Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Dehogy baj. Csak egyik-másik ember túlzásba viszi az idegeskedést azon, hogy nem kapja meg hamarabb, mint ahogy a MÁK utalja..
Nekem is rengetegszer megfordul a fejemben, hogy húú basszus de jó lenne, ha véletlenül hamarabb utalnának.. :)) Dehát úgyse fognak, ezért emiatt kár idegeskedni. :)
És hát arról nem is beszélve, mikor az egyik hozzászóló megkérdezi mikor utalnak, majd két perc múlva ugyanazt egy másik.. Mert ennyit nem tud visszaolvasni.. Ezzel van a baj, nem azzal, hogy várjuk a pénzt.
Azon meg nem kell vitázni szerintem, hogy kinek mennyi pénze van, és ki várja jobban, ez nem verseny.. Arról egyikünk sem tehet, hogy a másiknak milyen az anyagi helyzete...
Sziasztok!én is az előzőkhöz szóltam volna!Azért mert valakinek van.és nem számít.,hogy megkapja e azért ne "Fikázzon" másokat!Én 3 gyerekkel vagyok itthon,a párom szinte itthon sincs annyit dolgozik!És mégse jutunk egyről a kettőre!Nem értem mért baj,ha várjuk a pénzünket!!!Nem Péntekre vártam,mert tudtam akkorra úgysem utalják,de reméltem,hogy hétfőre rajta lesz!Ez baj???
Beirni,hogy a banknál ahol vagyok mikor van rajta,mert ez érdekel itt mindenkit.És érdekes tegnap is tudtam segiteni.
Mi nem keresünk jól.Eladó vagyok,nagyon keveset keresek.A férjem 2x annyit.De mindig várjuk a hónap elejét,mint sokan mások.A kolléganőim is hasonló helyzetben vannak.Mindnyájunknak jól jön a hónap eleji csp.
Akkor miért vagy itt?Nyiss egy fórumot: "Felajánlom a családipótlékom mert Nekem van pénzem" címmel!
Végre valaki érti mit beszéltem!Az én férjem is dolgozik,ráadásul kőlföldön,nagyon jól kerse mégsincs pénzünk már fizetés után annyi a kiadásunk!Bár én örülök ha másnak van ilyenkor pénze ,Én még sem kérkednék vele!Ez a fórum valóban azért van hogy legalább lássuk más is van sz..r helyzetbe hó elején és végén,és tudjuk mikor lesz egy kicsit jobb.
Ne haragudj hogy megkérdezem:mit keresel ezen a fórumon?Itt főleg olyanok vannak,akik reménykednek,biztatják egymást.Esetleg együtt is érzünk egymással,mert NINCS PÉNZÜNK!!! De Te ezt nem tudod,mert neked van.Úgy látom csak kérkedni jöttél erre az oldalra.Szerintem itt nem sokan kiváncsiak rád.
nincs semmi én nyirmadán lakok és itt sok ember járt igy
Mi az hogy nem zudod levenni? Nincs valamilyen levonásod véletlenűl?Mert akkor lekapják azonnal:O((
nem toom le venni a pénzt ez miért van?
Megtehetem,mert párom is keres,meg én is dolgozom itthon.Ezért nem érdekel mikor jön a pénz:)
Kicsit nyomoztam!
Tavaly 5én ment számlára a pénz,szal nem kaphattad előbb,mivel1-e péntek volt,4-én utaltak,5-én volt rajta!
Nem jól emlékszel.
De jó hogy így megteheted:O))
Én nem szoktam levenni csak néhány nap múlva.
sms viszont ettől függetlenül jön.
Neked is azt hittem sose jön már el:O)
Jaj ezer hála futok is.Szia::O))
pest megye budapest bank rajta
erste csongrád megye gyes csp. a számlán
Igen, nekem a legyek hordják össze :) Döbbenet, hogy páran nem értik, hogy nem a pénzvárás ténye a gond.
OTP bank Kisvárda rajta van.VÉGRE
További ajánlott fórumok: