Milyen alapozót használsz - ha használsz? (beszélgetés)
Én az Estée Lauder Double Wear alapozóját akarom kipróbálni.Rengeteg jó véleményt hallottam róla.
Próbálta esetleg valaki?
Tudnátok ajánlani egy igazán jól fedő, természetes hatású alapozót?
Sajnos nem igazán szép a bőröm, sok piros bőrhiba látszik rajta, így kénytelen vagyok alapozót használni, de nem igazán sikerült olyat talákni, ami fedne is valamit.
Most reklámozzák ezt a Rimmel Renew & Lift alapozót. Erről hallott valaki? Jól fed tényleg?
Olyat keresek, ami fed, de mégsem olyan mintha vakolat lenne rajtam:), hanem természetesnek tűnik.
Ha tudok jót ajánlani, azt szívesen venném.:)
Sziasztok !
Én az amerikai Mary Kay-t használom. Ez tuti alapozó, van többféle árnyalatban is belőle, nekem az vált be, amely hidratáló is és fényvédő faktoros is egyben (SPF 20). Tökéletesen fed és eltünteti az apró bőrhibákat. Ugyanebből a márkából használom az arctisztitó 3 in 1+ hidratálót, szempillaspirált, rúzst, szájfényt is.
Szuper termékek, csak ajánlani tudom.
Az ár is elérhető.
loreal infallible
nagyon jó, természetes hatású
Nagyon ritkán használok,és ritkán festem ki magam!
van 1 tartalékom MAX FACTOR
nem nagyon használok alapozót, viszont most szeretnék vásárolni. Valószínűleg L'oreal Infaillible-t fogok venni. Olvastam a hozzászólásokat,megoszlanak a vélemények. Én egyszer olvastam (már nem tudom hogy hol) hogy az alapozó nem károsítja a bőrt,sőt védi a káros környezeti hatásoktól,pl.kipufogógáz stb.
Nem tudom hogy ebből mi igaz, én mindenesetre csak nagyon ritkán használok.
Viszont annál rondább nincs mikor egy nő arca úgy néz ki mint akire ráburult az alapozós üveg... szörnyű...
Mondjuk az egyik ismerősöm az aknés erősen pattanásos és már a sok vakerálástól és nyomkodástól vörös és sebes arcára nap mint nap rákeni az alapozót...és nem is keveset...nagyon ronda és szerintem ezzel teljesen tönkreteszi az arcbőrét!Gondolom már ti is találkoztatok hasonlóval!