Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra? (beszélgetés)
egyszer kaptam egy táskát (színházba járósoknak tökéletes mert pici és szimpla fekete egész csinos darab volt), de nem vagyok az a hú de nagy táska hordó típus, és színházba sem járok sajnos, így odaadtam másnak.
ha tusfürdőket, krémeket kapok, amik nem az én stílusom, továbbadom őket.
A többi dolognak általában szoktam örülni :)
Van, akitől állandóan arckrémet kapok, de én nem használom, vagy pontosítok: olyant nem használok.
Van, akiktől állandóan testápolókat kapok..Hát ennyit ha 300 évig élnék se tudnék elhasználni, amúgy is csak ritkán használok.
Ezeket tovább adom, de volt, amit kidobtam...
Raclette sütő: olyan jó szívvel adta az anyu, egyszer ki is próbáltuk, azóta (évek óta) a szekrényben áll...Nem lenne szívem tovább adni, de eladni sem..Majd ha a fiam megnő megörökli..;):P
Bonbonok...Nem vagyok oda értük..Továbbadom, vagy ha gyerekbarát, akkor a fiam eszegeti...
Ruha, ami nemhogy színben nem az esetem, de méretben sem passzolt..;)Piacon eladtam..;)
Sokszor nagyon örültem "felesleges" ajándékoknak, olyanoknak amiket magamnak sosem vettem volna meg.
Egyszer kaptam egy több éve lajárt Szamos marcipánt, már a kukac is döglött volt benne :/
Pár éve,kaptam egy mini hajszárítót,márkás volt,phil...s,de nekem annyi hajam van,hogy leég mire megszárítom,ez a kutyáé lett.
A másik,az egy Naomi C.illatcsomag volt,nekem nem tetszett az illata és nem is ebben a kategóriában használok parfümöt(ezt az ajándékozó is jól tudta)
A parfüm,ment a szomszédnak,a spray,meg a budiba...
ok, kimaradt, hogy eddigi életedben?
Nos?
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Karácsony - végülis ki hozza az ajándékot?