Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Pest megyében a számlára megérkezett a fht.
(Köszönöm Nektek az eddigieket, jó, hogy megosztjátok, sokat segített.)
Móninak kell,
Kell tabletás 😁
Sziasztok. :)
Olyan kérdésem lenne hogy mác.29-től jóvá hagyták nekem az FHT-t és azóta most fogom megkapni. Sajnos ez az első hogy ilyen helyzetbe kerültem és nem nagyon vagyon tisztában vele hogy ilyenkor ugye visszamenőleg megkapom de mindiíg az adott hónapra előre adják meg vagy visszamenőleg az előző havit?(Pl.: júniusban a májusit vagy juniusban a júniusit?). Illetve úgy néz ki hogy találtam egy alkalmi melót ami havi 5-10 nap munkát jelent és csak alkalmi bejelentésre tudnak bejelenteni ebben az esetben is jár? Mivel olvastam hogy ha találsz munkát le kell jelenteni és megvonják ha pedig nem jelented le akkor pedig vissza kell fizetni. Ilyenkor mi a helyzet mert ha össze jönne abból a pár napi pénzből sem lennék előrébb. Nyílván az lenne a legjobb ha sikerülne egy fix meló, és úgy tudom hogy egy cég egy évben 3 hónapig foglalkoztathat alkalmi bejelentéssel. :/ Előre is köszönöm a választ <3 <3
Bízzunk benne hogy nem tolják ki...szerintem pénteken Pest megye megkapja
Alapvetően 27,28.án szoktuk egy ideje..
Gondolom,ez a számlásokra vonatkozik.Te is a hónap utolsó napjára számítasz,vagy közöltèk?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?