Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Az utalás dátuma:
lakcímre utalás esetén: 2020.07.30.
bankszámlára utalás esetén: 2020.08.03.
(Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály)
EZT TALÁLTAM! KIMÁSOLTAM!
Anélkül véleményt írni, h valamit is tudnánk róla?
Helyes ez?
És ilyen kifejezéssel?
Ez az oldal infókat ad annak aki ebben a témában vmit nem tud v épp a pénzt várja.
Azért sztem maradjunk már emberek! LEHETNE?
Éste????
Remélem letiltanak téged
Az a háztartásbeli T úgy gondolod hogy valakibejelent hogy nála dolgoztál 30 napot?
Ha igen azt úgy kell hogy felhivjátok az apechot S a bejelentő közli hogy 3gy hónapig dolgoztatt azt alá írjátok S ennyi
Igen ez így van.
Eddig mindig mi voltunk az elsők
Sziasztok
Valaki esetleg hogy Tolna megyébe mikor lesz?☺️
Köszii
Sziasztok
Én még új hozzászóló vagyok, az igaz hogy eddig mindig megkaptuk 26-27-28,de egyidejű csak én is csak 30-31gén kapom meg a pénzt. Multhónapban 30-án kaptam meg.
Elvileg ma Baranya megyében kellet volna kapjunk mivel somogy megye után mindig mijöttünk ma meg eddig sehol semmi
Valaki tud valamit baranyárol?
Tényleg vicc amit művelnek.
Szanalmasok
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?