Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok! Vica vagyok. Új vagyok itt. Volt egy agyvérzésem amiböl egy 7órás mütétel tudtak meg menteni. Ennyit magamrol
Remélem fületlen is olvassa! Gyöngyi62-őt nem láttam a napokban fent, Remélem Náluk is minden RENDBEN lesz!
Szia Vidipasi.Szívesen. Tudod, én általában minden információt megosztok itt Fórumon. Lehet, sőt biztos : sok Embernek nem tetszik, de Mi itt azért vagyunk, hogy amiben tudjuk ( információk, tapasztalatok, telefonszámok, elérhetőséget) Segítsük Egymást. Hiszen egy Aki, Aki nincsenek hasonló "cipőben", elképzesésűk sincs errő a "Mi Életünkről", ergo: mint olvastam Te is,így én is amit tudok kiírok, próbálok segíteni,ha nem is közvetlenül, de közvetve, és Sortátsi szeretettel 13 tapasztalattal a hátam mögött. További Szép Napot Kívánok Neked,és Kedves Családodnak. üdv: Ancsa
Kösz szépen,bár megjegyzem,a fogyatékossági,és a többi,államkincstár által folyósitott támogatásokkal kapcsolatban nem szokott probléma lenni. Országosan minden hónap elsö munkanapján elutalják,és a rá következö munkanap jóváírják.
Sziasztok Kedves Fórumozók. Most beszéltem telefonon az Illetékes Hölggyel, Aki azt a tájékoztatást adta ( ezt azoknak a Fórumozó Társaimnak írom ki, Akik Hozzátartozóit érint) tehát a Fogyatékossági Támogatást a mai napon utalják Fejér Megyében, az holnap számlán lesz, postai kézbesítés pedig plussz 2-3 nap: ergo a héten (Hangsúlyozom Fejér megyében) minden Érintett megkapja a Fogyatékossági támogatást. üdv: Ancsa
Szia, melyik banknál, vagy? Nekem Takarék de nem kaptam még meg az ápolásit
Mindig késöbb kapjuk Borsodba! :(
Jó reggelt! Bp-OTP-semmi!
És ma már megen nem lesz.
Gondolom aki utasítja az összeg folyósitását annak nincs szüksége a pénzre és nincs beteg hozzátartozója!
Kívánom, hogy legyen neki is és ugyan úgy ne kapja meg a pénzt ahogy mi.
sziasztok borsodban van e?
Akik majd Nyíregyházáról érdeklődnek,azoknak leírom.
OTP ápolási nincs,korábbi hozzászólásom az volt hogy a Debrecenieknek ha elsején van,akkor Tirpákia egy nappal később.És így is van,nekik ma rajta van.Net bankon néztem láss csodát ápolási hűlt helye.Köszönjük Tirpákia! Ku....anyád.
Jó reggelt!
Sziasztok írtam emailt csütörtökön az illetékeseknek de válaszra sem méltattak. Betelefonàltam pénteken a szokasossal jöttek hogy 5. a hatàridő. Úgyhogy semmit nem tudok ma be kellene tel.ni de nem tudok ma az a baj.
Szolnok megye kapott már valaki?
Debrecen ápolási rajta szép napot mindenkinek.
Jó reggelt! Hát igen,Budapest ma sem kapott...
Budapest, Otp, úgy néz ki ma sem lesz....
Szolnok megye Tiszaföldvár OTP Net Bankon néztem eddig semmi :(((
HAJDÚ-BIHAR megye ápolási a SZÁMLÁN!
ZALA MEGYE Ápolási számlán van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük a teljeskörű tájékoztatásod!
Bemásoltam a kapott emailt,ennél többet nem tudok sajnos. Remélem azért hamarabb kikézbesitik.Üdv!
Tisztelt Cím!
A 2016. július havi postai
úton kézbesítendő ápolási
díjat 2016. július
28-án, a folyószámlára
utalandó ápolási díjat
2016. július 29-én
indítottuk.
A postai úton
kézbesítendő ápolási díj a
2016. augusztus 3 - 2016.
augusztus 5. időszakban
kerül kézbesítésre, a
folyószámlára utalandó
ápolási díj ügyfelek
bankszámláján történő
jóváírásának időpontja :
2016. augusztus 1.
Üdvözlettel:
Erdőháti Ágnes
osztályvezető
Hajdú-Bihar Megyei
Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási
Főosztály
Támogatási és
Bérgazdálkodási Osztály
Hello akkor postás majd csak szerdán hozza? Mert edig mindig ugy volt hogy ha pl hétfön megkapták kártyára akkor mi másnap megkaptuk postai uton
Kedves fületlen. Ne köszönj semmit, én ÖRÜLÖK a legjobban, hogy június eleje óta Ennyi minden POZITÍV változás történt Te, és Családod Életében ❤ Hidd el, anno mikor olvastam soraidat, hát beleborzongtam, de aztán ahogy tájékoztatták , hogy intéződnek a dolgok Jó irányban:megkönnyebbültem!!!!! Egyet soha ne felejts el! Senkitő, és Semmitő nem kell FÉLNED, csak " megrázod Magadat", összeszedet az ÖSSZES ENERGIÁDAT AMI MÉG VAN, és lépsz a TETTEK MEZEJÉRE, ami lásd: meghozta Gyümölcsét 😊 További Szép Hétvégét Kívánok Neked, és Szeretteidnek ❤ üdv: Ancsa 👋 👋
szia ANCSIKA48
köszönöm az érdeklődésedet nagyon jó esik hogy van valaki aki együtt érez a másikkal köszönöm a válaszodat is most már mindent tudni fogok neked is és a családodnak jó egészséget és szép hétvégét kívánok
Akik Nyíregyházáról érdeklődnek.Láttam egy két hozzászólást, a Debreceniektől hogy,29.-én utaltak ott, és elsején lesz jóváírva náluk.Nos akkor, Nyíregyházán elsején fognak utalni,és másodikán lesz csak rajta valószínű, mert Debrecen egy nappal előbb kapja mint Nyíregyháza.
Szia fületlen. Tíszta szívemből Örülök, hogy már ezt is sikerült elintézni. Tudod a június élén írt kétségbeejtő soraid után ezek már igen pozitív hírek. Kérdésedre a válasz: a visszamenőleges összeget ( régió,megye válogatja),lehet: előbb fogod megkapni. Utána pedig minden hónap 8.-ág, bár ami minket illet ez az időpont ( határozat) már nagyon régi, egy a lényeg, a családi pótlékkal együtt szokták indítani az utalást, és rá 2-3 nap viszi a postás is. De ez is megye függő, mint az ápolási díjjal utalása is. Remélem az ápolásit is kapod, és az EMELT összeget!? ( ezeket a sorokat 13 év tapasztalattal a hátam mögött írom NEKED!) JÓ Hétvégét Kívánok Neked, és Családodnak, Kislányodnak Külön Jó Hétvégét. üdv: Ancsa
Hajdú-Bihariak. Röviden össze foglalva. Július 28-án inditották a postai kifizetéseket,várható kézbesítés augusztus 3-tól. Július 29-én inditották a folyószámlára utalást,várható jóváirás augusztus 1. Forrásom: Hbm kormányhivatal,Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály, Erdöháti Ágnes osztályvezető emailje.
További ajánlott fórumok: