Ne izgulj.Jön a pénz dec 20 án.Baranyába de amúgy mindenki megkapja karácsony elött.2023.Dec 20-tól 2024.Janúár 8 ig teljes közigazgatási szünet van Magyarországon.
Drága sorstársaim 2 oldalon található ez a mocskos szomorú infó
hogy január 2.-án jön a családi. Levert a víz. Viszont egy 3-ik oldalon szerdát találtam. Most akkor mi legyen??? Kinek higgyek? Ti honnan tudjátok ezt az információt?? Milyen biztos forrásból?? 🥺
Sztem kb csak békés ami ami két ünnep közt van.. de mindig is így volt amióta kapom. Bár ahogy írtam már nem olyan nagy baj az hogy nincs hamarabb csak 2 nappal így
Van azért ennek "jó " oldala is. Így csak 2 nappal hamarabb lesz a szokásosnál. Nem 10el. Januárban azért sokat számít az majd. Soká lenne a következő ha ennyire hamar lenne itt is..
Közigazgatási szünet lesz az igaz. De tavaly is volt és békés megyében akkor is 27én volt ☹️ az utalást simán be lehet állítani adott napra ahhoz nem kell hogy ügyfél fogadás legyen
Én annyit tudok,hogy 19-től a kormányhivatalok legyen vidéki vagy pesti,ki küldik ezeket a pénzeket mert két ünnep között nem lesznek nyitva a hivatalok és a postai kézbesítés is csak részlegesen működik...