Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Fu nem tudom lehet ha találkoznak vagy járt valamelyik az ennyimekkel suliba vagy oviba karcsika Antonio Angelina Ottó
Na jo akkor még nézegetem. Ha jön írok de ha valakinek előbb rajt lesz az is írjon 🙂
Jönni fog,novemberben is 12:00-kor írták jóvá
Próbáljátok meg a Megyei Kormányhivatalt felhívni, Ők majd segítenek.
Szerintetek Tolna megye varjuk még ma vagy engedjükel?
Nem feltétlen kötelező a 2 évenkénti felülvizsgálat, ők majd eldöntik mikor akarják, nincs min aggódnod. Amig él a határozat, addig kapjátok.
8 napon belül be kell jelenteni a lakcím változást, mert ha nem, elvonhatják az ellátást. Ez egyértelműen le van írva.
Ugyanaz a lakcimunk évtizedek óta, és a Szakértő is mindig hívott , Hodász ből járt 2 évente , de most semmi , se pénz, se úgy intézés.
Nyíregyháza Tell szám kéne nekem ,ahonant a Gyodot utalják ,ha tudja valaki ,írja ide ki
Köszönöm .
Gogle , rosz a tél szám , nem frissítették .
Szia ma lesz...változó mikor vvan számlán,de legkésőbb 16kor!
Szia én hasonló cipőben vagyok most, nekem a régi cimemre érkezett a levél hogy felül vizsgálat lesz amiről ugye nem tudtam... Most meg vonták tőlünk 6 hónapra az ellátást ami fel haborito!!!!!! Semmi más jovedelmünk nincs!!
Telefonáltam Záhonyba , kormány ablak ,de nem értenek hozzá , csak befogadó hely , ők tovitjak Nyiregyházanak , csak nem találom a Gogle , jó telefon számot a Gyod , hoz , család támogatási osztály is rosz telefon szám , nincs frissítve .
Sziasztok.Mèg új vagyok itt.Eddig postán kaptam a Gyodot.Most kapom először számlára.Mèg semmi.Mikor szokott jönni?Győri vagyok.... Köszönöm a segítséget
Bp mindig első munkanap utal, ez nost ma van. 12-14 óra közt várható
Köszönöm a választ , le nem járhat , gyermeknek 2 éve van E minősítése ,és 96% ős rokkant , mikor E minősítést kapott , szakértő elvitte abból dolgozott ,és vissza küldte postai úton hozám , E minősítéshez ,és 96%rokkat ellátásra , mondta felesleges a idő töltése itt , mert már papír alapon is jár neki a GYOD , és továbbra is jóvá hagyta , gyermeket akkor épp sétálni vitték , nem is látta 2 éve ,mégis döntött papírok alapján .
Nem jár le a GYOD
az ő dolguk hogy szakértőt küldjenek,és felülvizsgálatot rendeljenek el, nem neked. A GYOD nem vonható el,csak határozattal, ahhoz meg kell egy olyan szakértői vizsgálat ami kimondja hogy már nem vagytok rá jogosultak. Amig ez nincs, addig jár a GYOD
Ezt miből gondolod? Ha hergeljük egymást akkor utalnak szerinted? De 10.44 van, ha rajta van kiírom.Én is várom, más is várja...a Kormány hivatal oldalon 1-e van fenn, elküldtem neked a linket.
Az a gond, hogy háritanak ,nem adnak ki informáciot .
Lejárt a Gyod , de újabb felülvizsgálat egy hónap alatt nem történt , nem jött szakértő , nem is jeleztèk hogy jönni fog , alapból minden 2 évben , jelzik ,hogy jön szakértő ki hozzánk , szakértő pedig mindig tartsa a kapcsolatot velünk míg ide ér ,
Záhony nem segít ,hárít , Nyíregyháza Telefon száma kéne , hogy tudják értelmes emberekkel beszéli az otani Kormány ablakban , Záhony egy semmirekellő kormányablak .
Ha valaki tudja Nyíregyháza , GyOD kormány ablak telefon számát , küldje már ide .
Köszönöm .
Szia
Most beszéltem az illetékes osztàlyal ma lesz Gyod Budapesten!
GYOD nem jár le..szakvélemény járhat le, a GYOD-ot határozattallehet megszüntetni, de ahhoz kell egy szakértői ellenvélemény (meggyógyult stb) Amig ez nincs,kapod a GYOD-ot. Neked nincs dolgod ezzel, majd elrendelik a vizsgálatot, és mehettek vizsgálatokra stb ha kell
Foglalkoztatást Helyettesítő Támogatás
Telefonon gyorsan hívni kell, Nyíregyháza , Család támogatás .
Szia!
Szerintem telefonálj az ügyintézőnek, de ha E minősítésű a gyermek, akkor úgy tudom, hogy csak az orvosi papírokat kell eljuttatni, szakértőt nem rendelnek ki.
Remélem akkor már megjon :)
Én is dél körül kaptam meg...
Remélhetőleg ma is akkor jön...nem délután 4 óra kicsit necces
3 gyerekem van Ádi 17,Brigi 13, Vilcsi 5.
Szép napot mindenkinek :)
Budapest ma du lesz gondolom ? hónap első munkanapja miatt gondolom :) valaki esetleg bővebb infója lenne megköszönném
:)
Nem az orvosnál szoktunk találkozni nagy fiad van
További ajánlott fórumok: