Milyen idősek voltatok a pároddal amikor a gyermekeitek születtek? (beszélgetés)
Én és a párom egyidősek vagyunk.
És nagycsaládosok.
Amúgy 19; 28; 36; 38; 40 évesek voltunk mikor a gyerekek születtek.
21/20
31/30
Nem mondod komolyan hogy megsértődtél...
Sértődözés helyett egy ilyen magas labdára száz elmés riposztot írhattál volna...
Egyébként kétgyerekes apa vagyok, imádom a gyerekeket, ha találok párt, /elváltam / még biztosan lesz gyerekem. Sajnos nem találok olyan nőt aki szülne. Nekem meg olyan nem kell aki nem akar...
Kicsit túl érzékenynek tetszik lenni a néninek.
Tovább erősítve a 4 gyermekeseket:
19,24,29,40
19/28
Es most par heten belul 33/41 :)
Na igen, a sok gyerek nem jelenti azt, hogy segélyből élnek.
Az unokatesómék sem abból élnek. Az egy más kérdés, hogy megkapják ők is családit és a gyest is, de a férje, az unokatesóm egész jól keres.
Nem nincs BMW-jük, de szépen megélnek, persze a szüleik is elég jól állnak, lakásra nem kellett pénzt adniuk (mert a szülők megvették), csak rezsi és megélhetés, amire bőven futja.
Sziasztok!
21/21
23/23
Én 27, 29, 31 és majd most nyáron 35
Férjem 31, 33, 35 és majd most nyáron 39
Csak hogy erősítsem Zs79-et és a négy gyermekes családokat :)
és lefogadom, hogy nem putriban laknak :)
Egyébként nem értem ezt a nagyon idétlen asszociációt, ha valakinek több gyereke van, mint három, az csakis segélyért szülhet. Hát, ismerek jónéhány nagycsaládot, akiknek van mit a tejbe aprítani, nem a családiból futja a legfrissebb bmw terepjáróra, az tuti :) illetve gyémánt márkajelzéses kocsira, ami szintén nem agyonhasznált
Így van! Ez nagy dolog! Nehogy már magyarázkodni kelljen! Az eszem megáll az ilyenen.
Kérdésre válaszolva én 31, 32, 33 éves a párom egy évvel idősebb volt akkor.
Egyébként ez nem csak attól függ, hogy a hölgy nem akar nemet mondani.
A családunkban van egy házaspár (unokatesóm a fiú), náluk hamarosan megszületik az 5. gyerek, és még akar egyet a lány.
Tehát, ez esetben a nő akarja ezt a rengeteg gyereket.
Szisztok! Köszönöm hogy így ismeretlenűl is a védelmetekbe vettetek. Nem kéne magyaràzkodnom de leírom hogy tanult értelmiségi hàzaspàr vagyunk. Mind a ketten dolgozunk rendezett körülményeink vannak. Màr a legnagyobb lànyom felnőtt és a legkissebb is 10éves. Soha nem bàntam meg hogy ilyen fiatalon lettem édesanya és azt plàne nem hogy négy csodàval ajàndékozott meg az élet!
Szerintem manapság kitolódott a gyermekvàlalàs és talàn visszatetsző lehet hogy 'ilyen , vilàgba az ember négy gyermeket vàllal! Nos én mindennél büszkébben viselem a titulust hogy Nagycsalàdos anyuka vagyok!!!!!
én 32, 34, 36
párom 36, 39, 40
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz