Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
akkor tényleg kell még várni :((
de próbáld lefoglalni magad, ne gondolj rá olyan sokat! bízz a sikerben! sokaknak segített már elsőre a closty :))
:) ismerem az érzést...
de jobb lenne ha tudnál még picit várni! ha negatív lehet még korai! és az meg olyan rossz érzés! próbálj picit kitartani még!
Fogalmam sincs, hogy ez a clostiltól van e.. Én már nem szedem, tehát utóhatása lenne? :$
Vagy ennyire felborított ott bent mindent? :$
tegnap nekem is nagyon fájt! lehet ez is a clostytól van???
jaj bárcsak sikerülne mindannyiunknak és nem jönne meg többé, csak majd max jó 9 hónap múlva :)))
Köszi, akkor nem aggódom feleslegesen, és nem rohanok dokihoz... :)
Én is a nem megjövés mellett vagyok, de szerintem vagyunk így egy páran:)
Tőlem kérdezte is a doki az első UH-n, hogy érzek-e feszítő fájdalmat, úgyhogy szerintem normális. :)
A megjövős érzés nálam is megvan, de remélem, nem "megjövés" lesz belőle.
Jaj csajok! Hogy bírom ki 20-áig? A kimaradt menzesz utáni harmadik nap előtt tényleg nincs értelme tesztelni? Mondjuk 5 nappal a menzesz dátuma előtt? :-))))
Szió!:)
Az első napokon nem.. Igazán az utolsó nap amikor bekellett vennem, aznap már fájdogált, azóta pedig mindennap.. :/
szia Renus!
hű ez jó kérdés, remélem lesz vki aki tapasztaltabb, legalább tudnám majd én is mire számítsak...
Renus és Te is érezted már az első clostys napon is?
Sziasztok!
Az normális, hogy 1 hete nem szedem már a clostyt, de még mindig fájdogál az alhasam???
Szia Viktória!
Én is 3*1 Clostit szedtem 5 napig,de nekem ez az első hónap így,tehát még nem tudom,mi lesz a hatása.
Most vagyok a ciklusom 22.napján és nagyon reménykedek,hogy összejön!
Szia :)
semmi baj, mostanában én sem vagyok mindig a gép előtt :)
szóval hőmérőzés... igazság szerint azért hagytam abba, mert minden görbém tökéletes volt, nem sok értelme volt már, és csak stresszeltem magam azzal is minden reggel... nyugodtabb vagyok mióta nem csinálom, és úgyis csak utólag mutatta a pé-t.
lh tesztet viszont használok, az előre mutatja mikor lesz a pé, amikor pozi a teszt utána 24 órán belül várható ovuláció, így előre tudom mikor kell akciózni! az 5 nap szünetet fontolóra veszem, sőt azt hiszem az lh tesztek használatával kivitelezhető, mert amíg negatív a teszt, addig biztos nincs pé és nem maradunk le semmiről! pozi teszt után viszont lehet a hőmérőzést is újra bevetem, hogy lássam valóban megvolt a tüszőrepi, ehhez elég néhány napig mérnem, már úgyis jól ismerem az alapértékeimet :)
köszönöm hogy drukkolsz, remélem mostmár tényleg nem kell sokat várni, most nagyon higgadt és bizakodó vagyok :) szép napot, puszi
Szia Belly!
Bocsánat hogy még csak most válaszolok de du voltam .Nem értem mért nem akarsz hőmérőzni főleg most mikor a legfontosabb hogy tudd mikor van a péd.A Closti biztos közép időre teszi a pét nálam a 14-ik napon volt.Az 5 nap szünetet meg ki kell várni én ezt tanácsolnám de csak akkor ha méred a hődet .A kilókkal ne foglalkozz !!!Nagyon drukkolok értetek!!
Szia Móni :) rég láttalak, jól vagytok?
így már mindjárt világos hogy miért kell a szünet. de szerinted nem lehet hogy a clostytól előbb lesz peteérés? vagy szerinted az időpontja nem változik? vagyis ha nekem eddig 28 napos ciklusnál a 14. napon volt, akkor most is így lesz? nem akarok hőmérőzni...
na a hízás, hát az jó lesz... már ígyis gurulok lassan, de ha ez kell a sikerhez hát nem bánom... ikrek is jöhetnek :))
hát igen, én is olyan dolgokat képes vagyok beképzelni hogy hihetetlen... múlt hónapban mustár szagot éreztem a hálszobában... no komment...
szóval igen, én sem bírnék nemvárt után még 3 napot várni:)) sztem kimutatja már akkor is, legfeljebb halványan, de nekünk az már elég :))))
és márkos is volt mindjárt megjön érzésed?? remélem jót jelent :))
Az a baj, hogy annyira szeretnénk már a babát, hogy én már mindent érzek. :)
Elvileg szerdán kéne megjönnie és ugye rá 3 nappal lehet tesztelni. De gondolhatod, hogy én szerdán azért már teszek egy próbát :-)))
Köszi a drukkolást, viszont kívánom! :)
Egyébként kb 1 hete reggelente, meg néha napközben is van ilyen mindjártmegjön érzésem... :)
nekem is fájogatott, de csak a hasam. meg azóta is időnként érzek lüktetést a pf-ek felől.
szerintem már túl sokat figyeljük magunkat. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?