Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? fórum

Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)

A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.

6660. Adamas
2016. aug. 16. 11:52
Köszönöm Erzsike 73 a segítségedet.sajnos a vért le tudják venni,csak megvizsgálni nem tudják sehol,mert nem végzik el el magyarországon.itt akadtunk el,és nem tudjuk még hogyan tovább
6659. Erzsike73 (válaszként erre: 6630. - Adamas)
2016. aug. 15. 20:23

Én már írtam neked sok sikert szerencsét boldogságot jó egészségét kívánok neked szóritok érte sikerüljön le venni a vért

Erzsike73 ezel a cimel olvasd el majd

Jó egészséget kívánunk neked ha tudsz jellezél már vissza

Szép estét nyugodalmas jó éjszakát kívánok neked.

6658. Erzsike73 (válaszként erre: 6630. - Adamas)
2016. aug. 15. 19:59

Én tudok segíteni ha fel hívja holnap ezt a hölgyet hátha le tudja venni a vért mert anyúkámnak is ő szokta le venni a vért mert sajnos anyukám is ágyba fekvő és le jönn hozzá nem tudom pontosan 2000-2500 ft-ot kért el tölem ha le hívtam anyúkámhoz itt írom a nevét Villás Emőke: 06305786432

A másik is szokott jönni anyukámhoz a neve:Vauger Viktória 06202419802 ez próbálja fel hívni hogy Domokos Erzsike adta meg a telefon számokat mert nem tudom pontosan még jött le anyukámhoz még ta alá le vették tőle szépen a vért és házhoz is jöttek le próbálja fel hívni őket holnap ha valami sikerült akkor jellezen már vissza jó egészségét kívánunk minden fórum társaiknak szóritok érte sikerüljön le venni a vért anyúkám neve KOVÁCS ÉVA ERZSÉBET de azt tessék mondani a Debrecen Sass utcánál van a 6rendelő mondta meg a Domokos Erzsikének az aszinszetes Erzsike adtam meg a Domokos Erzsikének a telefon számokat.

6657. b28f982601 (válaszként erre: 6656. - Adamas)
2016. aug. 15. 18:45
Tudod, azért Szeretem ezt a Fórumot, mert ha kell: ÖSSZEFOGUNK és próbáljuk Egymást Segíteni, ha nem is közvetlenül, de legalább Közvetve!!! De amit ismét írtál, ez megint Felháborító! Igen, tüzijátékra, meg " mi minden másra " tellik, A BETEG EMBER meg "álljon sorba a boltban sorára", de ez az én , és itt a Fórumon Lévő Társaink esetében NEM ÍGY MŰKÖDIK!!!! Tudod, én már 13 éve ezt csinálom, már szinte "robotnak" érzem magamat, egyik nap olyan mint a másik, Balatont, Agárdot ( Velencei tavat) utóljára 2004-ben láttam. De nem probléma, mert Olyan EMBEREKÉRT teszem mindezt, AKIKET IMÁDOK ( már csak ÉDESANYÁM) él, ergo: speciel engem nem érdekel, hogy " mennyibe kerül a tüzijáték, ki mennyi pénzből dőzsöl"), engem csak az ÉRDEKEL, de PISZKOS MÓD, hogy vajon Velünk "miért" BÁNNAK ÍGY, mintha legalábbis a "marson" élnénk, és nem SZÉP MAGYARORSZÁGUNKBAN! Mi is MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vagyunk, csak MÁS ÉRTÉKRENDEK SZERINT ÉLÜNK!!!! Na ez az, amit NEM VESZNEK FIGYELEMBE, SAJNOS!! Pedig Több Figyelmet, Segitséget kéne , hogy kapjunk, de azt ezek szerint csak "álmodjuk".
6656. Adamas
2016. aug. 15. 18:22
Ancsika ne legyen bűntudadot,mindenki nagyon sokat segített itt a fórumon,sajnos a többi a fejeseken múlik.de a hírek bemondja több mint 100 milliót költenek tüzijátékra.ez a szomorú,és felháborító.
6655. Adamas
2016. aug. 15. 18:20
ma megkaptam a választ.időt húzzák.azt írták,az igazgatóhelyettes nem dönthet ebben az ügyben.meg kell várni,míg az éves szabadságáról a főigazgató asszony visszajön,ami szeptember eleje,és akkor majd napirendre tűzik.nem tudom,mikorra várható ebből valami,vagy tényleg ez-e a helyzet
6654. b28f982601 (válaszként erre: 6653. - Adamas)
2016. aug. 15. 16:04
Szia. Egy a lényeg: egy "GÉPEZET" beindult, most ismét AZ IDŐVEL "HARCOLTOK". Én hülye, hogy ez előbb Nem jutott eszembe!!!! De talán VANNAK MÉG EMBEREK, AKIK NEM NÉZIK LE A BETEG EMBEREK, és HOZZÁTARTOZÓIKAT, és így MINNÉL ELŐBB INTÉZKEDNEK, hogy VÉGRE A MEGÉRDEMELT "CÉLBA" érjetek!!!!! Szórítok Értetek!🍀 (most gyötör a bűntudat,amiért nem ELŐBB ÍRTAM LE AZ ELÉRHETŐSÉGEKET, mert ezt már egy héttel ezelőtt kellett volna😒!)
6653. Adamas
2016. aug. 15. 12:32
igazad van Ancsika.van itt annyi miniszter,meg igazgató és igazgatóhelyettes,de remélem már tényleg az illetékeshez ment a kérelmünk.a legfőbb gond jelenleg,hogy az OVSZ-t darabjaira szedték,azért hogy minden vizsgálatnak legyen külön minisztere,igazgatója és igazgatóhelyettese.Míg egy "cég" volt,egy ember irányította,egy felé kellett jelezni a betegnek,ha baj van.Most meg.....:(de nem baj,Magyarország jobban teljesít.Ígérem,minden képp írok,mi lesz a történet véhe
6652. b28f982601 (válaszként erre: 6649. - Adamas)
2016. aug. 15. 11:31
Annyira Örültem, hogy beindult a gépezet, hogy a Neveket, amiket Irtál: jól összekevertem! De nem is ez a lényeg, hanem: ELINDULT EGY FOLYAMAT, ÉS PONT AZT A SZÁMOT HÍVTAD CÉLIRÁNYOSAN, AMIT KELLETT!!!!🍀🍀🍀🍀🍀
6651. b28f982601 (válaszként erre: 6650. - B28f982601)
2016. aug. 15. 11:26
Jav: Dr NÉMET LÁSZLÓ!
6650. b28f982601 (válaszként erre: 6649. - Adamas)
2016. aug. 15. 11:24
Szia. Akkor talán " valami folyamat" ELINDULT!!!!!!!!! HÁLA ÉGNEK! Ha elkérték a telefonszámodat, és az is nagy előre haladás, hogy személyesen Dr Német Sándornak kell elküldened a KÉRELMET! Itt Fórumon Sok Sortársunk Nevében Kívánom, hogy MINNÉL ELŐBB MEGTÖRTÉNJEN EZ A VIZSGÁKAT, és ha éppen ma lesz az a bizonyos ÜLÉS, MEGBESZÉLÉS: POZITÍVAN BIRÁLJÁK EL AZ ÜGYETEKET!!!! Áldom az Eszemet, hogy tegnap leírtam ezt a Még két REMÉNYSÉGÉT ADÓ ELÉRHETŐSÉGET !!!!!! További Szép Napot Kívánok Neked, és Kedves Feleségednek😊 És VÁRJUL A (REMÉLEM POZITÍV VISSZAJELZÉST FELÉTEK!!!)🍀🍀🍀🍀🍀 üdv: Ancsa
6649. Adamas
2016. aug. 15. 11:12
kedves fórum társak!Ma újra el kezdtük az egy hete tartó tor-túránkat.Kiderült amit Ancsika írt e.ü-ért felelős államtitkárnak a felettese Dr.Németh László,aki az állami e.ü.ellátó központ államtitkára.Nos felhívtam őket.láss csodát,bemutatkoztak mint OVSZ.Itt már elszakadt a cérna,de egy nagyon rendes hülgy vette fel.elmeséltem hogy is zajlik szép magyarországunkban a beteg emberek élete.Megkért,amit írtam kérelmet Dr.Nagy Sándornak,küldjem el,újra személyesen neki,és a választ is amit kaptam.Pont ma lesz értekezletük,és alaposan megvitaják a dolgot,hogy is lehetne megoldást találni.Ja és telószámot is kértek,tehát hajlandóak kommunikálni velünk.Az egyenlő bánásmódnál is nagyon segítőkészek voltak,be kell menni személyesen az irodájukban,ott felveszik a panaszom,aláírom,és a többit intézik.Megkérdeztem karácsonyra lesz-e eredmény,de igen csak átmegyünk a 2017 év elejére.De a kezelés minél hamarabb kellene.
6648. b28f982601 (válaszként erre: 6646. - Dolgozomami75)
2016. aug. 15. 10:58
Szia Viki. Nem értem, "miért alap" ápolási díjra adtad be, mikor a Kisfiad súlyosan fogyatékosnak számító autis ha jól, és értelmesen olvasok soraid között: egész napos ellátást igényel! Bár azt nem tudom, hogy nappali tagozatos intézménybe jár e Kusfiad, mert ha nem: akkor adjad be KIEMELT ÁPOLÁSIRA az igényt! A környezettanulmány arról fog szólni, hogy megnézik, KISFIAD milyen dolgokat tud Önnálóan elvégezni, mennyire kommunikatív, stb., stb. Neked mennyi a Vele KÖZVETLENÜL SZÜKSÉGES SEGÍTSÉNYÚJTÁS, az Ő mindennapi ÉLETVITELÉBEN! Ne "PARÁZZ", tedd ugyan úgy a tennivalóidat, mint más többi napokon! ( ha három kritériumnak megfelel a Kisfiad Orvosok által leadott kritériuma), akkor Kérjed a Kiemelt Ápolásit!) Nyugalom a hosszú élet titka, ne idegeskedj, várd Őket nyugodtan. üdv : Ancsa ui. ha flegmák, lekezelően lesznek: NE HAGYD MAGADAT, mert amilyen az adj isten, olyan a fogadj isten is!!! Jujj, lehet ezt rosszul írtam, de kapkodok, csak Adamas miatt léptem be, de még nem írt.
2016. aug. 15. 08:37
Adamas! Nagyon szörnyű amin kersztül kell emnnetek! Nagyon szorítok, hogy mielőbb sikerüljön valami!!!!!
2016. aug. 15. 08:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Holnap jön ki a kormányhivatali ügyintéző környezettanulmányra alap ápolási díj miatt. A fiam súlyosan fogyatékosnak számító autista aki beszél ugyan, de nem kommunikál. Szobatiszta, de mivel értelemi elmaradás fennáll nem hagyható magára. Azt szeretném megtudni, hogy a környezettanulmány során mire számíthatok? Ilyenkor mit vizsgálhat a kijött hivatali ügyintéző? Az legújabb diagnózis le lett adva a kérelem benyújtásakor 06.22.-én! Köszönöm a segítséget!!! Viki
6645. Holozsai Szilvi (válaszként erre: 6640. - Adamas)
2016. aug. 15. 08:33

Szia!

Egyetértek Ancsikával,sőt,ha az általa ajánlottakkal nem jársz sikerrel,akkor TV2,Rtl Fókusz,stb!

Ne hagyd magatokat!

Kitartást!

6644. b28f982601 (válaszként erre: 6643. - Adamas)
2016. aug. 14. 19:54
Na ilyen "hülyeségeket" ne Írj!!! 37 éves Kedves Feleséged??? Reggel első DOLGOD A MINISZTÉRIUM, utána pedig a BÁNÁSMÓD-REFERENS hívása legyen! Minden EMBERNEK JOGA VAN AZ ÉLETHEZ!!!!!!!!!!!!!! MÉG BETEGEN IS! És Mi azért vagyunk, hogy ÁPOLJUK, GONDOZZUK ŐKET! LEGYEN AZ BETEG ÉDES KISGYERMEK, IDŐS EMBER, VAGY FIATAL BETEG EMBER: ŐK IS EMBEREK, ÉS UGYAN OLYAN JOGUK VAN AZ ÉLETHEZ, A BETEGSÉGÜKHÖZ (AMIBEN AZ ÁLLAM TUD) A SEGÍTSÉGÜKRE LENNI!!! Mi MEGTESSZÜK A DOLGOK OROSZLÁN RÉSZÉT, SŐT ......! DE AMIT MA LEIRTÁL, AZ TÚLLÉPTE, ÉS KÍMERÍTETTE AZ EMBERTELEN BÁNÁSMÓD FOGALMÁT!!! Jujj, Ne haragudj rám, de ha BETEG, VÉTLEN GYERMEKEKRŐL, EMBEREKRŐL VAN SZÓ: "ELBORUL" AZ AGYAM!!!!!! Hol élünk??????? Te fizetnél a vizsgálatért, és ÍGY IS "FÉLRETESZNEK" BENNETEKET?????? Na NEM!!!!!!! Elég a kis "borravaló" ápolási díj, és erre még ilyet kell ÉP ÉSSZEL RENDELKEZŐ EMBERNEK OLVASNIA ITT FÓRUMON????? HALLÓ ILLETÉKESESEK: 2016-OT ÍRUNK!!!! Adamas!!!! Holnap LÉPJ A TETTEK MEZEJÉRE!!!!!! Ehhez KÍVÁNOK NEKED SOK-SOK SORSTÁRSI- FÓRUMOZÓ TÁRSI SIKERT🍀🍀🍀 Kedves Feleségedet pedig ismeretlenül is ÜDVÖZLÖM, csupa nagybetűkkel leírva!!! üdv: Ancsa ui. holnap, ha sikerül intézned BÁR MIT, LÉGYSZÍVES OSZT MEG ITT FÓRUMON, ha POZITÍV, HA NEGATÍV VÁLASZOKAT KAPSZ, MINDENKÉPPEN, és annak függvényében PRÓBÁLKOZUNK TOVÁBB ADDÍG, míg SIKERREL NEM JÁRTOK!!!
6643. Adamas
2016. aug. 14. 18:07
ancsika,ezt fogom tenni.Már teljesen kikészültünk,Mi mindent megtettünk ami rajtunk múlott,jöjjenek a fejesek.Holnap mind a két helyet felhívom,hogy ha sehogy sem csinálják meg,miért nem szegeznek a beteg emberek fejéhez pisztolyt,és húzzák meg.nekem az a gyanum,maga a kezelés(biológiai)nagyon drága és az én 37 éves feleségem nem ér ennyit.Már nem tudok mire gondolni.Ugyanis ha nincs teszt,addig függőben van a kezelése.
6642. b28f982601 (válaszként erre: 6640. - Adamas)
2016. aug. 14. 16:32
Szia. Na itt " gurult el a gyógyszerem"!!!!! Hívjad fel az EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA 1054. BUDAPEST AKADÉMIA U. 3. KÖZPONTI TELEFONSZÁM: 061-795-1200 , kérjed DR ÓNODI-SZŰCS ZOLTÁNT, EGÉSZSÉGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRT! ( mondjuk Őt rögtön nem fogják kapcsolni, de a titkárságát igen!) A következő: DR SZATMÁRI ÉVA BÁNÁSMÓD-REFERENS! Telefonszám: 0630- 960-2657 !!! Azért Mindennek van egy HATÁRA, de ez már ( hogy ki is fizetnétek), átlépi az EMBERSÉGES BÁNÁSMÓD FOGALMÁT!!! Üdvözletem Neked, és Kedves Feleségednek. Ancsa
6641. LadyBird 2015 (válaszként erre: 6620. - Adamas)
2016. aug. 14. 15:03

Szia!

Őket próbáltátok már?

[link]

6640. Adamas
2016. aug. 14. 13:55
szia ancsika!sajnos minden lehetőség megtettünk,de akár hol veszik le a vért,az országos vérellátóba küldik.Felhívtam őket,azt mondták volumen korlát miatt bizonytalan ideig szüneteltetik.Meg kérdeztem mennyi az ára,mondták 68.400 ft.Megkérdeztem,ha kifizetjük,akkor megcsinálják?Hát persze,jött a válasz,de engedélyeztetni kell az OVSz főnökével.Megírtam a kérelmet,ennek ellenére sem csinálják meg,hogy kifizetnénk.De ezt nem értem,ők azt mondják nem csinálják meg,mert nincs rá pénzük,de akkor sem ha én kifizetem.ha a műszerük meg van hozzá,és én a költséget állom,akkor mi a bajuk?Ez már furcsa!
6639. b28f982601 (válaszként erre: 6630. - Adamas)
2016. aug. 13. 23:38
Szia. Akkor még mindig versenyt futtok az idővel??? Nyíregyházát próbáltátok? Vagy Budapesten a HONVÉD KÓRHÁZAT? Én SZÓRÍTOK ÉRTETEK, hogy Minnél előbb SIKERREL JÁRJATOK!!! ( HONVÉD KÓRHÁZAT PRÓBÁLHÁTOK MEG, ha az sem jön össze: hívjátok fel az EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUMOT, hátha ott (esetleg többet tudnak mondani), hogy MERRE INDULJATOK EL, mert az idő igen SÜRGET! Üdvözletem Neked, és Kedves Feleségednek: Ancsa
6638. b28f982601 (válaszként erre: 6636. - Vidipasi)
2016. aug. 13. 23:29
Szia. Tudtam beszélni az illetékesekkel, a családi pótlékot, és a fogyatékossági támogatást is e hónap 31.-ig kihozza a postást. Ergo, Aki számlán kapják, most ebben a hónapban úgy fogják kapni számlára, mint az ápolásinál a hó végiek, Akik kapjuk. Aztán jövő hónapban csak az ápolási lesz hónap végén annak a pár megyének, csaldi pótlék, fogyatékossági támogatás majd október elején egységesen, ahogy eddíg is szokott. üdv: Ancsa
6637. b28f982601 (válaszként erre: 6633. - Stop9)
2016. aug. 13. 23:20
Szia. Ápolási abban a "rendezettlen" , szétszórt időpontokban, mint több mint egy éve. Pár megye hónap végi utalással, a többi hónap elejével Ez írt Fórumon egyenlőre Mindenki számára MEGFEJTHETETLEN "történet". Én hónap végén kapom. Ha jól emlékszem, először Heves, utána Komárom)Esztergom, Pest, és Fejér megye, ( hónap végiek vagyunk), a többi megye pedig hónap elején. ui. az első megyében, mint fentebb írtam nem tenném rá a nyakamat, de fáradt vagyok visszanézni. üdv: Ancsa
6636. Vidipasi (válaszként erre: 6634. - MI0309)
2016. aug. 13. 17:33
Az rendben van,hogy nem érinti az iskola kezdés idejét az utalás,na de tavaly sem érintette,mégis,ahogy néztem,27-én megjött a fogyatékossági,28-án az ápolási. Na erre varrjunk gombot!Aztán persze szeptemberben semmi.
6635. stop9 (válaszként erre: 6634. - MI0309)
2016. aug. 13. 09:16
Szia! Köszönöm!
6634. MI0309
2016. aug. 13. 05:45
Szia! Gondolom úgy utalnak mint minen hónapban az ápolási nem érinti az iskola kezdést mint a családi pótlék.
6633. stop9
2016. aug. 12. 05:23
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a következő ápolásit mikor utalják, augusztus végén várható? Tavaly augusztus 28-án érkezett a számlára (Hajdú-Bihar). Szép napot kívánok Mindenkinek!
2016. aug. 11. 22:20
6631. Vidipasi
2016. aug. 11. 14:06
Jó napot! Levelet hozott a Posta! Ajánlott,tértivevényes. Szóval komoly. Feladó a Megyei Kormányhivatal . Ti is kapni fogtok,szerintem! Megijedni nem kell,az egész lényege,hogy az eddigi 15 napos bejelentési idő,amennyiben változás tőrtént az ápolási díjjal kapcsolatban,8 napra csökkent!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook