Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Békés megye számlán holnap lesz. Fel raktam az emailt a képeim közé ahol meg kérdeztem a pénzügyist ☺️ kivételesen meg kapjuk hamarabb most
Teljesen biztos. Békés és Komárom megyének 31-én lesz számlán. Kivételesen korábban kapjuk.
Szia! Milyen forrasból tudod? Mennyire biztos ?
Telefonon beszéltem az ügyintéző hölggyel... 🙂
Mert Bp mindig az első munkanap utal, ami most 4.-e
Szabolcs megye november 4.-én utal sajnos. 😞
Honnét tudod ilyen pontosan??
Mert a GYOD minden megyében más pénzügy utalja, más az utalási rend más a beosztás mások a pénzügyi feladatok stb stb..ezért van csak annyi a szabályzásban, hogy 5.-ig kell elutalni, de ezen belül minden hivatal maga dönti el mikor utal.Logikusan másak a pénzügyi kvalitások Vas megyében mint Bp 2kerületében..
Miért nem lehet ez is egységes mint a családi? Igazságtalan az egész.
Igen az nap jóváírodik de ki fogom írni ha én is megkapom
Határozat nem telik le, ezt hányszor kell még beírni??
Határozatot csak határozattal lehEt visszavonni, ezért van általában 2 évente felülvizsgálat.
Az orvosi szakvélemény stb az lejárhat, de annak nincs jelentősége..ha a hivatal elrendeli a felülvizsgálatot, kitölTitek a kiküldött papírt, és majd ha kell Nekik bekérnek orvosi, szakértői stb papírokat, és akkor majd frissíted beszerzed amiket kérnek
Addig nincs dolgod ezzel
A HATÁROZAT NEM JÁR LE.
Sziasztok most tellik le először a határozat szerinti idő ilyenkor hogy szokott zajalni a dolog nekem kell újra kérni vagy a hivatal küld valamit?
Baranyamegye ápolási a számlán mbh
Nógrád megyét meg se merem kérdezni, hogy mikor utal.
Ez is érdekes az egyik ez mondja a másik mást. Szekesfehervar és Dunaújváros is teljesen mást mond. Gardony meg már rég leadta...😅 majd jön amikor jön. Ezen mi úgy sem tudunk változtatni.
Sose volt olyan, hogy plusz rántott raktak azért mert, picit később jön. Ez az októberi teljes havi...nem napokra adják.
Szia! Igen sajnos. Én is beszéltem velük nekem azt mondta, hogy fent van az interneten is, miért nem nézem meg mielőtt telefonálok?! 4.-én utalnak... Szánalmas. Mi akiknek a postás hozza majd 7-én lesz csak.
Miénk se jobb, ők se utálnának hamarabb (Szabolcs megye)
Heves megye csak 4 én kapja az ápolási díjat ?
És ha akkor kapjuk még raknak hozzá 3-4 ezert pluszra a többi napra mivel később jön ?
Nov.4.
Ma beszéltem ugyintezovel, semmi kepp nincs előbb utalás, mivel utólagos kifizetés van. 😒😏😏
Tiszte vicc a megyénk
Fehérmegyében mikor lesz utalás ???
Sziasztok!
Budapest Nov.4.én kapja a Gyodot utalva.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok én is reménykedek még hàtha el utalnàk holnap de amilyen szerencsénk van😌Szabolcsmegye
Még én sem kaptam de szerintem csak 4dikén lesz belőle
Veszprém megyéről tud valaki mikor utalnak?
További ajánlott fórumok: