Milyen fényképezőgépet vegyek? (beszélgetés)
A Canon a legjobb a kisgépek közt!!!! a legjobb képminőséget adja. jól választottál :)
a 100-as nagyon jó kis gép. :)
Szia!
Én Canon Digital Ixus 100IS-t vettem tavasszal és nagyon meg vagyok vele elégedve! Én ajánlom!!!!!!
én most kaptam karira casio fényképezőgépet. nekem nagyon bejött, még rezgésszűrő is van benne :) és 1,21mp-es.
casio exz53-re szavazok :)
Milyen fényképezőgépet vegyek?
Ezen a fórumon találsz sok hozzászólást!
Leejtettem a fényképezőgépünket, ha nem javítható, újat kell vennünk.
Tapasztalatokat várok, hogy milyet érdemes, de nem szeretnék túl drágát, simán leejtem azt is:))
Ez a gép Olympus C-505 6.0Megapixeles volt.
Amit nem szeretek benne, hogy belső térben fotózásnál, ha zoomolunk sötétetdid a kép.
ki tudna nekem segíteni, hogy a fényképezőgépem miért fagy le minden második kattintás után?
a lefagyást csak elem kivételével tudom megszüntetni! de utána mindig elállítódik a gép. most ugy elállítódott hogy egyáltalán nem lehet beállítani csak selejt homályos képet készít.
utána vettem egy új drága gépet, az első lefagyás után már nem is készít képet, ill készít csak nem lehet visszanézni. mindkettővel elempromlémám volt kb két katt egy elem és kuka!
valaki segítsen! mi ez az elem gond, meg az állandó lefagyás??
Canon :) csakis
mondjuk egy családi kisgépnek egy A3100-as vagy a 3000-es az már 30.000 körül kapható
ez ni:
Karácsonyra fényképezőt vennék a családnak.
Melyiket ajánljátok ? nem túl drágát szeretnénk, amelyik strapabíró, de azért jó képeket lehet vele készíteni.
Egyáltalán hol érdemes nézni ? Média Markt vagy hasonló vagy interneten ?
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, amivel akár Mallorca látványosságait is meg tudom örökíteni?
- Interneten milyen oldalakról lehet rendelni digitális fényképezőgéphez alkatrészt?
- Milyen digitális fényképezőgépet vegyek?
- Milyen fényképezőgépet vegyek, ha többnyire kiránduláskor használnám?