Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Tisztelt Hölgyem!
Tájékoztatom, hogy az FHT-EGYT ellátások utalása mindig a jogosultsági hónapot követő első munkanap, a május havi ellátás 2019. június 3. napján kerül utalásra, számlára történő utalás esetén június 4-én kerül folyószámlára.
Üdvözlettel:
Bódi Szilvia
szociális ellátási referens
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
3525 Miskolc, Városház tér 1.
Sziasztok.Pest megye ma van postán?
Segély utalási időpontok 2019 - tájékoztató jellegűek!
További információk az utalásról >>>
2019. február 1. 2019. március 1. 2019. április 1. 2019. május 2. 2019. június 3. 2019. július 1.
2019. augusztus 1.
2019. szeptember 2.
2019. október 1.
2019. november 4.
2019. december 2.
Ez biztos? Bárha a takarék mondta elvileg az igaz. Őket elöző nap értesítik talán, mint a postásokat. Mert feljebb meg azt írják hogy 4-ke, azaz hogy 3-án, utalják.
Szia,Borsodban kártyára 4 .én lesz fht
SOMOGYMEGYÉBEN VALAKI MEGKAPTA MÁR???
Tiszta szégyen ez a Szabolcs megye itt a legnagyobb a szegénység, de ők utalnak a legkésőbb nagyon jóóó. Grt a kedves ügyintézőknek.
Szép napot! Szeretném kérdezni,hogy tudja e valaki Borsodban ,azon belül Miskolcon mikor lesz fht ? Mikor kapjuk meg? Nagyon szépen köszönöm
Hívtam a hivatalt Szabolcsban 3-án utalnak
Sziasztok esetleg tudja valaki Baranyában mikor utalnak?
És nemis tudod mikor várható? Most kapok elsőnek nem tudom h várható e hamarabb vagy betartjak az utalási időt?
Szia. Nem utaltak szabolcsban.
Szabolcsban kapott valaki?
Borsodban korona takarék tegnap azt mondta ma, vagy holnap rajta 🤷 aztán majd meg látjuk
Kecskeméten nem szokták 31.- én utalni főleg ha hétvégére esik pl.2.- a itt 3.-àn utálják és 4.- én van a szàmlán
Sziasztok! Nem az a tapasztalat, hogy a postai kifizetés később szokott jönni? Barátnőm május 7-én regisztrált mint aktív korú, így jogosult a havi 22.800 Ft-ra. Én egy nappal előtte voltam bent ugyan emiatt. Ő már hétfőn postai úton megkapta a törthavi összeget. Én is kapom akkor a napokban (utalva kértem)? Szolnok megye amúgy, OTP Bank
Szia
31-én UTALNAK kártyára, ami azt jelenti, hogy 3-an, azaz hétfőn fogod tudni levenni a számládról 🙂
Heves megyében mikor lesz számlán?
Debrecenbe ugyan ugy fogjuk kapni mint Májusba!
Nemrég volt itt a póstás és azt mondta hogy holnap hozza Somogy
A Kormányhivatal oldalán ez van infórmáció kiirva.
Sziasztok olvasgatom itt a bejegyzéseket és láttam hogy Somogy megyében már rajta van a számlán, kérdésem az lenne hogy a postai úton is a héten osszák. Válaszokat elöre is köszönöm
sya akkor én is Heves megyei azon belól Viszneken élek. kártyások 31ikén kapják elüre is köszi
akkor kártyára május31én lesz utalás? köszi
Sziasztok!fejér megyébe tudja valaki mikor utalnak ?
Zala megyében megkapta már valaki az utalást kártyára?
Nálunk sincsen meg 30-31 korul az FHT. utalás az van, csak rá harmadik napra hordja a postás. Hiaba utalnak ma, hétfőn erkezik csak vele címre a postás.
Heves megyében élő, FHT-t váróknak:
az utalások várható idontja számlára május 31.
postai kifizetésre május 30.
Most olvastam a Kormányhivatal oldalán.
De jó valaki már hètfőn megkapta valaki meg csak a jövő héten fogja! Azèrt van különbség közte :) igaz csak egy hèt .....
További ajánlott fórumok: