Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Veszprém megye ápolási számlán ma lesz - postán pénteken,- FOT(Fogyatékossági t.) postán csütörtökön.
5 lottó számait egyelőre még nem tudom, további info késöbb róla meg értéseteket köszönöm!
Szia!
Igen,tegnap jött számlára Takarék.
Nem arról van szó, hogy nekem hány napra jön, meg hogy hova költözzek, mert imádom Borsod megyét, bármilyen fura is. A lényegét nem érted. Nyílvánvaló, hogy azt a pénzt addig megfialtatják egy kicsit, mert az a meggyőződésem, hogy egyszerre kapja meg minden megye.Azt meg majd én eldöntöm, min háborodok fel és mi lesz az, amin nem...
Kellemes Napot Kívánok!
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Számlán az ápolási. Bács megye.
Szia.
Semmi köze a politikának hozzá.
Sok-sok éve így van ez, hogy megyénként eltérő az utalási rend. Tehát senkinek nem új keletű az utalási eltérés, ahol bizony lehet akár 1 hét különbség is (mert hétvége, ünnep beleesik).
Mit lehet ez ellen tenni?--El kell költözni olyan megyébe, ahol hamarabb adják. Ámbár a borsodiaknak is ugyanúgy 30,5 nap telik el a két utalás között, mint aki egy héttel korábban kapta. Tehát így semmilyen igazságtalanság nincsen. Ezért aztán felháborodásra nincs is ok.
De lehetne lépni. El kell költözni abból a megyéből és olyanban költözni, ahol pár nappal hamarabb utalják az ellátást.
További szép napot!
Sziasztok
Ápolásit Szolnokon hordta a postás?
Veszprém megye.
Ápolásit még nem kaptam. Valaki tud róla valamit? Erste Banknál vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?