Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Somogy megye, FHT számlán! Ahogy ígérték...
"okoskodás" helyett, meg az ide várós jóslatok helyett, szerintem egyszerűbb mindig megkérdezni az adott megyei hivatalt az utalás felől...
feltételezem e-mail -je van mindenkinek, másképp mivel regisztrált volna ide, ha nincs akkor manapság már 2 perc egyet csinálni, és még pénzbe se kerül, mint a telefonálás.. :D
Szép napot! :)
Somogy megye, számlán az fht!
Otp
Ahogy tegnap közzétettem, varhatolag a délutáni órákban történik meg az utalás/jóváírás!
Ahelyett, hogy itt sokan vakon kamu oldalakra hagyatkoznak (mert, ha tetszik sokaknak, ha nem, de azok az oldalak amelyek 1 évre le írják, hogy pontosan melyik napra várhatóak az utalások 99%-ban KAMUK!) ahelyett inkább ahogy én is teszem, írnának egy e-mail -t az adott megyei kormányhivatal pénzügyi osztályának érdeklődés jelleggel, máris előrébb lenné ék!
Tegnap információ személyesen az SMKH pénzügyi oszt. válasz levelében (amit kb a kérdésemre kb 2 órán belül meg is kaptam):
SOMOGY MEGYE, TERVEZETT UTALASI NAP: 2022.08.26. (MA)
Feltételezem az elmúlt hónapokra tekintettel délután 14:00 környékén varható!!!
....illetve igenis mindegyik megye máshogy utal! Ez van!
Reggel 7.40-kor már számlám volt.
Tatabánya
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?