Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Pest megye OTP,rajta van:)
cib bank Debrecen, már rajta van!
Erste bank rajtavan a családi!
van családi kiskunfélegyháza
oké akkor holnap beszélünk
már a holnap is biztatóan hangzik,,,
Mivel ma utalják csak holnap lesz
ma biztos nem de én a holnapba azért bízok!!
Kacsa..mint a csp-gyes.gyet és társai emelése....
Adóvisszatérités nem lesz? Hiszen a média is emlitette a multban többször is. Most meg mélyen hallgatnak róla. Lehet, hogy csak igéret volt ez is?
köszike elvileg holnap mégcsak utalnak
Szerintem igen. Nem hinném hogy holnapra meglesz. Bár mindenkinek jól jönne.:O)
Ja és nem sima cs-ről van szó,mert visszamenőleg is kellet fizetniük,nem kevés pénzről van szó,legalábbis nekem nem kevés
Röviden,3.-án egy OTP-és számlára utalták a csp(soha nem volt az OTP--nél számlám)még aznap ez kiderült,mert telefonáltam....és azóta nem hajlandóak korrigálni,csak ígérgetnek!!!
Hetente 2-3 telefon,és személyesen is bejárogatok,egy kis csevejre.....
Írd már meg mi történt légyszíves,mert érdekelne.
HAJRÁ!!!!!!
Én,tegnap mondtam nekik(személyesen 3.szor voltam bent)hogy nem a botrány a célom,mert botránnyal fizetni se boltba,se számlát nem lehet fizetni.De ha nekik ,kell a botrány,hát csinálok.....
Ez igy nem korrekt!
Lehet a mostanival fogják rátenni?
nekem egyszer a fizumat utalták el,de 4nap alatt elintéződött a dolog.Utána nem volt folyószámlám,gondoltam ez a cécó nekem nem kell,de jobb igy,hogy csináltattam másikat.
Én remélem,hogy pelust már csak az augusztusi,csp-ből kell vennem,ami akkor 3-án lesz rajta:D
Visszautalták,de a Mák nem hajlandó rátenni a számlára,csak ígérgetnek,majd holnap,de mindig
Most ott tartunk,ha nem lesz rajt kedd 12-ig a számlámon,akkor az ügyvédem intézkedik média...stb.Tegnap aláírtam a papírokat,hogy mindent ő intéz.
Azt már vissza kellett volna,hogy utalják....
:)
Azt jövő hétre ígérték:D
Én még a múlt hónapit sem kaptam meg,valakinek a számlájára ráutalták.......
Nekem az már két hónapja nem kell hál istennek :D A naccságoskisasszony végre hajlandó volt leszokni, így három évesen :D
További ajánlott fórumok: