Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Kinek?? Mert nekünk nem!!!!
Találsz lentebb valahol egy táblázatot,hogy 1 én teszik számlára!
Majd én nyitok egyet:)
Ha találsz protekciós boltot, azonnal szólj!:)))
Emlékezetem szerint január-februárban emeltek és szeptemberben. Nekem nem az a lényeg most hogy nem adnak duplát, mert az túlélhető. Az a lényeg hogy eddig mindig sulikezdés előtt már aug. végén megkaptuk a csp-t, most meg nem.:((( 2 kisiskolásom van és még nincs 1 db füzetük sem.:(
Nekem sosem emeltek még évente 2x!
Szeptembertöl emelik potom 400ft-al:)októberben kézzelfogható lesz:)
Egyébként ne felejtsd el,hogy nem én veszem el a pénzed,nem én fagyasztottam be a csp-t,mint irtam bemásoltam!
Tölem ugyanúgy elveszik hidd el,és én sem vagyok protekciós a boltokban:)
Naná, és az nem jut eszedbe hogy az árak is emelkedtek????? Még szép hogy legalább ennyit adnak. Amúgy meg... ezt csodásan vissza is veszik!!!! Vagy elfelejtetted hogy a csp-t idén befagyasztották??? Amit emelniük kéne évente 2x azt most nem teszik. Vagyis gyönyörűen visszaszedik amit eddig adtak. Mondom.. az egyik kéz ad, a másik elvesz.
csakhogy értsétek,ezt egy másik fórumról másoltam be ide!
Mondjuk abban egyetértek veled hogy a gyermekvédelmi jobb így. Így legalább a gyerek kapja. Az is nagyon nagy segítség hogy ingyenes az iskolai-bölcsödei étkezés és a tankönyv. Úgyhogy ez a listáról kihúzandó.:)) De dupla családit nem kaptam!!! Minimum 3 éve..
87. bea0824 2009-08-04 13:28
Mindenki a dupla családipótlékot szeretene
csak azt nem veszitek
észre, hogy annak idején 12000 párszáz forintot kaptunk 2 gyereke, az úgye
144. 000 + egy havi(augusztusi)=166. 000 egy évre. Mióta megemelték azóta 26. 600 ft 2 gyermek/hó, az egy évre közel 310. 000 ft. Szóval szerintem sokkal többet kapunk annak ellenére, hogy nincs augusztusban dupla családi.
Válasz erre Privát üzenet
filcike, én sem értem miről beszélsz, kifejtenéd?
Emlékezz!Annó 6000ftvolt!
Aztán összevonták a gyermekvédelmivel,igy lett 11000!és ezt minden hónapban kapod!most márnem 11000,hisz emelték!
Még évente sem, nemhogy havonta!!!
Te miről beszélsz??? Hol kapsz Te 4 éve dupla családit minden hónapban???
Kb 4 éve minden hónapban dupla családit kapsz!
Ha ez sem elég mit kezdenél havi 6000ft-al?Gyermekvédelmi azért lett igy megoldva,hogy a gyerek kapja ne a kocsma és játékgép,bár évente 2szer utalnak pluszba pénzt is!
Nekem három gyerköcöm van a nagyobbik most kezdi a közép sulit. Nagyon jó lenne ha utalnának mert már üres a családi kassza!!!!!!!!!!
Igen, annak a jele hogy meg kell vakarni.:)) Sajna másra nem jó.:(((
Nekem is 3 van.:) Én sem bánom, csak nem értem miért nehezítik meg ennyire a kismamák, anyukák életét. Egyik kezükkel néha adnak, a másikkal elvesznek. De most a drága kormány csak elvesz a családoktól, nem pedig ad.:(((( Áhhh, nem politizálok mert 1. utálom, 2. Ez nem az a fórum. :)
Jah... egyébként viszket a tenyerem.:)))))))))))
Annee76 nekem is így van 3 gyerkőc! De nem bánom!Csak legalább egy ici-picit segítenének!!!!
Igazad van Kriszta147! Tavaly is augusztus utolsó munkanapján volt rajt!!(29. péntek volt)
Szerintem azért még nincs veszve minden, ha hétfőn érkezik, még az is augusztus, nem lányok????
Rohadjanak meg már, tényleg!:@:@:@:@ Bele pusztulnának ha valamit is előbb csinálnának. 6 éve mindig előbb jön az augusztusi, most ezt is elvették. Elvették a dupla családit iskolakezdés előtt, elvették a rendszeres gyermekvédelmi támogatás pézbeli részét.. most még ezt is!
És akkor mindenhol azt pofázzák hogy nem szülnek a magyar nők, csökken a népesség! Mire szüljön???? Manapság már csak páran vannak akik tervezik a gyereket. A legtöbbjének "becsúszik", de szíve nincs elvetetni... :(((((
Sajna nálam sincs semmi!!
Ebből nem lesz ma sem semmi.:((( Pedig nagyon jó lett volna..
Nállam semmi,szerintem nem is fog lenni másodika előtt.sajnos.
Jó reggelt! Nálam sincs semmi, de én már nem is reménykedem.:(((( Tutti nem adják szerda előtt.. Vagy.. talán hétfőre a számlán lesz. Ahogy láttam, többen beszéltek a MÁK-al ahol azt mondták 1.-én utalnak csak. Bár, azt is el tudom képzelni hogy csak nem akarták megmondani hogy előbb jön.
Én is csak reménykedem,de még eddig semmi!
valaki tud valamit!vészhelyzet
Holnap utalnak, vagy holnap teszik rá? Bár sztem sem lesz..:(((
További ajánlott fórumok: