Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak? (beszélgetés)
Zoé, Liliána, Mira, Málna,
Regina, Dorina, Hanna s még sorolhatnám de több nem jut eszembe.Nekem ezek tetszenek.
Az én lányom neve (ami a legjobban tetszett)
YVETTE
már lassan 40 éves lesz,de ma is szereti a nevét.
ebből is ismerek 2őt...
Szabó Luca??
Nikolett :) - szep es konnyen lehet becezni
Martin fiam ezt kapja ha lanynak szuletik
Mivel ezt mindenkinek magának kell eldöntenie csak egy tanácsom lenne: Az O és Ó betűvel kezdődő neveket kerüljétek, mert nem jó a Szabó vezetéknévhez.
Jó válogatást :-)
Szerintem is, olyan gyakori vezetéknév, valami hosszabb illik hozzá és különlegesebb.
Kedves fórumindító, keress rá a neten a magyar anyakönyvezhető utónevekre, szerintem biztos megtalálod a neked megfelelőt:)
Ha lányom lett volna Cecilia lett volna a neve.
Azt hiszem ezt neked kell eldönteni. Itt mindenki leirja, hogy neki mi tetszik, valószinű, hogy mindenki olyat fog irni, ami a saját vezetéknevéhez illik.
Ha tényleg Szabó a vezetéknevetek, akkor valami különlegesebbet kellene adni. Én nem javaslom ilyen névhez a Mária, Erzsébet, Margit és hasonló neveket, annak ellenére, hogy szép nevek...
Neked a margarin-nekem:"Piszkos Fred"=kissé retardált link lumpen.Ennyit az ízlésről, a Flóra igenis kedves,jól hangzó keresztnév.
Ha a "növényvilág"ra hajaztatom-része a planétánknak.
Veronika,Zsófia,Ivett,Vivien
neked kell dönteni,nagyon jó a vezetéknév,könnyű hozzá találni,szép keresztnevet.
Virág, Hajnalka, Csenge,
Kira, Kiara, Veronika, Beáta,
Rebeka
Sarolta
Viktória :)
Melinda
Zsóka :)
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- Szerintetek jó választás lesz a Jázmin Amira leendő kislányomnak?
- Hogyan maradjak erős a kislányom előtt? Lehetséges egyáltalán?
- Kislányom hány a buszon, holnap 'ovikirándulás'.. Reggelire mit adjak Neki enni vagy mit ne?