Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Óriási 🙁🙁🙁🙁
Nekem még soha nem volt ilyen , barnázni se szoktam...
Dólamar!
Nekem nyáron volt ehhez hasonló az első Closti kúra után...hetente 1 vagy 2 napot barnázgattam-vérezgettem és úgy görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. De persze az orvos nem mondott erre semmit se. Gondolom, mellékhatás. :(
Ezt meg tudom erősíteni, mikor kaptam végigrohantam az egész várost.
Csak az mentett meg hogy az egyik patikába mondta apatikus hogy a kózházasban éd azokhoz közeli gyógyszertárakat nézzem meg.
Utána (4 patika után) meguntam a rohangászást és felhívogattam őket hogyvan-e. A Nagyvárad téren volt, ismerősöm meg az Örsön lévő SZTK-s patikába váltotta ki ott is volt.Szerintem vagy előre kérjetek receptet vagy telefonáljatok oda elötte hogy van-e.
Mi azért nem tudtuk megrendelni mert aztmomdta a doki hogy sürgős azonnal adjam be magamnak.
Köszönöm én is remélem.
Hú ezt megjegyzem , hogy rendelős az ovitrell , ha nekem is jókat lát az uh-on majd a doki akkor én is megkérdezem mi lenne , ha...???
Arra nem mondott semmit, gondolom rendben volt az is.
Ha bárkinek valaha szüksége lesz ovitrellere, akkor egy jó tanács: vegyétek meg előre, mert kb. egyik gyógyszertárban sincs készleten, csak megrendelni tudtam ma este, holnap reggel érkezik meg a gyógyszertárba...
Néha szúr ami gyulladás jele is lehet. De bízok benne , hogy tényleg csak a mensi hátraléka.
Holnap majd írj!
Ittam az inofolicot és a 3.doboz után eltünt ,vele együtt a pcos cisztáim is.
Meg ittam a gyógyteákat is.
Nekem már volt miómám , de nem tudom, hogy ettől-e?
Bár tény hogy akkor is szedtem. De már rengetegszer szedtem és soha nem volt ilyen jellegű bajom.
Cisztád milyen jellegű? Petefészek vagy pco jellegű?
Semmi gond, nekem is fura😁
Ergam csepp volt?
Na ,egy kis segítségért jöttem.
Ma van a ciklusom 8.napja szúr , fáj ,nyilallgat a méhem,az előbb elmentem wc-re és fekete vér (bocsánat)van a bugyin, reggel is volt enyhe barnás folyás , de ez most ...megijedtem , nekem még soha nem volt ilyen. Valaki tapasztalt hasonlót? Persze gugliztam és miómát dobott ki :-(
Lehet a clostitól megint kiújult?
Tudom doki...de addig is valaki megnyugtathatna.
holnap lesz az 5.nap, előző ciklusban utolsó nap éreztem ezt a világvége hangulatot, ami kb egy csettintésre jött rám, de nagyon rossz volt.
Fejben tudd, hogy hat a gyógyszer, és nézz tévét meg egyél csokit :) múljon el gyorsan, gondolj a hosszú hétvégére! :D
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?