Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Bocsi, ez sz elektronikus bérjegyzék leírása!
Először is ha 27.én utalnának Bp-en az akkor aznap meg is érkezne a számlára, mert kb kismilliószor el lett mondva 4 órás utalásban van a Kincstár.
De Bp mindig az első munkanap utal..ez mindig is így volt..valszeg 2.án
Most néztem be a bèrjegyzèkbe, ez jött üzenetben : Szervezeti egység: 6401000001 - BFKH XXI. KERÜLET ÁPOLÁSI DÍJ
Utalás módja: Folyószámlára utalás
Utalás/kifizetés várható dátuma: 2022.10.27.
Szia! Szerintem 3.-án,vagy 4.-én lesz!
Szia Lindka beszéltél ügyintézővel? Köszi
Nö miert mondta nagykatan
Általában a kiírt időpont elötti napon kapjuk olyan 1 óra körül de a kiírt időpont a biztos. Az utóbbi időben így érkezett
Sziasztok! Bpesten a várható kifizetés 10. 27-én lesz. Ami a számlán 28-án!
Szia! Ma tuti nem utaltak Pest megyében, mert akkor számlán lett volna..... holnap (27) utal, 8 után lesz számlán, november 3 postán
Szia.Valaki azt írta,hogy pénteken lesz utalás Baranyában.Remélem a te infód a pontos!
Sziasztok. Pest megye holnap kap ápolásit.Köszönöm a választ.Jó éjszakát mindenkinek.
Nem fog.Pest megye csak holnap kap.Tölük 2 munkanappal kapunk,ami úgye 31-e lenne de hosszú hétvége
Igy csak 2.-àn kapunk.
Szeptember 29 utaltak el pest megyebe.
Postai uton oktober 3 volt
Sziasztok!Hétfőn vokt kinnt a szakértő,semmit nem mondott.Ki mennyi idő alatt kapott értesítést a felülvizsgálatról?
Budapest az tuti nem kapja előbb
Max 2 an
En is remelem penteken lesz de lehet 2 - 3 fele max
Köszönöm szépen A választ en is postán kapom a gyodot akkor szerintem pénteken lesz :)vagy is remélem
Sziasztok! Hajdú Bihar megyei kormányhivatalt ,nem tudom elèrni telefonon sem emailre nem válaszolnak ,ès azt sem tudjuk mikor utalnak ?? Mindig mi vagyunk a legutolsók
Fel hivtam öket telefonon öket nagykatan azt mondtak mai nappal el utaltak kartyasoknak es akik postan kapjak nekik is el küldtek.
Nem tudom ha ma el küldtek en mikor kapom a gyodot meg postai uton kapom
Volt ma gyod számlásoknak ? PESTMEGYÉBEN?
Szia honnan tudod hogy ma utalták a pestmegyei ieknek postára??
Akkor elvileg pénteken lennie kenne
Somogy megye GYOD számlán OTPbank.
Sziasztok nem tudjátok Hajdu Bihar megye mikor lessz utalás válaszokat köszönöm szépen.
Sziasztok!
Nógrád mikor kapja?
Sziasztok! Somogy megye Gyod megjött az Erste bankosoknál.
Gyõr az ápolásit nov.2 án utalja.
További ajánlott fórumok: