Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Internetes utalást lehet hétvégén is intézni. Már nem egyszer megtettem, hogy utasbiztosítást, internetes vásárlást vasárnap intéztem, s teljesítették a kifizetést. Ha ez így lenne, akkor a kártyás vásárlásokat sem tudnánk eszközölni hétvégén. Itt inkább arról van szó, hogy a jóváírásokat nem teljesítik hétvégén. Az OTP-nél legalább is nem. Velem már megtörtént, hogy rosszul számfejtették a fizetésemet, dupla fizut kaptam. Miután a bérjegyzéket már elértem a céges intraneten, ott láttam, hogy hiba van benne, s azonnal jeleztem a számfejtésnek. Akkor mondták, hogy már nem tudják visszacsinálni, mert kiutalták a pénzt,a bankban van, majd köv. hónapban korrigálják.
Pedig ekkor még fizetésnap előtt voltunk 3 nappal, de akkor is valami hétvége volt benne. A fizumat természetesen csak az aktuális napon kaptam meg. Szóval isten malmai lassan őrölnek.
Szerintem biztos hétfő lesz.
Sziasztok!
Én nem igazán szoktam ide írni, de én is megnézem minden hónapban.
Most is épp visszaolvastam, és nem akarok senkit sem megbántani, de a szánalmasság az itt kezdődik, hogy ölitek egymást a csak azért, mert vannak olyan emberek akik nem igazán tudnak normálisan hozzászólni.
De én ezt nem értem, miért? Miért baj az másnak, ha nincs pénze és már az utolsókat rúgja a pénztárcája és várja ezt a kis pénzt.
Ha valakinek nem tetszik, hogy már 25-re rakják fel a kérdést, akkor nem kell itt lennie, azt hiszem, hogy ennek az oldalnak ez a lényege MIKOR LESZ RAJTA A CSALÁDI PÓTLÉK A SZÁMLÁN.
Ezért kár embereket bántani, megbántani.
További szép napot mindenkinek:)
Talán azért mert nem tud, én is azaz mi is egyik napról a másikra élünk. Képtelenség tartalékolni...Havi 10 ft-ot nem tudok félretenni. Ezért nem tartalékolok én. Persze nem engem kérdeztél. Váratlan kiadás így is szokott jönni... Na igen a nyugdíjasoknak előbb szoktak kedvezni, mint egy családanyának... sztem.
Tény, hogy volt rá példa, hogy 3-4.én jött a pénz a bankkártyára, ezért is hiszem azt, hogy most is csak hétfőn lesz belőle valami. Persze ha visszaszámolunk, ebből a mini fizetésből 5 hétig kellett kibírjuk, és még tartalékolni is kéne...amikor a fizetés a béka feneke alatt van. Nem baj a kövi hónap csak 4 hetes lesz. Aztán ujra jön a pénz. Azért egy hét alatt is sok pénz eltud menni, amikor üres a hűtő és fagyasztó...
A nyugdíjat ne keverd ide.
nekünk évek óta nem emeltek,a nyugdijasok pedig novemberben 1 összegben kapják meg a kompenzációt.hol az igazság?enni,élni csak nekik kell?és nem akarok vitatkozni,mert ez bukott téma nálam.
Nem tudsz esetleg nagyszülőktől kérni addig? Hátha.
Utána már szinte rögtön vissza is tudod adni.
Hmmm, nem érdekli őket?
Anyum nyugdíját áprilisban a választások ELŐTT utalták. (Ami ugye 11-e volt, a nyugdíj meg 12-én szokott a számlákon lenni)
per pillanat,nekem is van kb 4000ft-om hétfőig,négyünknek,párom munkahelye a válság miatt megszünt,igy ebből gazdálkodom valahogy.
én is várom hosszú idő után először,de attól nem lesz előbb.
Nekem is az......most lehet lőni.
A dátumokat előre tudjuk,az egész éveset....és azért mert kifogy a kassza,sem a mák-ot,sem a politikusokat nem érdekli.megvan határozva minden,tudni kell élni:)