Milyen samponnal és milyen gyakran mosol hajat? (beszélgetés)
Behoztam a fürdőszobából,de különösebb márkája nincsen,ennyi van ráírva:
Nice Health Bodycare,Nature Therapy,Aloe Vera
Nekem tetszik az illata,a CBA-ba vettem,nem volt drága.
Nem használok sampont,egyik verziója,egyik márkája sem jött be,mindtől viszketett a fejem.
Így maradok a bevált,igazi felütött tojásnál,és aloe vera-s folyékony szappannal öblítem le,és bevált,nem viszket,nem korpás a fejem bőre.
szia. Én is próbáltam már a száraz sampont de nekem nem jött be mert sötétbarna a hajam és olyan volt mintha korpás lenne:-(
Viszont van fújós változata is azt is próbáltam és az jobb volt.de inkább mindig a hajmosást választottam mert akkor vagyok "nyugodtabb". Néha azért használtam és amikor elfogyott nem vettem többet olyat sem.
Én is többször gondolkodtam a Pantene samponon is de mindig túl drágának találtam és soha nem jutottam el odáig hogy meg is vegyem...
szia!
nekem is pont ez (volt) a problémám, aztán egy barátnőm ajánlotta a száraz hajsampont, nekem bevált!!! igaz, a fodrászom nem igazán ajánlotta, legalábbis azt mondta, ne túl gyarkran.
nagyon érdekes és tanulságos volt a használata, sokszor úgy jöttem munkába, hogy az amúgy zsíros hajas fejbőrömet beporoztam, úgy, ahogy kell, aztán tíz perc múlva átfésültem, és idebent többen kérdezgették aznap: fodrásznál voltál? :)
szóval az egyik köztes megoldás szerintem lehet ez neked is
a másik viszont szerintem ki kell kísérletezgetni saját magadnak a megfelelő sampont. mert szerintem mindenkinek más és más válik be. nekem pl. nagyon bejött a pantene volumennövelő, de aztán az túl drága, utána bejött a johnsontól a no more tears, gyerekeknek és mamájuknak sampon :)
és a fodrászomtól vettem volumennövelő hajhabot, az is jó
Az én hajam is nagyon hamar zsírosodik és lelapul a fejtetőmön:-( a második napon már látszik hogy zsíros és a 3.napon már szörnyű. Most zöld Schaumát használok egy ideje de már nem nagyon szeretem... Szeretnék más sampont is kipróbálni de ezzel mindig gondban vagyok hogy most akkor milyet.mivel már nagyon sokfélét próbáltam de egyiknek sem éreztem különösebb jótékony hatását..
Érdekelne engem is ez a Silver sampon.Hol lehet venni?
szia mollybia. :)
de nagyszó, mert én is mindennap mosok hajat, vagyis inkább kell mosnom. :/
ha nem moshatom meg a hajam szinte már rossz közérzetem lesz, mert utálok zsíros hajjal mászkálni. amúgy nemértem.. vki avval jön h milyen káros hatásai vannak annak hogyha mindennap hajatmosok, más pedig azt mondja hogy semmi köze nincs az egészhez, főlleg h "mindennap használható" samponok is vannak. én is Fructise-t használok, de az annyira nem jön be. Revalid, Syoss az már annál inkább. :D ez a Silver sampon milyen? Rossmanban lehet kapni? :D kipróbálnám szívesen. ;) milyen árkategóriába van?
heti 1szer (nem zsíros,nem korpás a hajam) és a "szeánsz" a következő:
-először WU2-vel,majd
-másodszor H&S-el
...nem ajánlotta ezt senki,nem is tudom honnan jött az ötlet,huuum,talán így alakult ki!:D
nem szeretek ezen kívül semmi kencét kenni a hajamra,sem a hajlakkokat,zseléket,habokat...nem szeretem!!!bár,vmi "természetes" alternatívát szívesen kipróbálnék,de semmi egyebet!!!:D
ja,ha vkinek tönkre van menve a haja és száraz,arra a tejproteines,kimosható pakolást hallottam,h jó! (100Ft-os boltokban lehet kapni,kb. 300-400Ft,átlátszó tégelyben,fehér, krémállagú)
Tudna nekem valaki valami jó tanácsot adni, hogy mit tegyek a hajammal?? Festett sötétbarna, derékig ér, és az vele a gond, hogy akármit használok, nagyon zsíros, már mosástól számított 2. napon látszik.. Emellett ráadásul még törik is.. Sem a hajvágás, sem a bőrgyógyász nem tudott segíteni egyáltalán.. Használok különféle olajakat, bár az valamicskét javít a minőségén, de nem orvosolja a problémát. Levágatni semmi szín alatt nem akarom, mert amikor még rövidebb volt, akkor is ez volt a helyzet. Sok időt és energiát fektettem bele, amíg így megnőtt nagy nehezen.
Nagyon megköszönném a jó tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen gyakran festitek a hajatokat?
- Milyen gyakran mosol hajat?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?
- Világosbarna hajat lehet samponnal sötétszőkére festeni?
- Milyen samponnal mossátok az óvodás korú gyerek haját? Váltanék, de nem tudom, hogy melyikre.
- Colour B4 hajradír használata után meg kell mosni a hajat samponnal is?