Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szoke7402. Én nem tudom, hogy Kazincbarcikán mikor lesz, mivel nem is írtam vele kapcsolatban semmit. Olvasd vissza az általam írtakat. Én kizárólag Baranya megyéről írtam, ahol holnap (péntek) a hajnali órákban, lesz utalás a bankszámlára. Az utalások megyénként változnak.
heves megyéről tud valaki valamit?
Ma megkaptuk postán Nagyatád
Tegnap kérdeztem Kazincbarcika Járás hivatalt az mondta Csak jovoheten lesz
Szoke7402. Szia. Baranya megyében ma délelőtt elküldték a pénzügyi folyósítási kérelmet a Magyar álamkincsárnak, aki mindig az éjszakai rendszerben biztosítja, a támogatásokra jogosultaknak a megfelelő összeget a GIRO rendszernek ami Magyarországon az összes pénzügyi (utalások) tranzakcióit bonyolítja. Ettől kezdve mindig az álamkincstáron múlik, hogy még aznap biztosítja, vagy csak a következő nap biztosítja a jogosultaknak a megfelelő összegeket. Magyarországon az álamkincstárra nem vonatkozik olyan törvény, hogy azonnali utalásra kell biztosítaniuk a megfelelő összegeket. Ez lehet 1 nap, de lehet 2 nap is. 1-nap alatt kétszer (délelőtti, és éjszakai) rendszerben biztosítja a pénzeket az utalásokhoz. A nyugdíj, családi, pótlék, támogatások, beleértve az FHT...stb, mindig az éjszakai rendszerben biztosítja az álamkincstár a megfelel összegeket. Melyik megyére gondoltál, hogy jövő héten lesz utalás, és hol kit kérdeztél meg, és mikor?
Charliemastertől.Olvass vissza.De majd meglátod holnap 😊😊😊😊
szijasztók.valaki túdja mikorlesz számlan. fht.pest megyében.köszőnöm
Igen. Vissza olvastam a kommenteket,és 2-en,3-an is írták kedden hogy megkapták,azóta sehol senki. Különös....
Ez számomra is elég fura 29e van és senkinek semmi
Sziasztok. Azért az elég furcsa,hogy már valaki kedden megkapta,aztán 2 nap elteltével,még semelyik más megye nem utalt.....
Itt hogyhogy nincs valaki aki kitiltja az ilyen embereket?😏
Igen,sajnos ott tart sok ember hogy nincs penze se munkat nem talal...
Erettsegivel,szakmaval...
Remelem hamarosan mindenkinek megerkezik ❤
Sajnállak 😞 fura emberke vagy,de bizti van aki igy elfogad 😁😃
De azért szép életet...
Szerintem ha van munkád innen inkább menj el ☺️ minek itt lenni,ha mar megoldodott dolgaid ☺️🙏
Akkor bízzunk a szerencsében 😊
Sziasztok pest megyéről valaki
Szia. Eddig semmi. Lehet csak jövőhéten lessz.
Szia bocsi igazad van eltájèkozotam🙂
Kérdezni szeretném hogy honnan tudod mert én kérdeztem és jovoheten lesz
Jó reggelt!
Egy ideje már több figyelmet szentelek egy- kettő tag hozzászólásaira.
Van egy provokátor, aki elvileg már nem is kellene, hogy itt legyen közöttünk.
Mivel majdnem egy hónapja rendes munkája van s nincs rászorulva semmilyen szociális ellátásra.
A másik meg, hogy kezdi elveszíteni ez a topik időről időre a lenyegét!
Higyje el mindenki bőven elég , hogy annyit rak ki, megjött és melyik megye esetleg melyik bank vagy meghozta a kézbesítő/ postás és helyileg hol. Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok borsodrol tudtok valamit?
Biztos én mert elhunyt a férjem, de arról ki tehet hogy te istentelenul gonosz ember vagy?! Ugyan azt a pénzt várjuk szóval nem kell le nézni a másikat... A kivanok neked minden jót és soha ne járj az en cipomben.
Te itt éled az életed?😑😐😏😒
Jó reggelt jött valakinek sms Baranyában FHT rol mikor lesz kártyán ?
Elvileg 4.en számlán és ha ez igaz.. Covid miatt az a kis tartalék is el ment... 3 gyerek, mára már liszt se.. Nem értem, nekik nem mindegy lenne az a pár nap hát nekik ez a pénz bugyira kevés erezhetnek a súlyát :(
[link]
Nagyon szépen köszönöm. Most kapunk először,ezért voltam tájékozatlan benne. De szerencsére utoljára is,mert sikerült munkát találni.
További ajánlott fórumok: