Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen ételeket érdemes fogyasztani, ha el szeretném kerülni a daganatos betegségeket? fórum

Milyen ételeket érdemes fogyasztani, ha el szeretném kerülni a daganatos betegségeket? (tudásbázis kérdés)

1 2
2015. jan. 24. 09:02
"Ha keton alapú az energia-háztartásunk, akkor nem (vagy sokkal kevésbé) fenyeget minket semmilyen vírus, gomba, baktérium vagy rák, hiszen nem kapnak elegendő tápanyagot az alacsony vércukorszint miatt, az immunrendszer sokkal könnyebben birkózik meg velük. Így a szervezet gyulladásszintje is drasztikusan lecsökken, a gyógyíthatatlan autoimmun-betegségeknek, miómáknak, polipoknak, anyagcserezavaroknak is agyő."
2015. jan. 24. 08:59

Szerintem meg ehetsz Te bármit , ami elvileg megvéd a ráktól, de ha a genetikádban kódolva van, úgyis előjön!

De ettől függetlenül a bogyós gyümölcsök, cékla, és a kurkuma ami megvéd... de azért ne vegyél mérget a hatásukra...

10. 342402de6d (válaszként erre: 7. - Színescerka)
2015. jan. 24. 08:56
2015. jan. 24. 08:49
citrom,cekla,srepa,alma-ezekben nagyon sok,fontos vitamin van.
2015. jan. 24. 08:47
jav: sejtek rosszindulatú burjánzását
7. színescerka (válaszként erre: 5. - 342402de6d)
2015. jan. 24. 08:47
Oké, most én leszek a szarszemét, de magyarázd már el kérlek, hogy a sejtek burjánzását hogyan akadályozza meg a pozitív életszemlélet! Köszönöm.
2015. jan. 24. 08:46
Ketogén étrend. És de, van rá tudományos magyarázat.
2015. jan. 24. 08:34
A lélek dolgaira kell jobban figyelni,mert az befolyásolja a kialakulását,levegőt sem lehetne már venni,mert méregben élünk ,alapvető dolgok rákkeltőek,de ha lélekben pozitív vagy az sokat segíthet.
2015. jan. 24. 08:17
2015. jan. 24. 08:13
Véleményem szerint inkább a rákkeltő ételeket érdemes elkerülni (pl. odaégett ételeket) ilyen kereséssel kapsz a guglitól olyan listát, hogy olvashatsz napokig. (lehet, hogy a végén kiderül, hogy minden rákeltő...)
2015. jan. 24. 07:59

Szerintem ilyen nincsen, hogy milyen ételeket érdems fogyasztani. Pontosabban, kaphatsz véleményeket olyan "hívőktől", akik bizonyos életmód-irányzatokat kedvelnek (több ilyen van), de tudományos bizonyíték nincsen semmire. A rák sajnos rosszindulatú sejtburjánzás, ajánlom elolvasni ezt a cikket, nagyon informatív:

[link]

Táplálkozz egészségesen, ne dohányozz, ilyesmik.

2015. jan. 24. 07:39

Nyilván vannak olyanok, akik daganatos betegek annak ellenére, hogy egészségesen táplálkoznak.

Sok cikkben olvastam, hogy ha fogyasztunk bizonyos ételeket, italokat, akkor csökkentjük a rák kockázatát. Ezeket szeretném összegyűjteni.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook