Milyen fényképezőgépet vegyek? (beszélgetés)
szia.
mindenképp víz alatt használható gép kell?
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy Fujifilm FinePix XP10-et vagy Kodak EasyShare Sport C123-at vegyek?
Melyik éri meg jobban az árát szerintetek?? Nagy a különbség? Megéri a drágábbat választani? Köszi
Érdekes funkció , ezt írja a leírás:
"Éjszakai fényképek készítése
állvány nélkül (Kézi éjszakai
felvétel)
Segítségével szép éjszakai városképeket
fényképezhet több sorozatfelvétel
egyesítésével a fényképezőgép
bemozdulásának hatása és a zajhatások
csökkentése érdekében." Valahol máshol olvastam, hogy konkrétan 3-at fényképez, és abból lesz egy.
De az igazi a nagy záridő. :-)
na kíváncsian várom a sötétben készült képeket. :)
3 képből 1? HDR? na újat tanultam ma is :) ezt nem olvastam róla sehol :)
Játszogattam a géppel, eddig szuper. Majd nézek egy jó képfeltöltő oldalt, ahol teljes felbontásban fel lehet tölteni, és egy pár jól sikerültet felteszek. Egész jó az éjszakai ügyeskedése, ahol 3 képből csinál egyet, kipróbáltam 15 sec expozícióval esti képet, nagyon jó lett. (Letettem egy asztalra a játszótéren. :-) )
Egyáltalán nem bonyolult a beállítás, csak meg kell szokni.
Na akkor a HS rendszer gyakorlatban is működik, nem hoz szégyenbe a Kanyon :D
nem baj az ha nincs más fórumozó, majd lesz. Meg attól ötletet lehet hogy kaptak mert nem írtak csak olvasták. :)
meg kaptak egy is alap szakmai továbbképzést :D
úgy vagyok ezzel hogy aki kérdez csak addig tudatlan, aki nem kérdez örökké az marad. arany mondás és nagyon igaz.
Nagyon jó a gép, most tanulom, mert özön funkciója van. Gyakorlatilag rossz képet nagyon nehéz vele készíteni. A full video szuper, épületen belül kevés fénynél nagyon jó felvételt készít, MOV a kiterjesztés, szerencsére van egy Asus Oplay média lejátszóm, csak beteszem egy SD kártya olvasóba a kártyát, és rögtön nézhetem FULL HD -ben a felvett anyagot.
UI: Az utóbbi időben nem nagyon van más érdeklődő, legalábbis egy kérdőjelnél többet író. :-( Remélem nem baj,hogy ilyen hosszan kitárgyaltuk a gépemet...
hm.. ez meglepett.. mondjuk eléggé új meglehet hogy a magyar szoftver még nincs meg hozzá, van mikor hamarabb behozzák csak h jelen legyen a piacon de a magyarítás később lesz hozzá... :S
ha tudok segíteni írj nyugodtan!
Nagyon szuper, próbálgattam sok mindent, egy baj van, nincs hozzá magyar nyelvű leírás. Nem előírás már, hogy kellene adjanak? A CD-n is sok nyelven megvan, de magyarul nincs. Lehet ezért volt olcsó. :-(
Elboldogulok valahogy az angollal, a fiam is, de azért illett volna...
Próbáltam már letölteni, de eddig nem sikerült.
Megjött a gép, már benne a kártya, aku feltöltve. Csak ugye itt a munkahelyen mégsem kezdhetek el fotózgatni. :-)
Majd otthon, holnap már többet tudok.
az olympus már nem a régi.. siralmasak a gépei..
a Casio valamelyik nagy gyártótól kap lepasszolt technikákat szerintem.. drága semmi tudással.. pl 40 ezerért ne mono hanggal videózzon... de ez csak egy példa
Nekem ez lesz az első, de bízom benen hogy én is elfogult leszek. Azért a Nikon , Panasonic, talán még az Olympus gyárt jókat.
Tényleg, a Casio Exilim gépek jók? Valahogy a semmiből nőtte ki magát.
az sx210-esen is ugyanilyen tárcsa van viszont hozzá lehet szokni. :)
jó, jó a nikon de én már kissé elfogult vagyok a Canon felé :)
Igen, a kisördög...
Mint írtam nekünk egy közönséges mini DV kamránk van 30x -os zoommal, de néha szórakozásból is nézelődöm, egészen jól használható ha be van a stabilizátor kapcsolva, és nem olyan feltűnő mint egy távcső. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, amivel akár Mallorca látványosságait is meg tudom örökíteni?
- Interneten milyen oldalakról lehet rendelni digitális fényképezőgéphez alkatrészt?
- Milyen digitális fényképezőgépet vegyek?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, ha többnyire kiránduláskor használnám?