Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia
Majd csak 8 óra felé lesz rajta
Joreggelt budapet mikor utal
Ma rajta lesz szamlan heves megye?
Az "álmodj királylányt" Homonyik Sándortól elénekelhetjük.
Akkor megint lesem a postást el ne fáradjon , vagy megint ne nézze meg , hogy nála van a pénz 🤣
Sziasztok én meg szeretném kérdezni hogy, a ápolási díj is kap 13 havit vagy ők nem?
Meg is fog... 8 körül, mint annyi éve már 😊😊😊😊
Igen 8 körül szokott jonni
Jó reggelt! Mennyi az emelt GYOD?
Jó reggelt mindenkinek! Békés megye még semmi , pedig elvileg még kellene érkeznie.
Szép reggelt! Pest megye kitartást holnap hozza nekünk is a postás🤗
Na azt nem is figyeltem, csak hogy előtte miket irt 😊😆
Kár hogy nem neked írta :)
Más is ki írta adott megyét. Semeddig sem tartott. Max egy perc se..😆
Egy ügyintéző veszett el benned Rà érsz ..Jó sok időd van ez Igen 😂
Nem is Neked írtam ha nem annak aki békés megyei. Hogy tudják mikor lesz. Bár első munkanap mindig most már, szóval nem nehéz rá jönni 😊😊😊😊
Biztosan nem én Semmi közöm Békés megyéhez Fehér Megye igen ..Érted😆✅...
Képzeld el nyugodt vagyok 32 ēve Talán még kezdő vagy szàmlàk nekem is jönnek lakàs Banki kölcsön de nem sîrok mert csak magam oldhatom meg a problemàkat Minden héten nem irogatom ki mikor ki melyik Megye és tanács adàs ....Tudod
Én békés megyét irtam ki hogy mikor lesz az évben. 😉
Fehervarmegye Gyód a szàmlan ēs ma 31van .Nem egysēges!
Volt bíróság? Kizárták a önrendelkezését?
elvileg ha nem tud dolgozni, rokkantjáradékot és FOT-ot is kaphat
Sziasztok! Érdekelne hogy fiam betöltötte novemberben a 18 életévét halmozottan értelmi sérűlt,igényelhetek neki valamilyen járadékot a betegsége miatt?,ami neki járna? Én vagyok a gondnoka!
Sajnos nem tájékoztat erről se orvos sem más!
Kelta67 ez történt, sőt bankfelugyelet stb és rendeztük. Nekem lett igazam de ragtak a t..nyot majd 2 hónapig, mert a Bank (otp) okoskodni próbált..hiába mondtam az én nevemre rakerulo pénz az enyém. Hát tanultam belőle, bár sok dolog lehet még amire nyilván nem gondol az ember, azért tanulság le van szurve
Jó, nem óhajtok vitatkozni ha közös számla volt, és te is tulajdonos v rendelkező vagy akkor nem zárhatnak ki. Menj be a bankba és verd ki a balhét
"Ha a számla közös számla, akkor ahhoz haláleseti rendelkezés nem tehető, a tulajdonostársak egymás haláleseti kedvezményezettjeinek minősülnek"
Van közös szamla! Már csak tudom hogy milyen számlánk volt! És de lezarolja a bank , mert időbe telik mire a bürokratikus sz...kon atmegy. Lehet máshol más bankfiokban normális hozzaerto emberek vannak , de az én esetemben ez megtortent! Nyilván nem írom ide csak hogy legyen téma... a hagyatéki eljárás meg amúgy több hónap, NALUNK, OKTOBER OTA MEG SEMMI. A mert nem gondoltam rá még annyi, nyilván nem, mivel a nevemre kikuldott pénz nem része a hagyateknak mivel én élek... ennyi .de ezt aki ott dolgozott az nyilván tudja....
Az nem automatikus, neked kell kérned a rendelkezést mint tulajdonos.
Van közös tulajdonú számla..pl Gránitbanknál.
Sokan nem készülnek fel ilyesmire, mert úgyse történik ilyen velük, csak másokkal :)
További ajánlott fórumok: