegye
Sziasztok! Esetleg tudja valaki, hogy csongrád csanád megyében mikor lesz postai úton gyod? Köszönöm a választ.
Szia! 8 előtt ne várd....pár hónapja 10-12 óra körül érkezik
Hali! Baranya ma kap Gy.O.D-t?
Akkor tisztázzuk egy kicsit itt a dolgokat.
Az első: a 2024 januári hónapra érkező (decemberi fizetés) juttatás az a Gyod esetében a második decemberi utalás így arra is érvényes, ha úgy nézzük az emelés. Aztán, hogy mennyire tartják be jó kérdés.
A második: A kormányhivatalok a két ünnep között zárva vannak, vagy is a fő központ. (Tudom, édesanyámmal egy épületben vannak és ők is leállnak a gyeemekvedelemmel.) Tehát utalás maximum ütemezetten lehet két ünnep között, de ember nem lesz bent.
Jó reggelt!Ha valaki kap Gyodot Baranyában légyszi Írja meg.Elromlott a Netbankom.Köszi.🤗🤗
Szia. Valaki írta pár nappal ezelőtt, hogy Dec.1, azóta semmi újat nem írt senki :)
Szia már ketten is kérdeztük előtted de nem tudtak segíteni
Pest megye még semmi. :-(
Sziasztok nincs senki aki itt komárom esztergom megyében kap ápolásit számlára? Az lenne a kérdésem hogy december 1 jén meg e kapjuk számlára köszönöm
Jó reggelt! Ha valaki kap Gy.O.D.-ot Baranyában legyszi írjon. Elromlott a Netbankom.
Ugy kapjuk mint maskor szinte
Egy ket nappal korabban
Baranya úgye Gy.O.D holnap?🙏
Szokás szerint utolsóként! 😡
Sziasztok!
Csongrád-Csanád megye holnap kap gyodot, igaz? :)
Szia tavaly karácsony előtt megkaptam és a szamlasok 24.en kapták meg és most is karácsony elot utálja Tatabánya az utalás hölgy mondta
Tavaly is két ünnep közt jött. De jobban örülnék ha januárban jönne.
Többször ki volt írva,29-én utalnak.
Sziasztok. Veszprém megye két ünnep között kapja a 2.ápolásit vagy karácsony elött?
Köszi én is úgy látom megint
Igy igaz bar ha dec 21 utal számlára szerintem aki postán kapja az ne varja csak max a ket unnep kozott
További ajánlott fórumok: