Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája) (tudásbázis)
Nekem ő mindent megér, csak valamiből élni is kell! :)
De szeretnék mindent megadni neki. Teszek fel képet, nézzétek meg milyen szép! :)
Kösözönöm az ötleteket! Sajna nekem nincs nagy kreativitásom és gyakorlatom se... :)
De jó... :) Még a hideg is kirázott, ahogy belegondoltam! :) Jó ötlet, nagyon. A kis kórházi karszalagját is beletehetik, megőrizték! :)
Köszönöm szépen! :)
Játék most más nem is jut eszembe - a játszószőnyeghez hasonlóan lehet babakocsira szerelhető lelógó plüssöket kapni, de sok értelme nincs, mert séta közben van mit nézni (ha épp nem alukálnak el a babakocsiban:)
Kisebb ajánkék lehet a csörgő vagy a felhúzható zenélős játékok.
Ha mindenképp játékot szeretnél, nézz körül a fél éves kor után ajánlottak között.
Fiú...:)
Az album jó ötlet tényleg. Köszi :)
A játszó szőnyegről lemaradtam.. :)
játszószőnyeget, amit évekig tudsz használni...küldök linket milyen típusúra gondoltam...
Most még nem számít hidd el... és nem is ez a fontos talán.
Ha lány és még nincs neki,vegyél fülbevalót!
Nálunk azt a keresztszülő szokta venni!
Szerintem a babócának nincsenek külön igényei és nem is foglya fel kitől mit kap!
_Segíts inkább a nővérednek én például mindíg nagyon örülök pelenkának baba fürdetőnek egyebeknek vagy pár számmal nagyobb ruháknak,így arra sem kell költenem!
Ha viszont valami meg tetszik a gyerek részére azt meg tudom venni,mert a rokonok kereszt szülők megspórolnak nekem egy csomó pénzt azzal hogy meg veszik a legszükségesebbeket!
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek az óvónőknek évzáró-ballagásra?
- Milyen jelképes ajándékot vegyek karácsonyra elsős és harmadikos gyerekeim tanítójának?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- Anyumnak milyen ajándékot vegyek karácsonyra?