Milyen a jó munkatárs? (tudásbázis)
Nem erdekel a neme. Az erdekel, hogy vegzi-e a dolgat, es amit kiad a kezebol azert felelosseget mer/tud-e valallni.
Az apoltsag persze fontos, megiscsak egy legterben vagytok egesz nap.
Olyan nincs.
De lehetőleg ellenkező nemű, ápolt, a lényeg, hogy ne legyen vonzó semmiképp se. - Igy nem fognak összekötni vele és ő sem fog téged megkörnyékezni, ami sokszor előfordul napi 4- 8 órás munka mellett. Legyen megbízható, lelkiismeretes, ne legyen nagyhangú és pletykás sem.
ja, és még vmi! Nagyon nem mindegy, h női közösségről beszélünk, vagy ffi :) Illetve, h kb fele fele arányban vegyes közösség esetleg, vagy egyik nem irányában erősen eltolódott esetleg :D
Mert a női munkaközösségek külön fejezetet érdemelnének minden tankönyvben :D
Örül, ha a kollégái helyett is dolgozhat. Lakat van a száján, de csak addig amíg nem nekem kell, hogy elpletykálja mik az aktuális események. Velem együtt haragszik együtt érzően, ha éppen utálok valakit. Természetesen egyetért mindig velem. A vállán sírhatom ki a bánatom, de lehetőleg ő ne terheljen a problémáival, hiszen az a magánügye.Ilyen hőségben, ha nincs konyha, akkor kilohol nekem ebédért.
A főnöknek mindig dicsér,ha véletlenül elvétek valamit, természetesen magára vállalja, hogy miatta történt. Elvárható az is, mindig kevesebb legyen a fizetése, hiszen én jobban megérdemlem. Érdeklődő, figyelmes esetleg nincs-e valamire szükségem.
Amennyiben pasiról van szó, apró figyelmességekkel lepjen meg, minimum, sosem hervadjon el a virág az asztalomon, és evidens, hogy a fent leírtakkal megegyező a tulajdonsága.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Távozó munkatársnak milyen ajándékot illik adni?
- Milyen ajándékot vennél a férfi munkatársadnak 2000 Ft értékben?
- Irigység? A te munkatársaid milyenek?
- Májusban vizsgázom pedagógiai és családsegítő munkatársként, milyen kérdésekre számíthatok az írásbelin?