Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
sziasztok van valami? valakinek?irjatok
Szerintem érdemes utána járni. Ez régen havi 5000ft volt gyerekenként. nekem már akkor is járt amikor még egy gyerekem volt. Egy főre jutó jövedelem a tét. Talán 35000-38000 körül van most.Ha nincs ennyi:O( akkor jár. Nem tudom pontosan pedig most újították meg nekem is. Évente kell újraigényelni. Most már elvették a havi juttatást. Már csak évente kétszer jön pénz. Nálunk aug.,és dec. Lehet máshol máskor nem tudom. És a gyerek ingyen ehet és ingyen kap tankönyvet,ha jár ez:O)
az olyan csóróknak, mint mi vagyunk:/
[link]
csakhogy mindenki megnyugodjon. :)
Én amúgy sem veszekszem.
Amúgy ez a gyermekvédelmi cucc kinek jár?
Legalább ezért nem kell veszekednünk:O)
Én azt a történetet nem vágom, nekünk ilyesmi nem jár. Csak azt tudom, hogy a csp.-t, meg a GYES-t mikor utalják.
Ti meg ezt nem tudjátok felfogni. Á mindegy...
Maradhatsz. Csak ne sértegess minket. Ki lehet nevetni. Nálunk akkor is augusztus és december a pénz. Aki nem hiszi járjon utána:O) Szerintem ez önkormányzat függő. Lehet okosnak tűnni,de ez van.
Na erről beszéltem, köszönöm:)
Ja, amúgy itt se voltam...
Ja és nálunk a novemberi is decemberbe jön:O) Tuti mert abból van karácsonyi ajándék. És szoktam is bosszankodni ,hogy eléggé ki vannak már fosztva akkorra a polcok:O)
Én tavaly is augusztusban kaptam. :O) Azt mondják,hogy juliusra jár de utólag fizet mint a fizetések. Nem tudom,lehet nem mindenhol így van. Karcagon igen:O)Miért mondanám ha nem.
Sziasztok! Nem hozhatják Augusztusban mert Július és November hónapban kapod...A másik minden hónapban megy a "hiszti",hogy mikor utalnak, annyira nem értem ezt, tudom ne okoskodjak,ne járjak ide mert úgy is ezt írjátok. És nekem is számít mert két gyereket nevelek egyedül,de mire jó ez a pánikkeltés? Tavaly is volt köztisztviselők napja megkaptátok nem? Akkor minek ezen ennyit magyarázni? Államkincstár honlapján le van írva feketén-fehéren, minden hónap első munkanapja az utalás...számlán másnap van ...komolyan nem értem a problémát,bár én vagyok a Hülye ez biztos:D
Sziasztok! Én Tatabányán lakom, most hívtam az itteni államkincstárt, ahol közölték, hogy attól hogy ők nem dolgoznak ,rendesen mennek az utalások holnap, és pénteken a számlán a pénz, plusz és dupla csp semmiképp nem lesz, akinek jár a gyermekvédelmi kedvezmény az júli 1-5 között kapja meg a támogatást ami 5800 ft /gyermek:) remélem tudtam segíteni, további szép napot kívánok üdv:Ibolya
Én sem tudom miről van szó!! Nem a gyermek védelmiseknek járó pénzről van szó? Nálunk azt csak augusztusban hozzák:O)
Én megértelek téged is,csak tényleg van akinek a betevője ettől függ,és most hogy hétvége jön....
Én is azért irtam h a honlapon fennt van hogy az utalások mennek simán,csak lehet igy is meg ugy is fogalmazni,értelmezni egy-egy hozzászólást.
Azért jó hogy van a net,mert igy legalább sokan tudnak együtt örülni,sirni bármilyen téma legyen is az.További szép napot és jó nyarat kívánok mindenkinek:)
milyen plussz családi??????????????????????
Köszönjük szépen:O)) Hú de megijedtem.
Te meg szállj le a magas lóról, mert még a végén leesel majd!
További szép napot, és parázást nektek:)
Ja, és sajnos nem megy jobban, bár menne, de ezt az értetlenkedést ami itt megy! Igazából én sem értem minek írok ide, meg minek olvasom el egyáltalán!
Mégegyszer hozzáteszem, nem az a baj, hogy sokan számítanak a pénzre, hiszen én is várom, mondjuk én spec sokat nem is költhetek belőle, mert elmegy a törlesztőre, de ez egyéni probléma, tudom senkit nem érdekel, hanem az a gond, hogy minden hónapban eljátsza valaki, hogy tutira nem lesz pénz ekkor, meg akkor, meg amakkor. Pedig eddig minden hónapban rendesen, időben, az első munkanapon utalt a MÁK, úgyhogy nem értem, hogy mire jó ez az egész!
Akkor ne írd le többször. Mi se szeretjük a pánikolást,de nem vagyunk egyformák. Menj máshová fórumozni akkor ha zavar téged más emberek beszélgetése.
Képzeld nekem is számít, csak nagyon zavar, hogy minden nyomorult hónapban ezen parázik mindenki, meg mindig van aki kelteni akarja a pánikot, hogy úristennemleszpénz...
Minden nyomorult hónap első munkanapján utalnak, és másnapra van a számlán a pénz. Ennyi, nincs ezen mit variálni, nincs mit találgatni, így van és kész! Meg lehet nézni az Államkincstár honlapján.
Ahányszor leírom, hogy minden hónap első munkanapján utalnak, annyiszor akad valaki, aki megkérdőjelezi, és előadja a hattyú halálát, ahelyett, hogy rákeresne a gugliban, és elolvasná, hogy mi van.
Egyetértek:O) Nem kell minket butának és értetlennek nézni amiért számítunk a pénzre. Azért mert vannak akiknek jobban megy. Örüljetek neki.
Ne haragudj de ha neked ez nem számít,hogy mikor érkezik a pénzt,akkor inkább ne szólj hozzá.Nem akarok itt veszekedni,de hidd el van akinek nagyon fontos,pl nekem is 5 gyereknél igenis számít.
Sziasztok!
Most beszéltem a debreceni MÁK-kal, lesz családi pótlék utalás!!! Tehát nem kell hétfőig várni!:-))
További ajánlott fórumok: