Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Ez valami borzasztó, hogy vannak emberek akik csak kötekedni jönnek ide, minek?
Ha nem tetszik, akkor menjetek másik fórumra, felesleges mások életében és pénzügyeiben vájkálni.
Egy kicsit mindenki szálljon már magába, hogy mit engedhet meg másokkal szemben. Kíváncsi lennék ha fordítva lenne a helyzet akkor mi lenne? Biztos nektek is rosszul esne, de azért tovább bántjátok az embereket, így van?
Szánalmasak vagytok, akiknek egy jó szavuk nincs a másikhoz, de sajna ezért tartunk itt ma Magyarországon, a semmiben mert ilyen emberek vannak.
Később mi lesz, sajnálatos dolog, hogy nem tudd a MAGYAR ember egymással normális hangnemben beszélni:(
De gondolom a gyerekeitek is ilyenek, hogy más én is vájkáljak a magánéletetekben?!
Jaaaaaaaaaaj,hát nem is céloztam senkire,csak nem voltam itthon és most olvastam vissza.:)
Minden tiszteletem a 6 gyermekes Anyukának:)
Örüljünk,hogy családit várunk,(nem mást)mert mertünk gyereket,gyerekeket vállalni,mindenkinek egyéni ügye mennyit.
Kár ezen vitázni.
nekünk is kellett mosógép 75ezerért,pedig 2 gyerek van.ami kell az kell.Ha csp-ből lehet megoldani abból kell,nincs mese.
DE legalább nem isszuk és drogozzuk el a pénzt,valóban hasznos dolgokra költjük:)
de hogy a kérdésnél maradjak,hétfőn lesz számlán és csütörtökön viszi a postás:)a pénzt:)
Hűűűűűűűűű! Látom téma lettem!!!
Kicsit megint eltértünk a tárgytól!De így van 96ezer ft a családi,de mielőtt mindenki azt mondaná,hogy aztaaaaaaaaaaa,kiszámolhatja,hogy 16ezerből nem lehet eltartani egy gyereket sem!Igen,a mosógép 80ezer volt,és igen, szükségünk volt rá.Egyéb kérdés????????????Ja,hogy a családi!Passz,valamikor lesz az biztos!
közel 80 ezer , már simán egy mosógép :)
Semmi közöm hozzá, de mindenki megtudja a MÁK honlapján nézni ,hogy mikor történik az utalás, sőt tovább megyek ide és hasonló fórumokra egy jó párszor be lett írva. Csak olvasni kellene, és figyelni. Nem is érdekel,hogy ki miért várja, én magam is két gyereket nevelek egyedül,de attól ,hogy ezen lovagolok egyetlen perccel se fogom előbb megkapni! :)
Nem értem mért kell kötekedni!!
Mindenkinek joga van megkérdezni, hogy mikor lesz rajta a családi, elvégre ez ennek a fórumnak a lényege!!
Vagy tévednék???
Nem értem mért kell kötekedni!!
Mindenkinek joga van megkérdezni, hogy mikor lesz rajtam elvégre ez ennek a fórumnak a lényege!!
Vagy tévednék???
Jó Napot mindenkinek!
Napok óta figyelem a fórumot így gondoltam megkérdezem a bankot magát (én kh-s vagyok)erre ezt a választ kaptam: A bank a Számla javára érkező forint átutalásokat fogadja, és a Számlán jóváírja. A forint számlára érkező forint átutalások a jóváírás napján elérhetők. Tisztelettel: Szabóné Reggel Mónika
Nem tudom ez mit jelent de szerintem pénteken fogadják és hétfőn jóváírják
Figyelj drága! Mi a fórum címe? Engedd már meg,hogy kérdezzek....
Ha Téged zavar,ne írj. Nem muszáj! Egyébként honnan tudod,hogy én mióta kapom számlára a pénzt? Mi van,ha most kapom először átutalásra és nem postán?
Ezzel lezártam a témát.
Na mindegy, én itt befejeztem.
Kár, hogy ebből az oldalból is ez lett. :(
mivel 3-a vasárnap, pont ezért kérdezte, mert sok embernek nem mindegy, hogy 1-je vagy 4-e
Nekem sem, pedig nekem "csak" fizum van, de a MÁK és a zuglói önkormányzat utalja.
Igen, megfigyeltem én is, hogy ez a fórum időről-időre feltűnik a tudásbázisban hónap végén.
Én megértem azokat, akiknek nem mindegy, hogy hány nap az esztendő vagy a hét, ellenben azt nem értem, hogy mitől alakul ez vitává.
Ahogy visszaolvasgattam benne, rendszeresen az a vége.