Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
A vékony nyálkahártyán nem segít a Closti, sőt.
:( Nekem legalábbis még inkább elvékonyította. :(
Döbbenet h mennyire nemtörődömök az úgynevezett orvosok, akik elvileg arra eszküsznek fel h legjobb tudásuk szerint segítenek... :( Hát, én eddig ilyet még nem tapasztaltam sajna. :(
Futószalagszerű rendelések, max 10 perces konzultációk és már löknek is ki az ajtón (de a 20 ezret azért simán elkérik) és ennyi, még csak nem is emlékeznek rám a következő alkalommal. :( Igen, nekik csak egy újabb páciens vagyunk, csak egy újabb nyűg, akivel foglalkozni kell. Empátia, emberség nulla. Férfiként nyilván nem is tudják átérezni ezt az egészet... :( Most nekem is annyit írt a doki h csak egy újabb adag Closti receptet ad legközelebb és annyi...jeleztem neki h bocsi, de magától nincs vérzésem...a Closti meg nem cukorka h össze-vissza nyakló nélkül lehet szedni.
Huuu...🙁 és mi a baj? Orvosok mit mondanak?
Mi a 3.babánkra 1 éve várunk.
Én pcos, IR-es vagyok.
Krisztiv, úgy sajnálom! :(
Fel a fejjel, tudom h könnyű mondani, de előre a babó felé! Tudom h Te is ANYA leszel. <3
Most lehet megosztó lesz a véleményem, de nem bírom magamban tartani. Pár dokin túl vagyok már és tudom nagyon nehéz jót találni , de itt van a példa , hogy krisztivet is a magandokija fél válról vette és tényleg "csak egy a sok közül páciens".
Még az sztk-s egyből ránézett és adott esélyt az utrónak a masik meg telefonba letudta egy késői mensinek.
Amikor 2ciklussal ezelőtt lett egy halvany pozi tesztem, de közbe már megjött,hőm is lent, tudtam csak egy biokémiai hívtam a dokit, mondta menjek be a klinikára mondjam hozzátartozok addig beszól , hogy várjanak, mondtam felesleges csak ugye a hasamon lévő dudor miatt hívtam. Ez volt szombaton , hétfőre várt uh-ra, nem fizetősbe és soronkìvűl megnézett. Szóval lányok ha csak egy kicsi kételyetek van a dokiban és nem bíznátok rá a gyereketeket és magatokat keressetek másikat!!!
Nagyon sokat számít. Volt nekem is olyan aki szakmailag elismert volt, de a sírás kerülgetett ha hozzá mentem akkora tapló volt.
Ez most azért jött ki , mert annyira felháborít , hogy ekkora paraszt legyen egy doki. Semmi vígasz hanem még ki is oktat...amit neki kellett volna tudni és megelőlegező lépéseket tenni.
Krisztiv ne legyen lelkiismeretfurdid. Hidd el úton a bébitek!
Csak ugye ez nem biokémiai terhesség , hiszen már ott volt a 7mm-es petezsák amit egy orvos diagnosztizált!
Nagyon sajnálom krisztiv 🙁🙁🙁🙁
Krisztiv nagyon sajnálom :( pedig gondoltam rád ma reggel, aztán visszaolvastam, mikor írtad, hogy megjött. Sajnos ilyen pozitesztes ciklusom nekem is volt tavaly (4ciklusban is), volt, hogy a digitális is kijelezte, késett pár napot, majd elöntött a vér, irodából egyből mentem a nődokimhoz, aki küldött az ambulanciára, de már semmit nem láttak. Nekem is ezt mondták (meg, hogy minek ilyen korán tesztelgetni, ha nem teszteltem volna, nem is tudtam volna)
Januárban mentem az endokrindokihoz ahol kiderült h a progim volt alacsony, így nem maradhatott meg egyszer sem.
Légy erős, és ha kell válts dokit, aki majd elküld hormonsorra és megnézitek, mi lehetett az oka, hogy sikerült ugyan, de nem maradt meg.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?