Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Majd írj fejleményeket, drukkolok!
Igen, a 9. cn-tól napi 3x kell ovu tesztelnem. Vissza is kérdeztem, mert azt hittem nem értem jól. A doki válasza az volt, hogy reggel, délben és este, mert a legmagasabb LH szint csak 2 óra hosszat tart, és ha csak napi 1x tesztelek nem biztos, hogy elkapom. Azt nem tudom, hogy minden hónapban így kell-e majd tesztelnem, vagy csak most, hogy nem tud időben és többször megnézni UH-n. Már ebben a hónapban is lesz inszem, ha sikerül időzíteni és bevárják a tüszőim a dokit,míg kiszabadságolja magát :)
barátcserje: nekem januárban (alacsony progeszteron) az endokrindoki a ciklus 2.felétől javasolta. Eddig a clostis hónapokban most nem szedtem, de a mostaninál elkezdtem tegnap. Kiváncsi vagyok, milyen lesz a progeszteronom.
hajrá 9 hónapos ciklusok!! :D mindannyiunknak!
Én is mindig a betegtájékoztatóra szoktam hagyatkozni, ha ott azt írták, hogy bármikor el lehet kezdeni, akkor hajrá! :) Szerintem ártani nem tudsz vele, max. az áldásos hatásait lehet, hogy csak a köv. ciklustól érzed majd.
Én is az elején kezdeném (kezdtem). Mert most meg nehogy bekavarjon. A progikrém az szerintem ovu után mehet. Bár én még sose használtam , de jókat olvastam róla.
Köszi jenBP! Én is így tudtam, de megnéztem a termék oldalán, ott azt írták, bármikor el lehet kezdeni.Hát mindegy, elkezdem.
A barátcserjét azt hiszem a menzesz 1. napján kell elkezdeni, a progi krémhez sajna nem tudok hozzászólni.
:D Igazad van, ez a ciklusom 9 hónapos lesz!!! :)
Sziasztok Csajok! Túlvagyok a második Closti-kúrámon, 14 cn-on vagyok, szerencsére mindenféle mellékhatás nélkül megúsztam (nem vágtam eret magamon, aludtam, anyámat se gyilkoltam le...). Beszereztem progeszteron krémet (Wise Tree Naturals). Használ vki ilyet? Elkezdhetem vajon most is? Néztem a honlapjukat, nincs erre vonatkozóan semmi róla.Barátcserjét is elkezdem ma.
Nem lehet biztosra mondani kitolja e.Neked eddig életemben 7.clostis ciklusom volt.Abból az elsőn 12.nap repedt a tüsző,most 14-en de az összes többink 17-18nap.Szóval ez még ciklusonként is változik.Legalábbis nállam.De szerintem jó lesz az az uh időpont.Én mondjuk bejelentkeztem a 16.ciklusnapomra uh-ra ami ma van,erre beelőzött.Kiváncsi leszek mit mond a doki.Amugy én is ma megmondom a dokinak,hogy max 3 clostis hónapot csinálok végig,ha nem sikerül legyen inszemináció.36éves vagyok,belefáradtam a várakozásba.
Éjszakai műszak!Nekem is 17-18.napon volt eddig,most meg is lepődtem,hogy a 14-en peteérés.De jobb így hamarabb letudni.Most jön az izgi rész 😊
Naa ! Én nem számítok rá , hogy ilyen rövid lesz, hiszen minden stimmel a 9 hónapos ciklushoz, úgyhogy egy kis optimizmust ha kérhetnék ! :-)
Szia! Nekem kitolta a ciklusomat, ami jól is jött, mert előtte extrém rövid ciklusaim voltak. De a peteérés nálam továbbra is még a félidő előtt van, ebben a hónapban (UH-val megerősítve) a 10-11. napon lehetett. A legutóbbi ciklusom 26 napos volt, most is kb. ennyire számítok.
Sziasztok, de jó volt ez a hosszú hétvége! (elviseltem volna még pár nap döglést otthon :D)
Én ma ott tartok, hogy 13.cn, tegnap mosolygott az ovutesztem, úgyhogy reméljük, elcsípjük ezt a ciklust, viszont nem érzem, hgy életre-halálra várom, hogy ne jöjjön meg, vagy megjöjjön, mert 24-én megyünk első konzultációra, így valahol már azt várom nagyon.
Viszont a dupla adag closti most hathatott, mert rendesen éreztem az ovus fájdalmakat :)
Dólamar óriási gratula a fogyáshoz, szuper eredmény, csak így tovább, nekem is muszáj lesz elkezdeni.
Szia!
ezt most nem értem ovu tesztelned kell napi 3x?
Minek? Egyszer nem elég késő délután?
Az inszemed már ebben a ciklusban lesz?
Nekem nem tolta ki alapból nincs pé csak clostival, szóval ebben nem tudok nyilatkozni , mert nekem ez a 35 napos ciklus tökéletes, de persze mégse , mert bébi meg nincs belőle.
Ha peteérés után UH-znak, akkor is látja hogy volt peteérés.
Nekem mondjuk úgy tolta ki hogy a 14.napon nem volt tüszőm és a 26.napra érett meg és úgy sikerült!
Így 40 napos lett a ciklusom, de ha a peteéréstől számolom a 13. napon lett pozitív a teszt.
Lehet hogy a 14. napon már pont jó lesz :)
Sziasztok!Nagyon örülök, hogy aktív fórumra találtam! Ma vettem be a utolsó szem clostit (1 hónap, 5*1). Eddig jól viselem. 7. napon vagyok, utóbbi időben 27, 28 napos ciklusaim voltak. Az orvosom csak a 14. napon tud megnézni uh-n, mert addig szabin van. Azt mondta a 9. naptól teszteljek napi 3*, és hívjam, ha 14. nap előtt pozitívat tesztelnék. Mik a tapasztaltok? Olvasom, hogy a closti inkább kitólni szokta a ciklust, mint előre hozni. Ez esetemben jó is lenne, hogy a tüszőim várják meg a dokit, nehogy előtte megrepedjenek, vagy előregedjenek...Ez a 14. napi uh vagy határon lesz vagy épp lekésem...Én inszemre várok. Akinek kitólta a ciklusát, annak a peteérés idejét tólta ki?
Te mit csinálsz hajnali 3-kor a hixán? 😪😴🙄
Hát fogalmam sincs, hogy közeleg-e a pé. A napok számából kiindulva jó lenne. Nagyon remélem, pénteken megyek tüsző nézőbe uh-ra az lesz a 16.napom. eddig legkorábban a 17.napon volt, előzőbe a 22.napon. Ha látunk valamit vagy nem annak függvényében , de hívom is a dokimat vagy újabb receptért vagy egy esetleges tüszőrepesztőért ,biztos ami biztos.
Te hogy állsz?Közeleg már a peteérés??
Szívből kívánom Lina!
Lucamami merre csavarogsz?
Akkor fiú lesz :-) Már nem fájok,de reggelre fel is ment a hőm 36,4-ről 36.7-re.Ezekszerint azért fájt mert peteérésem volt :-) Szóval mi ugy érzem mindebt megtettünk.Holnap este doki és végre biztosan fogom tudni mi folyik odabenn.Aztán pedig csak várni kell,hogy csíkosodjon a teszt.Azért biztos ami biztos íratok ki még 3 havi clostit a dokimmal,ha nem segit akkor pedig nem várok tovább és megyek inszeminációra.De nem lesz rá szükség mert ebben a hónapban babásodom :D
Köszi Jen!:)
Bár úgy lenne!
Bár úgy lenne!;)
Legalább neked a doki felírja előre,én mindig harcolok az idővel,mert csak 1 havit ír fel,megjön és már rohanok is íratni,szerencsére eddig még nem esett úgy hogy hétvégére! Rossz ez a várakozás! Kitartást Neked is! Sok erő kell ide!
Hátha szüksêged lesz a tesztre😃 a Clostival kapcsolatban csatlakozok..nem akarom már!!!sajna most a 3. kúra után is megjött,és a dokim még 3 havi adagot felírt..
Mind ide járunk nyígni. :) Remélem nem fog neked megjönni és csütörtökön jó hírekkel jössz majd!
Abszolúte érthető, nyígjál csak azért vagyunk itt egymásnak!
De azért tudd drukkolok és írj majd mi van?
Nem mérek hőt se.... kibírom,már annyi negatív tesztet láttam,nem tesztelek felindulásból!Már jöhetne valami jó is! Bocsi,hogy nyígok!
Aaahhhh hogy bírod ki????
Hőt nem mérsz?
Ha most nekünk sem jön össze, akkor megyek én is 3.napira meg terhelésesre. Már előre utálom 🙁🙁🙁
Na Lina fájsz még? Én fájdalom után repedek. Szexeljetek csak a jóból sose elég, de a mennyiség ne menjen a minőség rovására!😉
De lehet ilyenkor az is mindegy😁
Ha nincs női orgazmus akkor esélyesebb a lány, ha van akkor lúgosabb a belső a nőben azt meg a fiúk szeretik. 😁
További ajánlott fórumok: