Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Senki sem tehet arról, ha a megyéjében előbb utaltak, és már megkapta tegnap, vagy azelőtt. Zalában nagyon is igazságos az a rendszer, hogy a számlás, es a postás is ugyanazon a napon kapja, ez azt jelenti, hogy a számlásoknak később utalnak, direkt úgy, hogy egy es ugyanazon napon kapja meg azzal, akinek a postás viszi.
Mijor hétfőn felhívtam a kormányhivatalt, én is csak csodálkoztam, hogy aznap utaltak, ennyivel előbb.
Valóban, lehetne egységes az utalási rendszer a megyék között, de amíg nem az (és valószínűleg soha nem is lesz az), addig felesleges háborogni sajnos, mert az utalásra vonatkozó határidőt betartják még akkor is, ha csak 5.én utalnak. Sajnos ez van.
Ezt fogják csinálni hónapról hónapra évröl évre. Az embereknek már tényleg tele a h
ócipöjük ezekkel az önkormányzati senkikkel. Nekik meg van a pénzük, de nekünk nincs. Mért nem lehet már megyénként tényleg egységessé tenni az egészet?!
Na akkor elmondom hogy értsék sokan Ezen a heten nem lesz semmi csak 2-dikan utal és 3- dikan hajnalba lesz jovairva. Számlán
Ezt mondták nekem telefonba a cigandi járási hivatal munkatársa úgy hogy nem tudom hogy más megyébe hogy kaptak meg számlán vagy postán :D 😂😂😂😂😂
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?