Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A választások miatt már pénteken az automatán lesz a csp.Majd figyeljétek meg, hogy igzam lesz.
Mivel most elsején,azaz pénteken utalnak,nem lesz rajta a számlán majd csak hétfőn,ugye?
Hello!
Gyed ma reggel otp:)megérkezett:)
Vas megye OTP rajt van a csp+gyes
Sőt nekem le van mentve a gépre egy pdf fájlban. Ha meg akarom nézni nem kell még a netere sem felmennem.
Igazából ez a kérdés akkor érdekes ha mások régen megkapták, a sajátja meg sehol az embernek.
Én így jártam, de akkor még a postás hozta. Nem oda postázta a MÁK ahol laktunk, hanem az állandó lakhelyre, pedig rendesen volt megadva, csak ők összekeverték.
Nekem 3/4 9 és 9 között szokták küldeni az sms-t.
nem az sms a probléma,hanem én már 5.30-kor utalni szoktam a számlákat most pedig 7kor még nem volt rajta.sms még nem jött ,de az e-bankon már megelent!
K&H-nál 1/2 8-körül szokták küldeni az sms-t!
Ezzel együtt nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy az hónap első napján utalnak, ergo másnap kapjuk meg a szlára kivehető formában a pénzt!? ÉS ez minden hónapban így van, már évek óta!!!!!
Székesfehérvár van k&h családi!!!Üdv
Székesfehérvár nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!
Morbid iskola-óvoda kezdéskor!!!!!!!!
Nálunk már van. Megnéztem az K&h ebankon a neten.
De remélem nem fog ilyen előfordulni senkivel.
Hát igen, nagyon rossz várni. A bankok meg addig tartják vissza ameddig tudják hogy kamatoztassák maguknak. :( Volt hogy nekem egy hétig tartották vissza.
Győr-MKb már rajtavan.Sajnálom a K&H bankosokat már megint.Remélem 8 kor már megérkezik!
Nekem megérkezett pár perccel 7 után jött az sms. (OTP)
Hát reméljük most csak nem így lesz. Az Gáz lenne:O(
Székesfehérváron sincs a Ker.Bank-nál a családi még rajta suli kezdésnél pedig jó lett volna ha nem lenne megint gáz.A bankban már tegnap gondok voltak.
MOST KÜLDTEM NEKIK E MAIL-T HOGY LESZ E PÉNZ
Na üdv mindenkinekl,majd délután benézek ide,hogy mi a helyzet,most indulnom kell dolizni.....
én is itthonról,de elég érdekes volt,hogy nemrég nem tudtam belépni,csak a három nyíl villogott(ekkor azt hittem,hogy a jóváírás miatt)de azóta sincs rajta:)
na ezért mondom korán szoktak utalni fél 6 körül mert itthonrol nézem meg
Emlékszem,egyik aktív résztvevője voltam akkor annak a kis team-nek akik itt aggódtak,hogy mikor lesz a számlán a pénz:)
És hazudozott a bank össze vissza,és mégis csak másnap írta jóvá.....
Nagyon emlékezetes nap volt:)
de te tudod miről beszélek:)együtt vártuk akkor a pénzt nem emléxel?
mert már jártunk igy hogy mindenki levette a pénz csak mi nem de 8 kor nyit a bank ha addig nincs bemegyek megkérdezem
Sziasztok,nálam sincs semmi a kereskedelminél.
Andrea35,ezt tudod,vagy megállapítottad,hogy "NEM UTAL"?
A KERESKEDELMI MEGINT NEM UTAL
További ajánlott fórumok: